nothing more to say.

Hur mycket längtar man inte då? Efter sommar, bara ben, cykling (även om jag inte kan), solbrillor, löv, blommor, varma vindar och fräknar. Jag längtar som fasen, speciellt efter denhär bilden. Ge mig allt, ge mig NU!

wake up now anneli.

Hur gött är det inte när man hör en gammal goding-låt på radion. Denhär slag slagdängan gick jag och mina systrar loss på under barnsben. Och jag kan säg att jag känner lyckan i mig igen när jag hör den. Akta er dock för den piper till jobbigt som fasen i början (+dålig ljudkvalité). PussPussMinne!






so this is easter?

Jaha, imorn inleder då påskveckan. Jösses! Plus att det redan är april, vad hände liksom? Jag hann fanken inte med. Hur som så är jag glad att det är påsk, då det är en av mina favo-högtider. Det är jäkligt mys på mammas middagar under påsken. Plus god mat. Så jag är helnöjd och bortbjuden typ hela påsken, jej! Äta borta är bra. PussPussAppy!


with the nails done!

Hemma igen. Dock var det inte så skönt som jag önskat ute, då det blåste mycket och kallt. Men hur som, så är det alltid skönt att komma ut.

Som sagt, innan så fixade jag ju till nailsen innan idag, och jag kan säg att jag blidde meganöjd, då typ allt var fel med mina utslitna. Höh! Så nu ser jag ut såhär och är redo för påsk, och allt vad det innebär. PussPussÄgg!



spring is back again.

Tjohooo, våren är tillbaka. Och jag hoppas bannemej att den stannar för jag gillar. Plus att jag har gjort massa nytta idag (som fixat nails och solat, mm.). Fin inför påsk, för det ska man väl, visst!? Nu ska jag ge mig ut och promenixa i finvädret (för jag älskar det!!), så vi hörs efter det. PussPussSolsken!



'tyckning' of monday.

+ att spela tetris, och såklart vinna!
Hah, jo så är det. jag gillar det så länge jag vinner. och just nu leder jag ganska stort över J. men jag vill också påpeka att jag blir helt galen och tycker att det är enerverande som fasen. men det roar, och jag är fast!

+ Mina nya hemklickade saker.
(en vårjacka, en koft/klänning och en vit snarkande klocka). Mums så fina saker. Och inte bara fina, utan billiga också, då jag hade rabattkod. Så alltihopa kostade inte mer än 350 pix. Jej sånt bra! (visar allt senare)

- Dörr-knackare som säljer dyra böcker.
Sådana böcker som ges ut en gång om året och kostar multum, och man öppnar aldrig dom ens. Som ni nog förstår så har jag trillat dit och blivit "lurad" av säljaren. För dom är ganska grymma på det dom gör.

- Kylan som kom efter fredagens vårväder.
Wtf liksom? Sånt jäkla onödigt och helt meningslöst. Jag vill ha värme nu. Och jag vill ha vårjackor, tunna strumpor och skor och allt sånt. Så se till att fixa det nu va!? Omedelbums, dessutom!


feeling like a oldie.

Igår fick jag för mig att jag skulle införskaffa mig påskblommor. Jag älskar ju vanliga gröna växter. Men har aldrig pallat med blommor med blommor. Men nu, tycker jag att det är finfint. Och rent av husligt. Börjar jag tanta till mig eller? Eller kommer blommor-med-blommor-gillandet med åren? Hur som så här är dom, och visst är dom fina!? PussPussOldie!



one loong, rainy day.

Usch, så jobbig dag det har varit idag. Jag har verkligen känt av dendär timmen vi flyttade fram i helgen. För, förmiddagen som var idag, var den längsta i heeela mitt liv. Piii! Plus att det har regnat hela dagen också, och det har ju inte gjort det lättare att vara positiv precis! (äh, sluta gnäll nu, ronniL!) Men det är fantamej inte det lättaste. PussPussNeg!


we're always dancing.

Lördagskvällen vart skoj, som vanligt, med finfisar. Dock ska jag erkänna att jag var tröttare än tröttast. Vi grundade (manligt värre) hemma hos mig och sedan gick vidare till JÅN (på grannens initiativ). Höh! Väl hos JÅN var det dans och hög musik hela natten typ. Och detta gjorde att vägen hem vart vädigt lång, men jag kom hem till sist. Tack vare min följeslagare som gjorde promenaden trevligare. Aja, tack för igår hörrni', kuligt. PussPussPartey!


taking a hlm-roadtrip

Hej igen, nu efter lite dippa-frulle. Så laddar jag som attan inför resterande dags-göra. För förhoppningsvis, så innehåller denhär dagen en hlm tripp med sla, och det var för jäkla längesedan det hände. Jag gillar och saknar våra söndagstripper. Så idag jävlar! PussPussTaggad!



italiansalladdressing

Morn! Nu är jag uppe, och klockan är massa sen, då man ställt om den. Jösses, så länge jag sovit liksom. Aja, bara att komma igång med allt som ska göras idag. Men först, blomkål, gurka och dippa. Hur gott? Jag är helnöjd i alla fall. Och blanda alltid med denhär, för det är godast. PussPussSöndag!



brushing my teeth now

Äntligen har jag fått tummen ur röven och gått och duschat och fixat till mig. Det tär bannemej hårt på en att parta i köpenhamn. Häh! Men nu är jag redo "to roal" igen. Deså! Plus att jag dagen till ära är iklädd ett eget-tillverkat axelsmycke. Och jag är nöjd igen. Sånt bra det blir ibland va? Nu är det dags för tandborstning, sen är jag helklar. PussPussRedo!


some artwork outside.

Såhär såg det ut i lyan. Och har jag inte sagt det innan så säger jag det nu, jag ÄLSKAR gamla fönster (fönter haspar), så fint! Plus att jag blev ganska impad på målningen utanför, sån stor rackare. Visst? En helt utmärkt sovplats i alla fall, för jag sov gott som fasen. Och conny spelar didgeridoo (note to self: måste få honom att spela det för mig någon gång!). PussPussBoende!



i'm home sweet home.

Köpenhamn igår/inatt/idag vart toppen. Och jag har fått en liten kärlek till staden, jag inte haft innan. Vi var på ett ute-ställe som låg i södra delen av Köpenhamn, och både omnejd och stället var så jäkla sevärda. Dock så var det ju mörkt, så det blidde inge bra på bild. Men jag kan säg att det påminde om Amsterdam, och ute-stället var bara nice, pga högt tak och mysfaktor. Hall-D heter stället föresten och var en gammal lagerlokal/verkstad. Hur som så vill jag snart tillbaka. PussPussNöjd!


tetris championship.

0d5500b4a46a8050a7415dcf9cc98e46.png

Kolla varifrån!

tetris championship.

edit: ronniL vann, stort!


song for one, miike snow

En going idag igen. Så lyssna och njut, för nu drar jag och partajar loss, med J, kribban, conny och alla danskar, där är. Häh! Hur som; bra låt där !


kopenhagen next stop!

Idag blire Köpenhamn, och partey heeela natten lång. Och såklart så ska vi gå på vernissage också! Hoh, nämligen så ska kribban ha utställning på en nattklubb och vi ska dit. Jag är heltaggad och på gång som fasen. Så inget kan stoppa mig idag, eller? Näe, inget kan! PussPussGlad!


a white one for moi!

Träffade Lis-K på ett partajj i helgen, och hon hade världens finaste klocka på sig, och den snackade. Hur kul?! Så jag vart tvungen att härmas och klicka hem en, fast vit. För jag blidde kär. Så snart kommer den, och billigaste klockan ever 199 rikstaler! Så jag är nöjd! PussPussTackBock!



what a clearblue sky.

God eftermiddag mina kära läsare! Läget? Häh, själv så tycker jag att det är mäkta trist att sitta inne och glo när det är fint väder. Fast inne gäller när man är sjuk. (sitter i sedan barnsben) Så trots att jag mår lite bättre så håller jag mig inne. Dock så ska jag trotsa reglerna och ge mig ut på en promenad senare, för luft är nyttigt. Visst? Och jag tror att det gör en friskare, snabbare, också. Haha! PussPussTrotsaren!



opsticals in my mind.

Hemma idag igen, då febern höll ut hela kvällen/natten igår. Dock så har jag sovit gott och länge inatt, vilket glädjer mig. För jag hoppas på att till jobbet imorn. För man kan ju inte vara sjuk en fredag, visst?! Häh, skämt å sido. Men jag håller tumme för att jag frisknar till idag. PussPussTumme!


the tv-maniac all day

Jag har då aldrig varit med om att jag sett så mycket på tv som jag gjort idag! Helt galet. men eftersom jag inte orkar eller kan göra mer än så, så får jag helt enkelt ligga kvar. Plus att nu börjar dom lite bättre programmen, och J kommer snart. Aja, åter till Grey's anatomy (som går i repris på 5:an nu!). Och greys är jäkligt mycket bättre än typ allt jag sett idag! PussPussTvGalning!



Följ min blogg med bloglovin

don't like it at all.

Emot min egen (lite skruvade) vilja så har jag tagit tillbaka "sök-bubblan" till bloggen. Av någon outgrundlig anledning så gillar jag den inte alls, utan tycker att den är ful. Men så tänkte jag att den är ju faktist till för er. Så varsågoda, den är tillbaka. (dock en bit ner, så jag slipper se den!) PussPussSök!

going on fever's way.

Febern gav sig aldrig igår. Och natten vart förfärlig. Så idag ligger jag på soffan och tar igen all sömn jag missat. Jag hatar att vara sjuk, och jag hatar att det är fint väder ute när jag är det. Blöä! Men jag pallar verkligen inte något, så det blir till att dra ner persiennerna och sova bort skiten. Tvi! Men jag ska göra allt i min makt för att piggna till FORT! PussPussFeber!


leggings is my love!

Vilket är ditt finaste/bästa klädesplagg just nu?
Hmpf? Som ni vet så är jag lite av en sådan som äääälskar det nya jag köpt, och sedan tröttnar jag. Men just nu så är jag hur som kär i alla mina leggings, jag förstår bannemej inte hur jag levt utan dom. Och som sagt så älskar jag det nya, och dom på bilden har jag hämtat ut idag, så dom ligger i toppen! Men där ligger också mina leo-leggings och mina ormskinns-leggings. Aja, jag är en klädesrackare(?). Men jag gillar det!


something lovely/pink

Jag tycker minsann att det kan vara lönedag idag. Och så hade jag velat vinna lite pengar också. men hur som så måste jag ha domhär så fort jag får råd till det. Dock så kan det ta sin lilla tid, då jag sällan unnar mig sådant som jag vet att jag inte kommer använda speciellt flitigt. men finfina visst!? (och jag kommer antagligen andvända dom, för finheten!) PussPussRosa!


why nock ronniL down?

Uff! Jag känner mig inte alls >välmående nu. Allt är helt jädra fel. Och inget blir bättre av att komma hem till en uttråkad J då. Näe, så nu sitter jag typ på kanten och dinglar med benen. Och jag pallar fasen inte resa mig upp. Jag måste sova/vila eller snacka med någon. Jag behöver mycket, men orkar inget alls. Och mest av allt så vill jag inte ha det såhär alls. (och jag har nog feber också, BAJS!) Suck, som fan! PussPussUpp&Ner!


i am a couch-potato!

Såhär på måndagskvällen, så känner jag mig ganska (läs väldigt) seg. Så nu ska jag inta soffan och mysa sönder ett tag. Och jag är bannemej värd det, då jag promenerat ikväll. Jag har ju dessutom jobbat hela dagen också och bara det är värt en soffkväll, eller?! Så nu ska jag gosa ner mig allt vad jag kan. Och jag kan, tro mig. Höh! PussPussMysjävel!



looked in the fridge?

Häh! Igår var jag och handlade på morgonkvisten. Som vanligt när jag är och handlar, så skyndar jag mig för att komma därifrån snabbt. Vet inte varför, men har alltid gjort så. Plus att jag ofta kommer ofixad och i mysisar (inget charmigt precis). Aja, hur som så gör jag som vanligt och rycker åt mig allt jag tror att jag behöver och lite till.

Väl hemma efter shoppingen så upptäcker jag att jag har juice till en hel skolklass. Vad hände med att kolla i kylen vad man behöver liksom? Och som J sa (när han öppnade kylen); ronniL, ska du inte handla lite juice, eller?


one beautiful plant.

Ja, ny vecka. Skallebank. Vätskebrist? Jajjamen. Ungefär så har min dag sett ut. Plus att jag  glömt bort hur jag brukar göra/gjort fel (pga trötthet). Så jag är ingevidare go' och gla', utan mest lite arg på migsjälv över att jag inte vaknat riktig ännu. Men jag ska se till att göra det nu. PussPussMonday!


some winnie the pooh.



i'm still team Edward

Nu har jag precis kollat in en väldigt bra film. Nämligen New Moon. Dock så var jag ganska oinspirerad och lite för stirrig för att ge den all den fokus den behövde. Men trots det så var den väldigt bra, och nu kan jag inte bärga mig tills nästa rulle kommer, och den måste jag se på bio. PussPussFilm!



ronniL in south park.

Jag hittade även denhär (länk) sidan, där man kan göra sigsjälv/någon annan till en south park figur. Hur kul? Så nu är även ronniL en south park gubbe, jag tror att jag hade passat in där(?). Häh! Dock så satte jag migsjälv på månen, då jag aldrig kommer komma dit som vanlig människa. Men nu har jag varit där som tecknad, Deså! PussPussTusch!


ben&jerry's is love!

Jag gjorde precis ett litet test. Och jag blev såklart denhär glassen, vad annars liksom. Så nu får jag helt enkelt ta mig ner till affären och handla den. För jag har nämligen inte testat den ännu. Dock så anar jag att jag kommer älska den. Gör testet ni också vet jag!PussPussGlassväder!


fifteenpointseven °c

Idag är jag pigg som attan, då jag la mig tidigt igår. Man blir seg och trött av att spela poker. Jag förstår inte riktigt hur vissa kan sitta uppe hela nätter och göra det, jag ballar ur efter typ en kvart. Och efter den kvarten ger jag även alltid upp. Så poker är nog egentligen inget för mig. Aja, men hur som så är det skönt att vara pigg idag då vädret är lovelie. Så ut med mej? (och med er också för den delen!) PussPussPokertrött!


poker is it idag!

1702ffb4bd6ffa158f1acd2d51ae2ad4.png

Kolla varifrån!

poker is it idag!


going to some friends

Nu har jag vaknat till och gjort mig redo för en tur till barna. Där ska det umgås till tusen. Efter det blire lite kusinfest då conny kommer till byn. Så jag är verkligen fullbokad idag. (förlåt sla, kan vi se filmen imorn?) Hur som så är det dags att ge sig av nu, för dom väntar. Ha en fin, för nu är det vår i luften. Och idag klär jag i rosa för det, höh! PussPussRunning!


party in tha' house.

Igår kväll slutade, eller började/hände/skedde hos robb. Och där hade vi hög musik och massa skoj. Och jösses sicka syskondrag jag märkte hos robb igår (vad gäller honom och hans bror). Finfint! Trots musiknivån och pepp-nivån, så dansades det lite dåligt tycker jag, dock så styrde jag och JÅN upp till lite dans, för att det är det roligaste. Dansen är en viktig del i festen. Men urkul hade vi i alla fall så jag tackar och bockar för det. PussPussHusfest!


could be the nicest.

Aaa, den nya väskan kan vara det finaste dethär året. Jag är verkligen helnöjd och galet förtjust i den. Jag har redan flyttat in ordentligt i den, och kan inte bärga mig tills måndag då den ska användas. Det är nämligen en ganska stor väska, som passar utmärkt som "till jobbet väska", då matlåda och annat ryms i den. Men jag äääälskar! PussPussFinsate!


i'm in love again.

Saturday it is! Och solen skiner. Jag gick iklädd bara tröja till affären imorse, hur gött? Och jag frös inte det minsta! Våren är här.

Jag känner dessutom att idag ska bli en bra dag, då new moon ska ses och det KOMMER (krav) vara solsken heeela dagen. Så Who can't love it liksom? Nu är det frukost-dags, för hela slanten. PussPussLördag!


AMOUR PHYSIQUE-VIVE LA FÊTE

Var det inte fredag? Jomenvisstserru! Så då är det ju låt-dag. Så nu ska jag bjuda på en go en. Denhär kan få vem som helst att bli pepp och partajj-redo. Så lyssna och njut allihopa, för det gör jag.


just a fuckin' good..

Då var jag hemma igen. Och jag är fortfarande pigg och alert. Nu väntas inflytt i ny väska, varma mackor och diverse annat. Jag kan erkänna att jag shoppat lite idag också. en väska och två par linnen blev det. Jag visar väskan sen (den är det finaste). Nu ska jag återgå till fredagen. PussPussPastej!


how do I do it?

Hur fasen lyckas jag? Idag har jag gått upp en halvtimma tidigare än jag behövde. För att jag ställde klockan fel, hur kan man göra det efter att ha jobbat på samma ställe så länge? Helt sjukt. Men jag har fått massor gjort nu på morgonkvisten i alla fall! PussPussGodmorgon!


a piece of memory.

Jag satt precis och tänkte på ett barndomsminne. Nämligen ett avsnitt av munintrollen, då dom åkte rundor på rosa moln. Hur mys? Och så blev jag helt full i skratt då jag mindes låten som introducerade programmet. Jösses säger jag bara. Den kommer nedan. PussPussMinnesvärt!



i'm cleaning today!

Nu har jag precis storstädat lägenheten, och snacka om att det blev fint och mysigt här. Så nu ska jag bara sitta och dega ett tag fram tills promenaden. Och på tal om den så ska det bli skitgött att ut och gå, då det är typ tio grader varmt ute. Mums! Så jag är helglad över allt nu kan man säg. Höh. Tror att det kan vara vårkänslor igen, dom är galna! PussPussPotatis!


sunglasses and a bag.

Nu har jag precis kommit hem från promenaden, och jag hämtade ytterligare ett paket. I detta fanns där (se prylarna nedan) som jag blev kär i med ens. Jösses, som jag vill ha vår nu. Jag vill ha dethär, skinnjackan, jeans-shorts och mina dr martens, NU! (Och jag vill dessutom kunna gå jack-lös och jag vill.) Så ge mig lite värme, sol och blomknoppar, TACKAR! PussPussNöjder!



happiest to be done.

Nu är jag klar och typ gladast i världen över att det är över. Min fd hyresvärd visade sig vara en riktig petmoster, så jag fick glatt traska dit med min städspray och dona lite. Men det sjukaste av allt var dock att han påpekade (jag citerar) "oj här var det skitigt" när han drog fram spisen. Varpå jag var beredd på en riktig chock. Men det visade sig att där låg ett ynka svart korn där (som antagligen har hamnat där efter att jag flyttat, då jag städade där bak för en månad sen) Men jag är glader i alla fall! PussPussUtflyttad!



i'm in a rush today!

Jag har brått! Ska iväg och besikta gamla lyan, snart. Så just nu så är jag ganska nervig, då jag inte riktigt gillar sånthär. Trots att jag vet att jag har städat bra och inte förstört något. Så blir jag ändå nervös och helt galet stirrig. Hur som så önska mig lycka till nu! PussPussStirriga!


tonight's movie night

Då var det dags för en filmkväll igen! Efterlängtat som attan må jag säg.  Ikväll ska 'luftslottet som sprängdes' ses, och jag har massa förhoppningar på den, då jag gillat dom andra två filmerna. Så nu bär det av för att bädda ner sig och mysa till det. Löööv, film-mys.


ronniL goes negative!

En sak jag känner för att flika in och spy lite över är; alla jäkla melodifestival-låtar! Jag är redan trött på allihopa och vill gärna slänga radion på jobbet i golvet varje gång en av dem kommer. Dock så är dethär bara min egna åsikt, och ni får gilla/lyssna på dem hur mycket ni vill. Men jag gillar det inte alls. Mest för att det tjatas sönder direkt. Usch! PussPussNegativ!



happening today, ye?

Andra dagen denhär veckan avklarad, och det känns som om veckan kommer att gå snabbt, trots dessa två sega dagarna. Hur som så är jag till gott mod. Och kvällen bjuder på både paket-hämtning, promenad och film. Jej! Trevlans tisdag eller vad! Plus att det är fint väder ute typ konstant nu. Men jag vill ha värme också. Aja, önska kan man. PussPussTisdagens!


join again tomorrow.


nu: Obbe-Måndag!

todays: what the fuck

Ja, jag vet inte om jag sak skratta eller bara sitta med öppen mun! Men jag känner i alla fall att jag vill dela med mig av dethär, då det kan vara det märkligaste denhär månaden. Så se och förundras, och försök skratta till ,det gör det lättare(?). Häh! PussPussTokigheter!


some loooong monday.

Finally hemma. Fasen så drygt det varit på jobbet idag. det tog en evighet för dagen att ta slut. Och jag var tröttast i världen imorse, också. Så det kan vara orsaken tror jag. Men jisses, så trött som jag var när klockan ringde har jag fasen inte varit på år och dagar. Jag kunde gett min högra hand för att få sova vidare, men plikten kallade. Häh! PussPussTrötter!


alice in wonderland.

Snart bär det av, då jag och min bästaste sla kör bio. Det ska bli så jäkla gött. För det finns väl inget bättre än att se filmer på bio va? Jag kan i alla fall lätt säg att jag är en sådan person som gillar alla filmer på bio, mycket på grund av effekterna. Så jag kommer att älska denhär. Iofs, så hade jag nog gjort det ändå, då jag är lite kär i Tim Burton. Häh. PussPussBiograf!


some sunday-shopping.

Ohw, jag har liite problem med att inte shoppa saker. Så nu har jag klickat hem ännu lite mer. Men nu får det fasen räcka ett tag. Jag har inte råd mer. Men jag är lycklig över mina klick och längtar till dom kommer hit. Ja, jösses så glad man blir av shopping. PussPussShopping!



annoying sounds suck.

+ Regissören Tim Burton's filmer.
Jag har inte varit med om att jag misstyckt till någon av alla dom jag sett. Plus att jag bara älskar hans färger (har ni sett något med honom förstår ni vad jag menar), och det mörka i hans filmer.

- Klockor som tickar högt som tusan.
Vad är grejen med det egentligen? Finns det överhuvudtaget någon finess med det? För det är ju bara så jäkla irriterande att ligga/stå/sitta och höra det. Jag tror att det kan driva en till vansinne.


on a sundaymorning.

Jösses så tidigt jag har gått upp denhär helgen. Innan nio varje dag (alla två), trots att jag varit uppe länge. Hur? Vad är felet? Aja, jag hinner med en massa mer och har allt trist gjort tills J går upp. Och det är tamejtusan bra! Nu sitter jag dock och käkar en väldigt god frulle, och myser. PussPussTidigt!


dinner at rili&inli!

bär det av till (läs överskriften, för jag är lat) för att käka massa god mat och umgås. Idag kör jag på jeans vilket inte var igår. Dock så kan jag säg att jag har jeans alltid till vardags men inte på helger. Plus att jag vårade(?) till mig lite med ljust och färger. Jag blir pepp av det. Nu är det bannemej dags för dagens första kaffe. Mahh, så gott. PussPussVårtecken!



those dancing nights.

Som sagt så blidde det lite partaj igår. Och jag hade galet kul och är helnöjd. Som väl kan ses på bilderna om inte annat. Det myntades även nya uttryck såsom hängpatte som är toppen, mm. Och jag kan säg att jag och nut, har massa skoj ihop. (har saknat det) Men tackar för igår, I loved it! Det gör vi om snart igen va!?PussPussParteymyra!


a sunny saturday.

Vår i luften och massa solsken. Dock så hinns det inte med att vara ute speciellt mycket idag, då massa annat är på g (te x lasarettbasök och middag, mm.) Så därför sitter jag mest och betraktar det fina. Men jag ska försöka hinna med en nypa frisk luft, 'cause it's lovelie outside. PussPussKlarblå!


breakfast is lovelie.

Morrn' morrn'! Då var det lördag helt plötsligt. Och jag har införskaffat en jeeedra massa frukost. Så nu ska det ätas till tusen. Och faktum är att jag är massa pepp och kommer äta massor. Happy eating day, liksom. Och allt ser så jäkla lockande ut, så jag drar mig. PussPussMorgon!



some prrrdeymusic!!

En rekommendation från sla, och jag tyckte minsann att den passade som fredagslåt. Så varsegoa hörrni', sväng dom lurviga nu! Häh. Men liiiite partey visst!? För det är pardey idag. Deså!


a true missed one.

Fredag! Jej, så kul. Och det roligaste av allt är att jag ska inleda denhär fredagskvällen men Nut, över 'en' öl, hejrta! Så jag är lite lagom pepp och vill skynda på så att hon kan komma/jag gå snart. Så ha en lovelie, för det ska jag! (låt kommer) PussPussLeverpastej!


the mood is back.

Weep, weeep! Aningens gladare nu, då jag precis bokat biobiljetter till Alice i underlandet. Sån jäkla bra, tror jag att den kommer att vara. Så JEJ på det. Plus att jag börjat kolla resor till i oktober, dock verkar det som om det är aningens för dyrt att åka till värmen, så kanske att det blir en huvudstad eller irland (som jag älskar)! Wej! Allt blev bra av promisen, jag sa ju det. (underskatta aldrig en promenad!) PussPussGladIgen!



i couldn't help it.

Jodåsåatt, så är det. Uhrg, så jobbig eftermiddag. Men promisen ska få mig bättre till mods, och jag kommer somna gott och gött inatt. Så därför spelar jag denna just nu. För att jag behöver boosta(?) upp migsjälv lite. Palla sura/snea liksom. Näe! PussPussEnvis!


a grey and cold day.

Jodå, idag har det vekligen varit en trist dag, vädermässigt. Jag vill har vår och vårjackor nu, inte frysa som fan. Plus att jag vill ha sol i massor. Men det kommer väl? Eller? Man börjar ju tvivla lite. Men jag har hoppet uppe.

Annars har dagen varit bra och jag är fortfarande pepp. Trots smärre motgångar. Uff! Men jag håller hårt i denhär lyckan. Och resorna håller mig uppe massa också. Sådeså! PussPussKämpe!



'cause it's good.



i'm traveling yes!

Dethär året blir ett resår. Inte nog med att jag redan varit och åkt skidor, så ska jag på "50-års semester" i maj. Jag ska dessutom åka på sol och bad semester i oktober. Jösses sicket bra år dethär blir. Men jag får se till att spara alla pengar jag kan. Så numer sparar jag det dubbla (jämfört med innan) på sparkontot. Duktig heeeest! Life is beautiful today! PussPussGlader!



sometimes it works.

Idag är en bra dag. För idag så faller allt på plats som det ska och jag är glad och nöjd. Yes! Plus att det verkar som om sakerna fortsätter så nu, va?! Jag ska se till att det blir så helt enkelt. Höh! Nu ska jag jaga hyresvärd för att få tid till besiktning (av gamla lyan), så jag drar igen. PussPussLucky!


what i'm doing atm.

Vi sköt upp blomplanteringen ett par dagar och nu är vi i full gång med den. Jösses såna duktiga vi är. Jag blir helnöjd, och växterna apfina. Så inatt sover jag gott. Härligt!



broke, brick, bruck.

Som om inte mer vore lite knas idag (tänker nu på min min mini-sommar-semester) så har jag dessutom pajat min fina vinter jacka. Mööög! I och för sig går det att sy så det inte märks, men va fan! Orka med såna saker liksom. Usch! Så nu ska jag sy för glatta livet. Håll tumme för att det fungerar. (handen på bilden visar er storleken på hålet, om ni inte fattade)PussPussHåligt!


will i ever learn?

Då var det den tiden på året då man (på ronniL's jobb) lämna in sin sommar-semesteransökan. Och hur tidigt är det inte då? Det är ju typ ett halvår dit ju. Plus att det händer massa dethär året så sommarsemestern för min del, kommer lida! Surt, men sant. Jag önskar mig fler semesterdagar tills nästa år, hörrni. (säg det till tomten!) PussPussJobbeSommar!


time for some movie.

Nu är det dags för soffmys och film. Såhär en måndagskväll kan jag inte önska mer, och imorn är det åter till vekligheten. Så därför ska jag njuta allt jag kan nu. Så ha en finfin kväll, för det ska jag ha. PussPussMysPys!




what is your craving?


Vad är du mest av allt sugen på att äta idag?
Ohwr, det var en lätt en. Fruktsallad. Och jag har till och med varit och handlat alla ingredienser till den. Så snart (läs; nu) så drar jag till köket och fixar ihop den. Mummah, så gott det ska bli. Mest av allt så sak det bli gott med mandarin-klyftorna, som jag ska ha i. En favorit!


monday and free.

Då var det måndag, och jag har semester idag också. Jej! Så idag ska det fixas naglar, planteras blommor och lite annat gött. Plus att jag är massa glad då min old lägenhet kommer tas över. Så idag är en BRA dag.

Annars så känner jag mig fortfarande lite seg. Men inte alls lika seg som igår. Då jag hade feber mestadels av dagen igår. Inge skoj! Men jag peppar migsjälv till friskhet idag. För dagen ska bli härlig. PussPussGoodDay!


something for me!


i'm hurtig today.

Morrn' morrn'. Idag kan jag säg att jag inte ska göra ett skit. Fasen så sliten och öm jag är i kroppen. Man känner av en veckas skidåkning alltså. Så idag ska jag inta soffan och se på allt trist jag hittar på tv. För att jag gillar det, och det är vilodagen. Så nu ska jag återgå till vasaloppet, häh! (förstå tröttheten, när vasaloppet gillas) PussPussTrötte!


home sweet home.

Nu är jag äntligen hemma igen. Detdär med låååånga bilturer som varar över tre timmar är inte okej alltså. Hur som så är jag mega glad över att vara hemma hos min fina mirre igen. som jag längtat efter henne idag. Nu blire lördagsmys med henne, och någon öl. PussPussAppyAppy!


såhär kul har vi?

0-4a197caf4385d52926c216d0408176c0.png

Kolla varifrån!

såhär kul har vi?


going home now.

4eb03e077b7d740e4314363aad0d7e3f.png

Kolla varifrån!

going home now.


drink @ harry's

7b4304ea3ada3e785799bfb0068f2b02.png

Kolla varifrån!

drink @ harry's


food på harry's

0-7a6fac537142d89e023660e780718c60.png

Kolla varifrån!

food på harry's


dinner and shower.

Idag har jag varit GANSKA så sliten efter HD igår. Men där var skoj och jag dansade som en vilde. Höh! Men somsagt så var man inte alls pigg på att upp och ut och åka idag. Men vi tvingade oss ut. Och det kan jag säg att jag är gladast över, då det har varit underbart väder idag. Mah! Nu dusch, sen harry's (middag), sen sömn. PussPussFriskluft!


amanda gör det.

0-1384d8d9b55b5e8819888a21644acf04.png

Kolla varifrån!

amanda gör det.


en till, se upp, kom på!

Idag har vi as usual åkt skridor heeela dagen. Och ikväll ska det åkas iväg för att kolla på idol-amandis. Häh! Hur som så är det fullt ös medvetslös. Så i'm off igen. Herrrå'! PussPussBråttom!


brillor inköpta.

051b98241d32f34d12dd72cca4d6a14a.png

Kolla varifrån!

brillor införskaffade.


SÄLEN is lovelie!

Nu är vi hemma efter en seg dag i backen. Harry's vart stället igår och jag kan säga att det kändes i kroppen idag. Häh! Så ikväll blire hemmakväll med allt mys som det innebär. Plus att vi sparar oss tills imorn då det ska åkas som tusan, och dessutom se på en konsert. Fler bilder mm. kommer i nästa vecka då jag har tid, deså! PussPussSunshine!


beer stop one.

1a9e4de16e77a4bc01210cb3d866d891.png

Kolla varifrån!

beer stop one.


"morgon snapsen".

2893c373f8dd47f90ad363741024fbb7.png

Kolla varifrån!

sisse's frukost snaps.


from the stuga.

38994dd0e0e216f835e3fc187901ae4b.png

Kolla varifrån!

from the stuga.


dadada, i'm lovin'...

Nu är vi hemma efter en heldag i backen. Och jag kan säga att jag har FÖR jäkla skoj för att blogga, deså! Så nu ska det drickas öl och partajjas istället. (j visar sig vara en duktig elev och åker som en jäkel nu!) Och vi har roligast och är gladast. PussPussPannnik!


we love it!

0-375b11467744b4a8aa1db7f7806c9d3f.png

Kolla varifrån!

we love it!