driving with diesel now!

jag fick för mig att jag skulle kolla in diesels utbud idag. och se vad jag hittade, tokfina saker. och jag tycker faktiskt att vi kan köra på aningens baggy i vår töser. för det är finfint. speciellt ihop med domhär fina färgerna och skorna(!). så jädra snygga. sen tycker jag inte att det gör något alls om jeansen är i pojkmodell, det är snarare en fördel. fint!


with a flower in her hair


jag fick en plötslig längtan efter sommar, arild, tygskor,
minishorts, bikini, havsbad, blommor, picknikar
och alls såntdär mysigt.

get it working like this

jaha, så var man hemma igen efter ännu en dag på jobbet. och idag ska det tisdags-städas må ni tro. så därför håller jag mig kort, för jag vill komma igång snabbt. och efter städningen ska jag ge mig ut och springa en långtur då jag faktiskt har känt för en långtur hela dagen. så så får det bli. men först gäller moppen och damsugaren. PUSS!


hard getting out of bed.


godmorgon hörrni! vi hade ny ledare på cirkelfysen igår och jisses sicket bra pass han hade. jag slet som ett djur och det var skönt som attan. så inatt har jag sovit som en stock, vilket resulterade i en lite försovning. så nu ska jag skynda mig iväg till jobbet innan jag blir senare än vad jag redan är. PUSS!

bad is the new good now



ANIMALCOLLECTIVE-MYGIRLS

denhär finbiten fick mig att le en smula idag! och det är ju aldrig fel att le såhär en måndag. så kläm igång den och se om ni gillar den också. för den var allt en finfin start på en vecka som denna. go, go go!

(ifyoucannothearit, KLICK!)

can go and work out again

tjenixen igen! nu är jag hemma igen och har massor att stå i. så jag ska se till att få allt gjort direkt, för senare ikväll är det nämligen dags för cirkelfys igen. jag är så pass frisk och redo (dvs långt gången med pencilinen) att jag kan träna lite igen. fint det! så därför ska jag se till att få bestyren gjorda så att jag hinner med lite soffhäng innan det är dags. PUSS!


another monday morning!



morrn' morrn' hörrni! då var det ny vecka och nya friska tag. jag har varit uppe i ottan och sprungit en liten sväng. dock så startar jag lite lugnt, då jag inte är fri från medeciner och dylikt ännu. men det är skönt som sören att kunna springa igen. fan som jag saknar det dagarna då jag inte kan. aja, nog om detta, för nu är det dags för jobb. PUSS!

dance away with me hun'




SOMEDAYSYOUJUSTSTAYINBED

jag är seg som en tok idag. så jag ligger kvar i sängen och vägrar att gå upp ett tag till. fasen så gött det är att strunta i att gå upp förresten. annars så är allt fint och jag är glad att det är söndag och vilodag. dock så ska jag snart se till att pallra mig ut och springa av mig en massa. PUSS!

 


en soffpotatis lördag...


she's getting a bit bored


hej, hej, hallå! så var det lördag och jag är sent uppe. allt jag vill är att ut och springa idag, men jag vet inte om min sjukhet tillåter det. så jag sitter och väntar in allt lite. tror dock inte att det blir tal om löpning idag, men jag ska helt enkelt vänta ut min löparskalle en stund, för den håller på att bli tokig. aja, som vanligt, så ska jag återgå till soffan nu. PUSS!

and thank god it's friday



MANYOUDON'TMEETEVERYDAY

så var det redan dags för fredgslåt igen! som tiden går. just idag så kände jag för en lugn och fin låt. och denhär låten just är precis den jag har på humöret. en galet bra låt som inte går att lyssna sönder, någonsin. så släng igång den och börja fira fredag nu hörrni.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

i'm gonna get better now



godmorgon hörrni! och nej, jag är inte så pigg som det verkar. jag drog till vc imorse då inget var bättre och det visade sig att en lite bihålsinflamation ettsat sig fast hos mig. så jäkla skönt att få reda på vad det är som spökar och att dessutom få medicin mot det. så jag är glad samtidigt som det är trist. aja, nu ska jag återgå till vilandet och tv och filmtittandet. PUSS!

she's longing for summer!










got to keep the slow mode


sömn och vila inte räckte till igår, så är jag hemma idag också. inatt har jag dock sovit över tolv timmar och känner mig lite piggare igen. så jag ska se till att tvätta undan lite prylar dagen till ära. men jag tänker inte gå ut för hårt, så soffan får leka kramkompis idag också. PUSS!

min nya lilla pigghetssak

för ett par veckor sedan (säg; 2 veckor) så började jag med en ny vitamin. jag brukar inte riktigt gilla domhär brusprylarna. men i och med att jag har varit så mycket sjuk på sistonde så tänkte jag prova ett tag. och jag har nu testat denhär rackaren. jag måste säg att jag är helnöjd. jag blir fasen så mycket piggare av den. och även om den kanske inte håller mig frisk som ni märker, så är pigghet värt en himla massa för mig. så jag rekomenderar er att testa den. för den är bra såhär i vinterrusket. (nedan kommer reklamtexten för den, hehe!)

  • För en aktiv livsstil!
  • Kosttillskott med hög dos av 8 olika B-vitaminer
  • Uppfriskande smak av apelsin (dock smakar den USCH!)

B-Forte är ett kosttillskott med en uppfriskande smak av apelsin som innehåller höga halter av alla 8 viktiga B-vitaminer samt vitamin C, kalcium, magnesium och zink. När kroppen utsätts för yttre påfrestningar såsom stress och fysisk träning kan behovet av dessa vitaminer och mineraler öka.


going to sleep this day!


morrn' morrn' hörrni! idag är allt lite bättre, men jag är dödstrött och inte alls motiverad att sitta upp eller stå. så jag intar soffan och en film (eller fyra), för att försöka få tillbaka lite av min pigghet. annars så är bilden ovan sjuk. vad hände med mig undrar man. haha! skit i det, för nu vankas det sömn och vila. PUSS!

just don't get scared now


trots min väldiga rädsla för höjder som är över en meter. (löjligt jag vet) så gillade jag denhär bilden som attan. i vanliga fall brukar jag kunna känna av min rädsla trots att det är bilder eller så. men just i detta fallet gjorde jag inte det. så jag var tvungen att ge denhär lite plats i min blogg bara för det. för den var fin.

en dagens sjukstugeutsikt

jag hatar mitt kassa imunförsvar dagar som denna. som ni förstår är jag sjuk igen. blää! så soffa och ibumetin gäller idag. PUSS!

 


AGNESOBEL-BROTHERSPARROW


sådär alldeles lagom krämigt en måndagskväll!
(ifyoucannothearit, KLICK!)

the way it used to be...



lots to do this afternoon

sådärja! då var en del av denhär måndagen gjord. men den är inte över ännu för nu vankas det lite räkningsbetalning, käk och lite bankfix. och efter det är det dags för måndagspasset med cirkelfys. jej! jag hoppas bara att jag piggnar till lite. för jag är seg som sirap idag. men det gör jag väl efter lite mat. så jag ska se till att börja med det på dirren. PUSS!


i can see the stars now


godmorgon hörrni! så vart det måndag igen. tiden rusar. igår fick jag mig ett ryck och drog med mig mor på lite söndagsträning. och det var inte fel alls må ni tro. jag har sovit massa bra inatt tack var det. så imorse när klockan ringde toktidigt (för att jag skulle upp och springa) så var jag pigg och redo. dock så känns det lite som om jag håller på att åka på en förkylning (á lá grande), men jag väljer att inte tänka, känna efter eller bry mig om det. PUSS!

and you can't fix it all



& the apocalypse is over






tide is higher right now



godmorgon hörrni! sorry att jag bara försvann igår. men efter en heldag under täcket och en milsrunda löpning på kvällen, så kom någon form av sjukhet över mig. så efter att jag duschat tog jag en ibumetin och gick jag och la mig (redan klockan halv åtta). jag tror att detta var en bra idé från min sida då jag är piggare idag. så nu ska jag ge mig ut och springa en runda igen. hörs senare. PUSS!

du och jag under täcket

HAHA! gudars så kul dethär var. jag illar skarpt killen i tights och buffalo. haha! jag kan inte riktigt ta något på allvar efter denhär videon känns det som. och icke att förglömma bouliabase frasen i början. SÅ! JÄVLA! KUL! jösses! så se till att klicka igång skiten nu, för ni kommer inte att ångra det!


(ifyoucannotseit, KLICCCK!)

and i just can't help it


öh, godmorgon? hehe, har varit helt väck denhär dagen. sliten som sören. så jag har inte sprungit eller ätit eller något. tokigt som fasen. snart ska jag i alla fall pallra mig iväg till hässleholm för att hämta j vid tåget. så jag får helt enkelt vänta med att springa tills ikväll. i och för sig är det en bra grej, då det öser ner snö idag. aja, nu ska jag lägga mig igen. PUSS!

just playing the guitar!

så nu tar vi denhär fredagen med en klackspark. eller hur!


THE BIG PINK - STAY GOLD

wohooooo! så var det äntligen den bästa dagen på veckan igen och det innebär as usual fredagslåt. denhär godingen kom till mig i veckan och har liksom etsat sig fast och in i min skalle. dock så vill jag liksom inte riktigt bli av med den eller sluta höra den, utan det är bra etsning. förstår ni? haha, klandrar er inte om ni inte gör det. men den är bra som sören så klicka igång den.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

i have dotts on my shirt

hejhejhej mina små babytroll! nu är jag hemma och vänder. och jag tvättar en runda dessutom. fullt igång med andra ord. och snart, om ca en 15minuter, så bär det av hem till mor&far för att avnjuta en god fredagmiddag där. fint det! så nu ska jag se till att lägga på en rem med allt jag gör, så att jag blir klar snart. PUSS!


lots of snow in your face



godmorgon och allt som hör därtill hörrni! jisses så bra träningspasset med petti var igår. hon är grym! tror att det är ett av dom bästa passen jag varit på i hela mitt liv. och det säger lite det, eller nåt. så imorse var det lite halvsegt att pallra sig upp och springa. men det berodde nog mer på att det kaoZ-snöade, än vad det berodde på träningen igår. men allt gick fint och jag fick till och med lite julfeeling (sådär en månad försent). men det blir så ljust och tyst av snö och det är mys. nu vankas det jobb, men vi hörs efter. PUSS!

so comfortable you die!


jag vill också ha ett par sånnadär perfekt slitna och toksnygga kängor, som dom på bilden har. sånna som sitter som en smäck och är så sköna att man helst går med skor innomhus. det är precis vad jag vill det. så se till att fixa fram ett par nu. TACK!

fun quotes by children...

  • Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av det. Mikael 6 år

  • Skillnaden på människor och djur är att när grisarna är lagom feta så äter man upp dem.  Arvid, 6 år

  • Ibland rullar grisen sig i gyttjan bara för att vara rolig. Harald, 5 år

  • För att få barn måste fröna tävla. Om de spurtar riktigt mycket är det risk att man får trillingar. Johan 7 år

  • När tvättmedlet kommer ut i havet blir det bubblor som fiskarna tycker är roliga att leka med. Oskar, 6 år

  • Jesus dog när han brändes på bål. Lucia försökte rädda honom, då började hennes hår brinna. Som tack fick hon en krona och en väldigt vacker vit klänning. Synne, 7 år

  • Jesus hade ingen plånbok för han hade inga fickor. Bara blöjor hela tiden. Sedan gick det riktigt dåligt. Kevin, 8 år

  • Ett syskon är någon som man både älskar och hatar. En väldigt kär skitunge, helt enkelt. Filip, 7 år

 

bilden har inget alls med något att göra!


just pump that volume up

wihoooo! alldeles snart, om cirka två timmar är det dags för det första tordags träningspasset. som jag längtar. helt sjukt. så nu sitter jag och ska ta tag i lite datorbestyr innan jag ska ge mig av för att bränna fett(?). hehe, eller trimma muskler kanske det heter. i alla fall så ska jag se till att träna rumpan av mig. PUSS!


& keep the good work up



godmorgon mina fina! idag var jag uppe tidigt och sprang (läs: halkade) en morgonrunda. för idag så sätter nämligen det andra träningspasset igång. ni mins det med det bästa tränaren. så jag har sett till att rasta benen vad som behövs redan innan jobbet. och det var halt må ni tro. igår när jag sprang så snöade det nämligen en massa. alltså vi snackar flingor stora som tennisbollar. ehehe, lite överdrift kanske. men ni fattar. så därför är det slaskigt och halt ute idag. för i skåne ligger inte snön kvar inte. aja, nog om allt sånt. för nu är det jobb som gäller. PUSS!

with a violet lighting.



just some acne inpiration



acne är enna fenor på detdär med att göra fina enkla och helt perfekta kläder. om min plånbok har tillåtit mig hade jag hoppat rundor i massor av acne-plagg för jösses så fint det är. kolla bara in dessa ovan. dreggel! så nu ska jag se till att spara ihop lite pengar så att jag kan unna mig en (eller flera) dos(ar) acne.

got to sitt down a second

hallåhallå mina fina! nu är jag hemma och har satt mig ner i tre sekunder innan jag ska dra igång med städandet. så som ni förstår så har jag fullt upp egentligen. och direkt när städningen är klar ska jag ge mig ut på min daglga härliga springtur. men nu har jag suttit länge nog. måste komma igång med allt så att jag slipper kuta så sent. vi hörs lite senare. PUSS!


we don't need no breaks



godmorgon eller godnatt eller vad man nu säger såhär tidigt! jag är uppe med tuppen då det vankas övertid idag. så snart ska jag se till att dra mig iväg för att jobba häcken av mig. känns som om att jag gör det dag in och dag ut nuförtiden. segt! efter jobbet blire i alla fall lite löpning, tvätt och lite städning som gäller. så min dag är fullspäckad till sängång kan man säg. men vi hörs i någon paus under dagen. PUSS!

some flowers in my hand.

denhär bilden tilltalade mig samtidigt som den äcklade mig

skumt som sören, men jag vart tvunden att visa er.


Tom Petty - Wildflowers

whoooooooop! vill ni veta en rolidolig sak? den tionde juni iår så ska jag se tom petty live i hamburg. och som om inte det vore nog, så ska jag dessutom sitta längst fram i mitten. jisses vilken grej alltså. jag är så galet lycklig att det finns inte. och denhär biten är så fin att jag dör lite var gång jag hör den.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

a sick boy in the house

tjohej hörrni! nu är jag hemma igen efter en lång-lång dag och massa fix. j ligger sjuk med feber och är helt slut. så städningen får vänta tills imorn (brukar ju städa på tisdagar). stackarn är som ett litet knyte. så nu ska jag se till att passa upp på honom med panodil och silkes-te och efter det ska jag ge mig ut och springa en lång runda. så jäkla skönt det ska bli. tycker i och för sig alltid det. PUSS!


stay in bed all day long



öh, godmorgon! idag är jag så jäkla trött att jag inte vet vad som är fram och bak. men jag har tagit mig upp och ska ge mig iväg till jobbet. och just denna dag, denna trötta dag, så är det massor att göra så övertid är ordet. och när väl övertid och jobbedag är klara så ska det fixas naglar. och det är välbehövt vill jag lova. men vi hörs efter att jag 'genomgått' allt detdär. PUSS!

The Happening Trailer HD

det var ett bra tag sedan jag tipsade er om en film nu tycker jag. och denhär såg jag igår. den gick på tv4 så det var säkert en del av er som gluttade på den. men för er som inte gjorde det så tycker jag gott att ni kan se den. för även om den inte var toppenbra, så var den en sådan film som man inte kan slita sig ifrån. och man kan heller inte sluta tänka på den. så hyr'n vetja!


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

JUSTGIVEAKISSTOALOVEDONE



it's a start of the week

sådärja! då var ag klar med jobbedagen och nu vankas det lite pyssel i hemmet för att sedan dra på årets första cirkelfys. mums, så gött det ska bli att träna till det hårt idag. som jag längtat. så nu ska jag se till att får allt gjort så att tiden rusar iväg tills träningen. PUSS!


whiskey on your breath.



godmorgon gott folk! ny vecka framför oss, och nya tag. jag ska se till att reda ut ett och annat med migsjälv denhär veckan. för denhär nedstämdheten funkar liksom inte. men på tal om någt helt annat (och dessutm kul) så börjar träningen idag. så därför var jgg uppe i ottan och sprang idag. fint med en morgontur som start på veckan. nu är det dock dags att dra sig till jobbet. PUSS!

ANDWEAREALLTOTIREDFORTHIS

Så nu hoppar vi i däng och avslutar denhär veckan. PUSS!


and take the time to cry



morrn, morrn och så! det tog sin lilla tid för mig att ta mig upp idag. jisses! jag känner mig inte alls bra och lär inte bli det idag hellaer. så ni får precis som förra söndagen ha tålamod med att jag inte kommer blogga mer idag. för livet kommer emellan igen. för övrigt så ska jag ge mig ut och springa ihjäl mig nu. för det är det enda som ger mig fnågot fint dagar som dessa. PUSS!

rakt hår och minusgrader


& you make it a bit foggy


tusan vad jag GILLADE denhär!

en liten saga om ångesten


skammen efter dansen man gjort på fyllan kvällen innan.


godaste drickan som går att inta sådär dagen efter.


rastlösheten som uppstår i all tristess sådär dagen efter.


hon som älskar att man spenderar dagen efter i soffan med henne.


resan man önskar att man hade gjort istället för allt detdär!

& with a touch of yellow



godmorgon allihopa! jisses vilken fin dag det blev då. solsken till tusen. kalrblå-himmel-style. och detta innebär såklart att jag ska se till att springa massa långt nu på min morgonrunda. och inte nog med det så ska jag se till att sola mitt sinne litegrann när jag endå är ute. känns som om att det behövs en aning. lite solskens-måbra kan vara fint för mig. håller ni inte med? stick ut och spring ni också vetja, ni kommer inte att ångra det. PUSS!

and something well said!



- W H I T E R A B B I T -

hepp, hepp! fredag som det är så tar vi oss ann en sånnhär goding till låt. den känns lite sådär lagom woodstock eller vad säger ni? hähä! men den är braig och jag tycker att vi kan peppa humöret en sväng med denna innan vi ger oss in i helgen och alla dess bravader och bestyr (eller bara slappande för den som ska det). så nu trycker ni play!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

it's as bright as the sky

äntligen heeeeelg! eller vad säger ni små troll? jag är ett stycke glad att ta sovmorgon imorn i alla fall. och jag är dessutom glad över att jag innom kort kommer att sitta och dricka ett glas gött och käka ost. mums! annars så är allt sådär som det brukar. kaos! eller något i den stilen. men jag tänker skita i det nu och njuta av att det är helg och framförallt njuta av mitt vin. PUSS&SKÅL!


take me out of this place



godmorgon finfisisar! igår sprang jag en långrunda på 16 km och fatta så bra det gick. jag kutade rekordtid. så idag vart jag tvungen att pressa mig till det yttersta på min morgonrunda. och det resulterade i att jag även idag sprang som en gud. så med lyckan av det i behåll, så drar jag och jobbar en skvätt. gla' fredag på er nu, så hörs vi efter ett par timmars jobb. PUSS!

JAGHARGLÖMDIGENVACKERDAG


jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår, jag kan offra allt jag har för ingentingja, jag, sträcker mig så långt det går, men jag behöver dig, kom hit och rör om
(ifyoucannothearit, KLICK!)

pretty girl you can fly!



jag snubblade över denhär bilden igår och den fick mig att må lite bättre (vilket är guld värt i dessa dagar). jag vet inte riktigt vad i den som tilltalar mig. men någonting är det. och jag tyckte om den så pass mycket att jag vill att ni ska få njuta av den också. snällt va!

got nothing much going on

godeftermiddag och allt sånt dårå! nu är jag hemma och ska se till att fortsätta med mna bankbestyr lite till. jäkla jobb detdär. sedan ska jag ge mig ut i regnrusket och springa en långlång runda. fasen så skönt det ska bli. som jag längtar efter min löpning dessa dagar då allt annat suger. ja, usch. såhär kan vi inte ha det. jag ska lägga på en rem så att jag får springa snart. PUSS!


she paid enough attention



godmorgon, godmorgon mina små sötnötter! så var det en ny dag med nya tag. allt är lite sådär slitet och naggande ömt nu. kan bero på att jag inte ätit ordentligt sedan i lördags. kan liksom inte. men jag ska försöka se till att pressa i mig ordenligt idag. och tro mig, pressa är ordet. men löpningen går som en dans ändå. tror att det beror på min kärlek till det. men som vanligt vankas det jobb innan jag kan ge mig ut på en löptur igen. så nu ska jag se till att få denhär jobbedagen gjord så snabbt som möjligt. PUSS!

you're to girlie girlie!



lite sånthär i ansiktet och på naglarna känns rätt fint just nu tycker jag. gillar lila som sören egentligen. men dock så ska man passa sig. för för mycket lila blir blåtira. så man får se till att vara lätt på handen. men fint är det i alla fall. och ljusrosa är vårigt och gött och det behöver vi nu. eller hur!

& i love this girls tatoo



don't get your hopes up

hallå, hallå hörrni! nu är jag hemma igen och ska precis inta min lugna eftermiddag. dock så är det inte så mycket kvar av den, då jag har massor att göra. så nu, om cirka en halvtimma ska jag sopa väck dom sista barren från trappen. sen blire till att springa en runda. efter det ska massa bankbestyr ordnas och så har jag lovat migsjälv att jag ska somna tidigt ikväll. så fullspäckad-lugn-eftermiddag var det ja. och klockan är redan tio över fem, gah. PUSS!


can't really get it out!



morrn' morrn' alla mina små trollisar! jag är inte bättre, gällande mitt mående. men är lagom trött på att tjata om det så från och med nu kör jag på som vanligt. och skulle det dyka in ett och annat bryt, så ha tålamod med mig. jag kommer ur dethär förr eller senare. och det är som sagt svårt att inte visa hur kasst man mår.

aja, löpningen igår gick som smort i alla fall och städningen också. så nu vankas det en lugn onsdagseftermiddag efter jobbet med bara en löprunda inplanerad. måste nog ta tag i lite annat tjaffs också. men en lugn eftermiddag. fint det. men först en dags jobb. PUSS!

JUSTANOTHERFADINGILLUSION

'men jag har ju sagt förlåt redan. vad mer kan jag göra?'
'är det allt du kan, så är dethär inte värt ett enda dugg!'
(och tystnaden hjälper inte alls, snarare tvärt om)

Smithwick's or Kilkenny?

när jag var på irland i höstas så hittade jag min favoritöl där. dock så har jag inte kunnat hitta den alls utanför irland. så slog det mig idag att jag skulle googla och se vad jag hittade. känner man sig lite dum nu eller? och VARFÖR tog det mig sådan tid för? illa!

Historia
:
Att klostermunkar skapar eget öl som sedan får stor framgång utanför murarna är inget ovanligt. Men i den anrika, irländska staden Kilkenny gjorde man tvärtom. 1710 byggde man bryggeriet och sedan uppförde man kloster inne på området. Uppenbarligen fungerade även den strategin. På Irland heter ölet Smithwicks men vid exporten trodde man inte att det gick att uttala och bytte namn till Kilkenny.

Doft & smak: Knäckig doft av farinsocker och välgräddat bröd. Även aromer av frukt och nötter. Fylligt mjuk smak med en fint uppstramande beska. I eftersmaken känns toner av nötter och det välgräddade brödet.

Mat & dryck: Kilkenny passar till mycket då de rostade tonerna, som är bra till stekta och grillade fisk- och kötträtter, lätt gifter sig med andra smaker. De rostade tonerna går även bra till skaldjur och sillinläggningar på samma sätt som hårt eller rostat, vitt bröd gör. Fruktigheten gör att ölet passar med salt mat, som just inläggningar och rökta rätter. Knäckigheten står sig väl till lagrade ostar. Kilkennys karaktär är spännande till starkare mat, som chiligrillade räkor. Men ölet passar även med nya vänner och jordnötter.


suckingness is not gone!

jösses så trött jag är alltså och ingenting tycks kunna pigga upp mig. så därför tänker jag sätta igång med städningen direkt, för annars skiter jag i det. och efter städningen är slut ska jag göra det enda som ljusar upp min enligt mig helt ensamma och ack så fucking dystra vardag. nämligen springa. hade nog funderat lite mer på självmord om jag inte haft min hobby i denna kassa stund av mitt liv. fan alltså. men aja, hoppas att ni har det underbart och ler och sådär. PUSS!


fuck, fuck, FUCK & FUCK!



suck! jag vet att jag är en bitterfitta nu. men det kan inte hjälpas. ser liksom inte ljuset alls. natten har spenderats vaken och funderandes, med en klump i magen. och äta är liksom uteslutet. dock så var löpningen den enda ljuspunkten på min dag igår. fasen vad jag älskar att springa. tokbra! men nu ska jag ta min slitna kropp till jobbet och se till att ännu en dag passerar. PUSS!

such a nice way to think



a different type of view






& miss negative is back!

hejsan igen hörrni! nu är jag hemma efter en jobbig dag. dagen i sig har gått bra och inte varit alls sådär seg som måndagar oftast är. men jag däremot har varit helt kapputt. så nu ska jag se till att springa en riktigt lång runda och fundera igenom ett och annat. efter det ska jag städa väck julen och all dess skit. fröken negativ har talat. PUSS!


destruktivitet en måndag


godmorgon finfisar! jag är trött, arg, ledsen och inte alls på bra humör idag. men jag har pallrat mig ur sängen och ska se till att dra mig till jobbet nu. som vanligt är jag sent ute. så jag måste egentlgen skynda mig som tusan nu. så jag får väl se till att göra det. vi hörs i eftermiddag. PUSS!

IBLANDKOMMERLIVETEMELLAN




time to get going again?

då vart jag redo igen! och piggheten har hittat tillbaka till mig. skönt som sören. så nu ska jag och j planera vart vi ska ta vägen och vad vi ska hitta på ikväll. har för tillfället ingen aning alls om vad det blir. men snart så vet jag. vi hörs imorn och ha en underbar lördag nu hörrni. PUSS!


sure took me long enough



jag har precis gjort en grej som jag undrar varför jag inte gjort för längesedan. jag har klickat hem mina bästa the smiths (best of) skiva för att ha i bilen. jisses så gött det ska bli att slippa höra j's uttjatade skivor, och få höra vad jag vill. jag hade dessutom ett erbjudande om en valfri film för 9sek. så jag tog en film för en bakisdag (eller vad säger du sla!?) hehe!

can't keep it up anymore


godmorgon/middag mina fina! jag sover som en tok för tillfället. och hur mycket jag än over så är jag trött hela tiden. därav den sena uppdaten idag. då ska ni veta att jag kröp i säng innan klockan tolv igår. tokigheter! jag ska ge mig ut på en lång löprunda nu för att försöka vakna till. och efter det blire frulle och massor med kaffe. PUSS!

with a knitted dress on!

idag trodde jag aldig att jag skulle kunna rycka upp mig och ta tag i migsjälv. men efter det långa springturen och en dusch är jag på banan igen. så nu blire till att hämta kära bandiiitbiiia i örkis. och efter det är gjort ska jag se till att gå på födelsedagspartaj, då jonny fyll-A-r år idag. så jag har allt uppradat för en finfin kväll. PUSS!


WECECLARETHEWORLDOURCANVAS

http://www.streetartutopia.com/



i've got to take the time



whaaa! detdär med julgransplundring är inte att leka med alltså. tokigt! därav min sena uppdatering. jag har bara legat på soffan fram tills nu. så nu ska jag ge mig ut på en lång löptur i solskenet. fan att jag har ödslat bort denhär fina dagen på bakfylla. blir så jädra arg på migsjälv. så nu ska det springas långt och länge må ni tro. så att jag hinner njuta lite av värdet. PUSS!

it's another sun to shine



ROCK&ROLLVELVETUNDERGROUND

som ni nog har märkt så är jag lite gla' i gammal musik. just denhär låten får mig att tänka tillbaka till tiden då mor rökte (dvs. när jag var en liten skit), och mor och far hade fester med sina vänner. man gillade läget ända fram tills man skulle gå och lägga sig och sova. för då var dom urjobbiga! haha, vad tusan ska mina bran säga? näerå, men jag gillar låten och allt med den. fint!


(ifyoucan'thearit, KLICK!)

got to keep this thing on

whoooop! så var det helg igen. tamejtusan så skönt det är. oh just nu vankas det julgransplundring och en bira till det. så jag är taggad som sören. för övrigt så tvättar jag som en toka i denna stund också. kalla mig produktiv. yes! det var väl allt för stunden. men nu ska det plundras som bara den. PUSS!


take a walk on the right



goder morgon, goder morgon både herre och fru! hehe. som ni kanske anar så vaknade jag på rätt sida imorse. jag har varit ute och sprungit en lång runda på morgonen dessutom. regnet öste ner heeeela rundan, men jag är lika glad ändå. för idag är det fredag (trots att det är torsdag) och idag ska jag och j ha julgransplundring. och tro mig det behövs för granen barrar ihjäl sig. men innan vi drar igång med allt det roliga ska det jobbas lite. PUSS!

INSPIRATIONONAWEDNESDAY!







all up to you & yourself!



it's blowing in the wind

har ni blåst bort idag? det har inte jag, men jisses som det tog i imorses. jag blir så less, för blåst och stormar och sånt skit gillar jag verkligen inte alls. men nu har det lugnat sig lite. så jag hoppas på en löptur utan massa vind. håll lite tumme för mig va! för ni vill väl inte heller ha det blåstig och trist va? näe, solsken och vinstilla. det är grejor det. PUSS!


sleeping beauty the movie


morrn' morrn på er! jag är uppe och redo för jobb idag, men jag sticker inte under stolen med att jag är fruktansvärt trött och så. jag förstår inte alls. hade nog behövt sova 20 timmar om dygnet i ett par dagar för att komma i fas. men strunt i det nu, för nu vankas det jobb och jag är sen som vanligt. hehe! men vi hörs efter jobbet. PUSS!

like one little butterly


för att jag älskar hennes hår på denhär bilden!


för att han påminner mig on tom cruise i coctail (barn-favvo-film).


för att jag tycker hemskt mycket om fjärilar.


för att bilden säger så jäkla mycket och tröjan är grymmefin!

YOUGOTTOLOVETHECHEAPSTUFF


nu såhär i början av det nya året när man är lite sådär lagom fattig efter jul och allt därtill, så känns det toppen att h&m får in massa finfina billiga saker som man kan gotta sig i. här är bara en bråkdel av allt fint dom har. så känner ni er shoppingsugna men snåla på samma gång. dra till h&m och glutta.

keep that sleep coming...

hejsan hoppsan hörrni! egentligen har jag varit hemma i princip hela dagen, men jag har varit så jädra seg och sliten så jag har hållt mig passiv. jag fick nämligen kompa (dvs, sluta tidigare) från jobbet, då jag inte kände mig helt okej. så dagen har spenderats på att kurrera och vila. fint det. så nu är jag lite piggare och på lite bana igen efter all utebliven sömn. men jag ska se till att vila lite till. hehe! mest för att det är gött. PUSS!


feeling like a zooombie!


godmorgon hörrni! eller så speciellt god vet jag i och för sig inte om den är. jag har sovit som en kratta inatt ochså. och har dessutom känns mig lite halvkass. så idag är jag ännu tröttare än igår. sjukt! dock så gjorde jag allt för en godnattsömn igår. jag kutade en lång och uttröttande runda och åt lagom mycket lättsmälta saker. men äsch, det var väl någon ödesgrej. hur som helst så är det dags för jobb nu. PUSS!

& i would like that alot

hur jäkla söt då? sicket litet matvrak. jag kan känna att jag skulle ganska gärna vilja kela loss med en sån här lite krabat ett slag. finns det möjligtvis någon som har en att låna ut en timma eller något? vill bara känna den mysiga kattungedoften en liten stund. fasen så mys!


on the highway of lights



got to get back to life!

herre gudars vilken lång dag dethär har varit. tiden har krupit fram i snigelfart och jag har varit trött och öm i hela kroppen. jisses vad nyår sliter på en alltså. så ikväll ska jag se till att hoppa i säng tidigt som attan. typ direkt efter min löptur som jag ska ta snart. och fasen så gött det ska bli att springa av sig alla tankar och rensa kroppen. näe, nu ska jag ge mig ut. PUSS!


i'm to old for this shit



godmorgon alla fina! då var det ny vecka igen och jag kan säg att mitt nattsuddande denhär helgen känns idag. jisses så sleten jag är. och som om inte det vore nog så har jag sovit som en kratta hela natten. så jag våndas lite över hur jobbigt det kommer att bli att jobba idag. men hur som helst så ska jag pallra mig dit nu. PUSS!

and were is my mind then?


godmorgon! haha! jag har helt vänt på dygnet. var uppe tills klockan halv sju imorse. tokigt. men jisses så kul vi hade. allt vart perfekt. så därför springer jag inte min morgonrunda förän nu. galet. men så är det när man firar nyår på vårt vis. aja, ska ge mig av nu. och efter det blire soffan. så vi hörs imorn. PUSS!

drink some champane honey


GOTT NYTT ÅR PÅ ER SÖTNÖTTER!