just want to be a part of







give me that colour hun'


attans så fräsigt på stranden i sommar!

the things you truly love

hepp, hepp, mina vänner! nu är jag hemma och har piggnat till en hel del faktiskt. gött som tusan. jag tror att piggheten beror helt och hållet på att jag taggar inför träning ikväll. så göttis det ska bli att ta ut sig rikitg ordentligt. så nu ska jag se till att få mat i magen och bestyr gjorda innan det är dags. PUSS!



to get into that feeling



güten morgen meine freunde! eh, tyskan är inte vad den borde vara längre. det var allt för längesedan jag brukade den. så jag minns inte ett smack, typ. det är galet hur mycket som faller i glömska om man inte använder det till vardags.

men skit i det nu för nu är jag uppe, har sprungit min morgontur och är redo för torsdagen. jag har sovit som en kratta inatt igen. och funderar allvarligt talat på att söva migsjälv ikväll, så att jag i alla fall får en god-natts-sömn denhär veckan. men först är det en jobbedag, med allt som det innebär, som väntar. PUSS!

it is an ocean of emotion


can always trust in black

domhär accessoarerna skulle jag kunna tycka vore utmärkta att ha en lite kylig sommarkväll. nu har jag just lite svårt för att bära keps. men det är attans så fint. och ska man vara fin får man lida pin sägs det ju. så det gör jag nog. ska köpa mig en finfin keps.


& keep the reason for it

hejehejhej igen! nu är jag hemma efter en hektisk dag på jobbet. så i skrivandes stund så aitter jag och varvar ner för fullt. har inte hunnit göra det alls förän nu. illa! men jag hoppas att det går över snart. och så fort det gjort det så ger jag mig ut på en lång löptur. åh, som jag suktar efter det just nu. veckor som denna, (dvs slitna, trötta och arga) så är löpningen mitt allt. det gör att jag håller huvudet ovanför vattenytan. så nu ska jag återgår till nedvarv så att jag så snabbt som möligt kan ge mig ut. PUSS!



we all give up sometimes



morrn' morrn' på er gullefjun! även denhär natten har varit utan sömn och helt sjukt jobbig på alla vis. fan! så även denna dag sitter jag här trött och inte alls på humör. det enda som glädjer mig lite är att löpningen gick super igår och jag ser fram emot eftermiddagens tur. jisses som jag lever för dethär. aja, nu ska jag dra mig upp ur stolen och ge mig av till jobbet. PUSS!

& as wise as the silence



HH - uppsnärjd i det blå

för den goda gamla tidens skull. och för att sommarkänslorna sprudlar i kroppen. och för att det rycker i dans-benen. denhär låten är ett sånt jädrans lyckorus för en tös som mig. attans vad jag älskade denhär mannen förut. och denhär låten ännu!



nu är det sommar minsann!

and i couldn't care less

hejsan hoppsan hörrni! då var jag hemma och är ungefär lika trött nu som jag var i morses. usch! dock så är jag inte fullt lika bitter. men jag kan säg att kvällens shema är snabbt avbockat. jag ska ut och springa en långis och efter det ska jag inta tv-tittnings-mode och självdö lite. fasen sicken jobbig dag dethär är alltså. hoppas att ni har det massor bättre, finisar. PUSS!



one really bitter tuesday



godmorgon hörrni! idag är jag trött och på ett jäkla humör. egentligen skulle jag stannat i sängen och inte gått upp alls idag. så illa är det. men jag är uppe och redo att gå till jobbet. men usch, så trött och bitter jag är. hoppas att denhär dagen går fort som fasen, för jag vill inte alls. PUSS!

to be proud over yourself


eftersom att jag är dukigt stolt över min prestation i förrgår, såtänkte jag lägga upp resultatslistan. och jag har tagit bort mitt namn som vanligt. hehe! visst var det bra jobbat för att bara ha tävlat två gånger i mitt liv innan. jag ska aldrig sluta med dethär. fasen som jag njuter. (som en liten parrentes, så är det första gången jag är under 50min på milen, i tävligssammanhang. jej!)

and they just need a hug



i have light in my eyes!

hejsan hej hörrni! då var jag hemma efter en måndag som gått över förväntan fort. jag trodde att dagen skulle bli seg som attan när jag stack hemmifrån imorses. men så vart det icke. det har gått bra och nu sitter jag här och vilar. ikväll är det träning som gäller. vet dock inte om det blir i from av pw eller cirkelfys. men något blire i alla fall. för röra på fläsket ska jag. PUSS!



take me to the finishline



godmorgon alla mina små morgonpiggisar! ibland går jag överstyr med detdär va. hehe! men jag gillar det, för jag ler varje morgon när jag kommer på något nytt att kalla er. och det kan behövas såhär en måndagsmorgon, när man är tröttast i stan.

som vanligt har jag sprungit min moronrunda idag. fasen så skönt det är att springa tidigt nu när sommarvärmen är här. det blir liksom krispigt i luften på något vis. underbart. och kaffet efteråt är godast i världen. så nu ska jag sörpla vidare på kaffet och sedan dra till jobbet. PUSS!

one kiss in the sunshine




just need to set it free


mystisk. svartvit. vacker. dimmig. allvarlig. gammeldags. ljusögd. klänning. skogen. natur. moln. rök. handske. slöja. underbar!

it's time to take it easy



godmorgon alla fina! idag är det söndag och vilodagen. jag kan säg att jag gillart om tusan. känner helt för att ta det piano idag och bara glutta på tv. dock så ska jag ju såklart ut och springa min mil, men jag tar det i eftermiddag då jag tävlade igår. låter benen vila lite längre efter lopp. för övrigt så är det apbra väder, morsdag  och min finaste sla fyller år. en bra dag med andra ord. PUSS!

don't ever take a break

Pump, pump, pump it up!


it is the best day ever!

wehoooo! jag har nu sprungit england runt loppet i m-ryd. det är ett väldigt kuperat skogslopp och jag sprang milen på 00.49.38. fyfan så nöjd jag är. helt sjukt glad. och som om inte det vore nog att vara glad för så sitter jag i denna stund peppad och redo för att ge mig av för att fira lill' sis' födelsedag. fasen vilken toppendag dethär är. jag är glad som en speleman. PUSS!



& if you want to, do it



it tickles in my stomach



godmorgon på er trollisar! nu är jag uppe och sitter nervig som attan och sörplar kaffe. idag ska det ju springas lopp. uh! det kittlar i hela magen bara jag spriver det. dock är jag inte jobbigt nervös, utan mer taggad och glad. jag hoppas på ett fint lopp med lika mycket flyt i stegen som jag hade förra helgen. håll tummarna för mig nu. PUSS!



(till emily & hennes familj)

jag såg att begravningsgudstjänsten för eran fina-fina mamma hade varit igår. det skär i mitt hjärta! kan inte förstå det. dock så är jag ju inte den som tar sånahär känsligheter på bloggen. men jag sörjer henne och tänker oerhört mycket på er. hoppas att ni vet att jag finns här om det är något. PUSS!

OFMONSTERS&MENLITTLETALKS

då var det dags för den eftertraktade fredagslåten igen. hur gött är det inte att det går så fort då! massor. dagens låt är en låt som får mig att bli glad som attan. jag älskar svänget i den och lyssnar sönder den för tillfället. puss, vilken finbit!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

turn my head off for now

herre jösses vilken dag dethär har varit! jobbet har varit kaos, från början till slut. jag fick dessutom jobba över både innan, under lunchen och efter jobbet. som om inte det vore stressande nog, så intog jag maxi, men en miljard andra och fredagshandlade. jösses så kaosigt, folkfyllt och rörigt allt har varit hela dagen.
så nu sitter jag i tystnad och längtar tills jag kan gå och lägga mig. illa men sant. dock så är det inte bara för att jag är trött och slut i huvudet som jag vill sova. jag ska ju desstuom springa lopp imorn igen. så jag vill sova för att komma fram tills det är dags. hehe! löptokig som en galning. vad gör ni ikväll då? PUSS!



make my head spin around



godmorgon och gla' fredag på er gullisar! jag är uppe och pigg som en lärka idag. eller jag var det innan. men nu efter en lång morgonspringrunda, så är jag trött och hade velat vila på soffan en stund. dock så hinns detta inte med, då jobb väntar. och dessutom övertid. så nu ska jag piggna till och hoppa iväg. för övrigt så gick löpningen great idag också. älska dessa tider då det går toppen. PUSS!

what's on your bucketlist

jag har härmed börjat lägga till lite saker i min 'att-göra-innan-jag-dör'-lista. nu är jag inte döende eller så. men jag anser att man ska ta tillfället till akt att göra massa av dessa saker så att man gör livet mer värt att leva sådär. dessa ligger inte i någon speciell ordning utan är bara med allihopa.









look for it in everything



it is like being outside.

hejsan, hej hörrni! nu är jag hemma efter en lång och varm dag på jobbet och nu är det torsdag och alltså läge att tagga inför träning. jag hoppas på utomhusträning ikväll. fasen så gött det hade varit. det känns som om det tar fasen så mycket bättre. men nu ska jag ta itu med käk innan jag taggar träning. PUSS!



can't picture me without!



godmorgon, godmorgon! idag är allt som vanligt igen och jag jobbar vanliga tider. jag har precis varit ute och sprungit min 8km morgonrunda och fasen så bra det går just nu. jag älskart! vad tusan höll jag på med innan jag hade löpningen. låg jag och självdog eller? för i dagsläget så kan jag inte se ett liv utan min älskade löpning. men hur som helst så är det dags för jobb ett tag nu innan jag kan träna vidare. PUSS!

& all because of a jacket



som ni nog har märkt vi dethär laget, så har jag en tendens att snöa in på spesifika färger och spana loss bland dom. och just idag så snöade jag in på brunt. allt var skinnjackans fel. hur fin! så nu sitter jag och suktar efter bruna nyanser i alla dess slag och jag vill ha jackan!

pink and a touch of white

hepp, hepp! nu är jag hemma efter mitt första sena pass. jag har fixat med allt jag ska så att jag ska slippa sitta inne framför datorn ikväll. så nu ska jag se till att få massor gjort ute och städat nere i källaren. alltid har jag massor på gång. men så är det. hoppas att ni får en finfin kväll hörrni. PUSS!




have time to take it easy



godmorgon alla finfisar! idag har jag sovmorgon, då vi fått nya sheman där vi jobbar sent (09.45-18.00) en dag var tredje vecka. och just idag är det min sena dag. dock så gick jag upp i samma tid som jag brukar göra och har sprungit en lång runda nu på morgonen.
jag älskar att ha tid att ta det lugnt på morgonen. kan vara min bästa tid på dygnet. så som ni nog förstår så har jag massor med tid att dona och fixa härhemma innan jag ska ge mig av. fint det. men nu vankas det kaffe och frulle. PUSS!

& burning love for black



1 of those unknown things

en sak ni inte visste om fröken ronniL...
jag klarar inte av fåglar. inte i någon form. tycker att dom är äckliga djur och jag blir rent av rädd när dom närmar sig. så förstå hur dumt det ser ut på torg och så när jag går där och undviker duvor i högsta grad. jag är inte livrädd eller så, men dom äcklar mig och skrämmer mig på något vis. usch!


lots and lots to do today

hejhejhej hörrni! nu är jag hemma igen och jag är fortarande varm kan jag säg. men jag är på gött humör och ser fram emot min springtur som blir av innom kort. hoppas dock att jag får lite regn på mig, för jag behöver kylas lite. för övrigt så är allt som vanligt idag, så efter löpturen blir till att städa huset och dona härhemma. fullpackad eftermiddag/kväll dethär. PUSS!



i'm to warm to sleep well



godmorgon! denna morgon är jag trött som en tok. jag hade nämligen väldigt svårt att somna efter träningen igår. det var så attans varmt. så inatt har jag mest legat och vridit och vänt på mig istället för att sova. dumt, men sant. så därför sitter jag och sörplar kaffe som en galning för att vakna till så att jag kan ge mig iväg till jobbet. PUSS!

four quotes for you guys!





he loves the flag as well


eftersom att LONDON är min favoritstad på jorden,
så passar dethär bildspelet min utmärkt.

& keep the fitness going!

hejsan igen! nu är jag hemma och idag är det sommar ute. helt sjukt varmt. varmare och finare än igår. och jag kan säg att jag inte har hunnit vänja mig alls. varm som fan! men det kan lite kallt vatten ändra på. dock så tror jag att det kommer att bli massa varmt att träna cirkelfys i kväll. så det är tunna träningskläder som gäller. men nu ska jag se till att få lite mat i kistan innan jag peppar loss inför träningen. PUSS!



there are some sparks on



morrn' morrn' mina små hönor! nu var det ny vecka igen. skönt, men tröttsamt på samma gång. jag hade gjort en hel del för att få sova ett tag till idag. dock så kändes det inte så när jag sprang imorse, för det gick toppen och jag var snabb som attan. men nu i skrivandes stund, så är jag trött och sliten. men, men det är bara att bita ihop och ge sig av till jobbet. PUSS!

E S H E E R A N D R U N K

haha, så attans söt denhär videon var. jag blev kär i den öta lilla katten. och låten var ganska fin den också. känns lite lagom att lyssna på denhär en söndag. hehe, många som är bakfulla och så. aja, sötnöt video som måste ses. PUSS!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

can not seem to get up...

idag är jag en sliten rackare. igår firades det nämligen ordentligt och äta glömde jag helt. så idag ligger jag ner och äter som en galning. känns inte alls bra då vädret är toppen ute. men jag kommer att vistas ute när jag springer i eftermiddag. men för stunden håller jag mig inne. (blommorna nedan fick vi från banken, som en 'grattis till huset' bukett. fint gjort.) PUSS!


& with a touch of apricot



whooooop! nästa helg så fyller finaste lill' sis' år och då ska det firas med grill och fesligheter. jag har därför sett till att klicka hem lite fint tills dess. hoppas bara att det hinner komma nu. men det gör det säkert. jag gillar i alla fall färgen. känns somrigt och fint på någe vis.

feelig happy & satisfied

hejsan igen hörrni! nu har jag sprungit, vilat och gjort mig redo för lördagen. och tävlingen, undrar ni, hur gick den? jodå, jag vann inte, men jag fick en väldans bra tid och är helnöjd.

jag sprang mig igenom hela loppet utan att känna att orken tröt en endaste gång och spurten gick som smort. så jag kan inte annat än vara glad som attan just nu. och ett megatack till alla er som hejade och så. ni är finast av alla. PUSS!


OCH NU JÄVLAR ÄR DET DAGS

Hepp, hepp! Jag är taggad och nervös till tusen.


butterflies in my stomach



godmorgon mina finfisar! idag är jag uppe tidigt och detta beroende på att jag snart ska iväg och anmäla mig till en löpartävling. jag ska kuta 10,4 km och är taggad som sören. för att inte tala om nervös. jag spricker nästan så nervös jag är. galet! dethär blir min andra tävling i livet. och jag ska ge allt jag har. önska mig lycka till nu. PUSS!

easy to be cocky in a car

HEHE! denhär var allt lite skojig va?


AlinaDevecerskiFlyttaPåDej

hepp hepp! nu var det dags igen. veckorna rusar fram tycker jag. men i alla fall så är det fredagslåt som gäller och idag tar vi denhär svenska biten. måste älska p3 alltså. dock så har det tagit mig ett tag att verkligen astna för just denhär låten. men nu gillar jag den skarpt. så se till att höra på'n!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

we don't know what to do

tjolahopp igen hörrni! nu har jag jobbat klart och är redo för att inta denhär fredagskvällen. jag vet inte alls vart kvällen leder. men jag vet att om den blir lugn så blire löpartävling imorn. hur som helst så är jag på ett himla bra humör och ska klicka igång musik och dona rundor lite härhemma. PUSS!



a old and scratched photo



morrn' morrn' på er små trollungar! då var det fredag. och jag kan säg att jag är helt vilse på dagarna. detdär med att vara ledig en dag i veckan sådär, rör till det som attan. men jag är fredagstaggad och har som vanligt sprungit min fredagsmorgonrunda. attans så bra det gick. jag kutade som en galning. så idag tänker jag glädjas åt det. PUSS!

a girl with nightvision.



hejsan hörrni! idag har jag varit trött som en tok hela dagen. jag har gäspat ihjäl mig. och vädret har varit helt sjukt dåligt. så jag och j har bara myst och kollat på filmer hela dagen.

nu ska jag dock ta tag i mitt liv litegrann och se till att röja lite härhemma. och efter det blire till att springa en lång söndagsrunda. fasen så gött det ska bli att komma ut. hoppas bara att vädret håller sig bra medans jag är ute. hur har ni det? PUSS!

& heaven is crying today

vädret är kasst. jag är trött. det är helgdag. film är svaret. (testade amarone vin igår för första gången. HIMMELSKT gott!)


so don't you think twice


and some shades of brown



jag är ju en hejjare på att lägga upp en massa kläder som jag vill hoppa rundor i, men jag har varit lite dålig på att lägga upp smycken och allt såntdär. så nu gör jag det. jag har deesutom valt att bara ta skaer i bruna nyanser. för det är så attans fint. kolla bara in brillorna. så sjukt snygga. och hatten. jag smäller av. dethär vill jag ha tills det blir sommar.

& some stars on the photo



godmorgon på er mina små änglar! idag är jag på bättre humör än igår. detta beror säkerligen på att både löprundan och städningen gick som smort. och det gjorde även löpningen i morse. så idag är jag ett stycke glad tjej som hoppar iväg till jobbet. och bäst av allt är att det är röd dag och ledigt imorn. fint som attan det. PUSS!

& never to late to learn



feeling of love in this!

alla dessa bilderna fick mig att tänka på kärleken och allt som har med den att göra. och när jag satte ihop alla bilderna (som jag gjort nedan) så fick jag en känsla av lugn över mig. sjukt att bilder kan få en att känna så mycket. och så många olika känsolr dom bidrar med. aja, dethär var fint i alla fall.







didn't make a better turn

hejsan hejsan igen! nu är jag hemma och denhär dagen har fortsatt i samma tråkiga och kassa anda. jag har varit stentrött och fumlig hela dagen och jag har tyckt att tiden har krupit fram. men nu är allt sånt skit förhoppningsvis över. för nu är jag hemma i mitt fina hus. och snart ska jag ge mig ut på en lång löptur innan jag drar igång och städar huset. önska mig lycka till. PUSS!



morning to never remember



morrn' morrn' på er gullisar! idag har jag vaknat på helt fel sida och vill inget hellre än att gå och lägga mig igen. men icke. det vankas jobb och dessutom övertid. som om inte feluppvaket vore nog. så nu ska jag ge mig av innan jag sitter och bittrar till totalt. PUSS!

he's taking my words away



Dark Shadows Trailer 2012

igår var jag och ett par till finfisar och tittade på bio. man gör det alldeles för sällan tycker jag. bio är bra grejor. men i alla fall så tittade vi på denhär filmen. jag är ju ett stort fan av tim burton som har regiserat denna. och jag tyckte att filmen var i tim burton klass. så om ni funderat på att se denhä, då gör det. för den är massa bra gjord.


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

a day that was upsidedown

hemma igen! och jisses så skönt det är. hela dagen har varit jobbig och allt har gått fel och varit uppochner. så nu sitter jag och varvar ner och njuter av lugnet hemma. dock ska jag snart sätta igång lite käk. för ikväll vankas det ju cirkelfys. peppen finns där. gött att röar på fläsket efter helgen. PUSS!



feels like a good start!



good morning mina små trollisar! så var det en ny vecka och som vanligt så har jag inlett veckan med att springa en morgontur innan jobbet. gött som fasen. och nu sitter jag och avnjuter en god kopp kaffe innan det är dags att ge sig av till jobbet. jag tycker att det känns som om denhär kommer att bli en bra dag. och sånna dagar gillar vi. PUSS!

some sparks of inpiration



& be the best you can be



hejsan hoppsan hörrni! nu är jag redo att springa min morgontur, som idag vart något sen. jag har nämligen fastnat framför tvn hela morgonen. och först nu är jag uppe och redo för denhär söndagen. gött att ta en lung (väldigt lugn) start faktiskt. jag behövde det känner jag. men nu ska det bli gött att rasta benen lite. hur har ni det? söndagsmyser ni idag eller? PUSS!

with gray, black and red!



grått, rött och savrt. vilken fin kombination det ger. så precis såhär, i dessa färger vill jag se till att glida rundor i sommar och vår. fasen så fint. och till saken hör att jag alltid har råälskat gråmelerat. tycker att det är toppenfint. så nu kör vi på dethär. mummah!

off to celebrate them all

nu har jag gjort allt inför kvällens kalasande och är redo som attan. dagen till ära har jag till och med läppstift på läpparna. ovanligt som attan ska ni veta. men i alla fall.

som sagt så ska jag iväg på kalas. vi ska fira alla i släkten som fyller år i maj. förutom syster som vi firar om två helger. men totalt är det fyra pers som ska grattas och äta gott det ska vi med göra. så nu ska jag hoppa dit och ta ett glas vin. PUSS!



3 little musketeer cats!

jag säger bara; GUDARS så söta små liv!


taking the easy way home



hejsan hallå mina finfisar! idag startade jag dagen med att ligga och mysa massor med min j i flera timmar har vi softat framför tvn och bara varit. så gött så jag dör lite. men nu vankas det löptur innan jag gör mi redo för kvällens kalasande. idag blir en bra dag. PUSS!

SandroSilva&Quintino-Epic

hepp, hepp hörrni! fredagslåt på gång i denna stund. och idag kör vi på en klubbig variant. mest för att jag tycker att någon trevlig rackare borde DRA med mig ut snart. hade varit så kul. och kom ihåg att ett 'ronniL-nej' (när det gäller party) inte är ett riktigt nej. så se till att play-a låten så dansar vi en sväng.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

JUSTTURNITINTOSOMETHINGFUN



godmorgon mina finfisar! idag är jag pigg och redo för dagens jobb och jag har dessutom varit ute och sprungit på morgonkvisten. fasen så fint det är att komma tillbaka till 'normalitet' efter en dos av sjukhet. jag älskar det. och jag älskar dessutom att löpningen gick bra trots uppehållet jag haft. plus att jag älskar att det är fredag. mycket kärlek idag hörrni. PUSS!

keep the smoke coming out




red of flowers in hamburg



idag när jag satt och surfade rundor lite på lookbook så såg jag bilden på denna tös. och jag kände med ens att jag suktar efter ett par alldeles egna dr martens. igen. dock så ska jag se till att handla dom i butik för att se så att de verkligen faller mig i smaken helt, för det är viktiga prylar dethär. men jag ska se till att uppsöka en butik snarast. (för övrigt, så gillar jag hela tösens klädstil massor!)

and she had to get better

hejsan hoppsan hörrni! som ni nog märker på pigghets-skriften så är jag bättre och piggare. jag känner mig som valigt igen. så jäkla nice! så ikväll blire till att träna lite och det kan jag säg att jag längtat efter. massa bra! så nu ska jag stoppa i mig lite käk innan det är dags att ge sig av. PUSS!


& some nightlights on her



godmorgon allihopa! idag är det bättre med mig. dock så har jag inte sovit ett skit inatt. men jag väljer att försöka mig på att jobba ändå. så nu vill jag att ni håller tummarna för att jag fixar det och inte vänder i dörren. för det känns lite som en dörrvändning hade varit på sin plats emellanåt. men jag ska försöka. PUSS!

thoughts runnig around me


jag hade velat åka tillbaka i tiden. till en tid som denna då cigaretter inte var farliga och skivspelarna hackade för jämnan. brylkrämen var ett måste och man visste så lite om världen som fanns runt om en. fasen så fint det hade varit att befinna sig där emellanåt.


jag hade velat trotsa vädret och kyla och dansa i regnet som en tokig vilde. utan att tänka på hur blött och kallt allt blir. jag hade velat släppa alla tankar en stund och bara vara i nuet.


jag hade vela bosätt mig i ett engelsktalande land. i undegfär en sådanhär byggnad och leva som gänget i vänner ett tag. bara fly landet hade varit lite lagom okej just nu.

& blow the dandelion away




she can't get out of bed

även denna dag kräver hardcore-vila för att bli bra igen. det känns som om orken och engergin aldig vill komma tillbaka till mig. behöver jag säg att jag är LESS på dethär nu? PUSS!


a pic' of Amanda Seyfried



så jäkla nice bild att jag storknar. och tösabiten går inte av för hackor heller. helt fantastiskt. jag hoppas verkligen att människor som kan fota sånnahär vackra bilden håller på med fotografering resten av livet. för dethär var bannemej det vackraste jag sett på länge.

keeping the tempo down...

jag är sängliggandes även denna dag

 

 


and my wanties right now



hallå där! såhär ljusgrönt/turkost och fint vill jag se ut i sommar hur fint är det inte. och det passar ju utmärt till svart, som ni vet är min stående kulör. jag tycker att jag fick ihop en fin sommarklädsel för en dag på stan eller något. och jag ser hemskt gärna att alla dessa saker hoppar hem hit till min garderob. seså!

is he hungry or something



to stay in my bed today!



godmorgon på er trollisar! jag har fått en släng av maginfluensa inatt/morses. usch, som fan! så därför ligger jag i sängen denhär dagen och gör inte mycket mer än så. alls! så jag ska dra mig tillbaka dit nu och försöka sova väck dethär. PUSS!

ronniL's a sucker for it

three beautiful ones to look at!


time to start the shit...

hepp, hepp hörrni! jag är vaken och firar att det dagen till ära är vilodagen. och jag kan säg att det är precis vad jag ska göra idag. så jag ska omedelbums återgå till det. så fort jag städat klart och sprungit en lågtur i finvädret. dock så tänker jag trotsa väderleken totalt efter det och hålla mig innomhus. PUSS!


är du pepsi? har du cola?



BECAUSEITPAYSTOLOOKCLEAN

tjohopp, tjohej! nu har jag städat och plockat klart härhemma. och jag har även hunnit med att springa, träna mage/rumpa, duscha och plantera om blommor. galet med fart i mig idag. och nu ska jag fortsätta i samma anda och fixa käk och sånt. så jag har inte riktigt tid med dethär egentligen. så därför ger jag mig av och jobbar vidare. PUSS!

 

 


 

Ps. vi ska ha födelsedags/inflyttningsfest för släkt och så idag, så det är därför jag jobbar som en toka! och om inte DU är bjuden, så oroa dig icke för det kommer en omgång till. (litet hus ju!)


& some sand on the photo



godmorgon/middag mina fina! jag har varit uppe ett bra tag nu, men jag har haft massor att göra. så först nu sätter jag mig ner en vända. snart ska jag ge mig ut och springa en långis i den skinande solen. fan så fint! och sedan blire till att städa och dona lite härhemma. så jag har späckat shema även idag serni. hehe! jobbet tar liksom aldrig slut. aja, nu ska jag dra på mig löparskorna. PUSS!

and flowers in her jeans



a Counting Crows theme...

idag kör vi på ett litet tema som fredagslåtar. nämligen dessa gossar. jag tycker att dom är himla duktiga och gör såndär trallvänlig musik. så nu tar vi denhär fredagen och njuter till detta. eller vad säger ni mina fina! let's do this shit.





i have to do it all today

hejsanhejsanhej! eftersom jag försov mig i morse, så har jag väldigt mycket på shemat i eftermiddag/kväll. jag har exempelvis redan varit och fixat naglarna efter jobbet och nu, väl hemma, fortsätter det med städ, löpning och massa mer. så jag tittat bara in en snabbis. dock så har jag som vanligt sett till att ni ska få lite godheter att smaska på ikväll. men nu måste jag dra igång med allt som ska göras så att jag blir klar och kan fira fredag någon gång. PUSS!


& sleeping your life away


morrn' morrn' på er piggeliner! idag försov jag mig hardcore. så löpningen får vänta tills i eftermiddag. piss också! jag som hade sett fram emot att löpa en runda nu på morgonen. men, men, jag får se till att springa ikväll istället. så är det bara! men nu ska jag se till att synda mig till jobb. PUSS!

looks a little like a fly

jag har märkt en sak vad gäller migsjälv. jag är lite glad i sånnadär 'syremasker' (som den nedan). heter dom ens så? aja, jag tycker att dom är hemskt vackra och ser massa konst och finhet i dom. så visa mig mer sånthär i bilder och konstverk tack. för det är finfint. och såklart så ska dom som denna nedan vara av en äldre modell. deså!


tracy chapman - fast car



You got a fast car and I got a job that pays all our bills. you stay out drinking late at the bar. see more of your friends than you do of your kids. I'd always hoped for better thought maybe together you and me would find it. I got no plans I ain't going nowhere. so take your fast car and keep on driving. you got a fast car. but is it fast enough so you can fly away. you gotta make a decision. you leave tonight or live and die this way.


the turn of the moment!

det är sommarvärme ute hörrni! jäklar så gött det är. jag vill bara bada och klä mig somrigt som attan. men istället har jag jobbat och nu sitter jag inne och vämtar på att käket ska bli klart. efter maten blire till att dra iväg och träna, det sedavnliga torsdagspasset. och trots att vädret är underbart så ser jag fram emot ett kämpigt pass. jag behöver det. för övrigt så mår jag toppen och är en glad skit just nu. PUSS!


& in a pair of new shoes



morrn' morrn' allihopa! idag är allt tillbaka till det normala. vilket innebär att jag ska dra och jobba snart. som vanligt på torsdagar, så har jag sprungit en morgonrunda på 8km. skönt som fasen. och jag kutade dessutom i ett par nya skor. dämpningen i mina gamla börjar ta slut nämligen. jag klarade mig dock helt utan skavsår och ömma fötter. så denhär dagen begynner toppen. PUSS!

just playing it on repeat



random in black and white






& when nothing is planed


godmorgon allihopa! idag skulle jag egentligen varit och jobbat nu, men jag måste hjälpa j iväg till doktorn. så jag stannar hemma. dock är det inget livhotande det gäller utan han är vid gott mod. har lite svårt att röra sig bara. aja, nu ska jag se till att komma iväg så att vi kommer hem i vettig tid. PUSS!

some things you should do


get back to the real life



godmorgon alla mina små troll! så var det maj. nu börjar sommaren förhoppningsvis. och just idag är en sådan dag som typ hela sverige ligger bakfulla på. hehe! dock så var jag en duktig tös och gick hem tidigt. därför är jag pigg och vaken sedan en timma tillbaka och ska snart ge mig ut i solskenet och springa en lång runda. efter det måste jag dessvärre hålla mig innomhus och städa och så. men jag ska se till att vara ute så mycket jag bara kan. PUSS!