she's going with a train


en väldigt fin bild inte sant. och detdär med basker känns lite rätt på någt vis. jag ska allt se till att kolla efter om jag klär i det. för om jag gör det så blire till att införskaffa en rackare illa kvikt. jag vill nog ha en beige som tösabiten på bilden. deså!

and that's the truth hun


in a darn good mood today

hejhopphej! nu är jag hemma och vänder, som vanligt denhär veckan. jag ska ut och springa min dagliga mil och efter det ska jag och j iväg på lite saker. mycket på gång nu. hehe! i alla fall så är allt toppen med mig, om ni undrar och jag är på ett himla fint humör. men nu måste jag stressa lite till. vi hörs sen. PUSS!


feels like a good start!



godmorgon mina sötnötter! idag är jag för första gången på flera dagar lite utvilad och (hör och häpna) pigg, efter natten. så jäkla skönt. dock så fick jag sova med öronproppar inatt igen, då grannen tycker att det är fab att festa på vardagar. usch! aja, jag somnade i alla fall och kom upp i tid till jobbet. så nu ska jag se till att ta mig dit för att sedan forstätta min fullspäckade dag. (har tokmycket på gång denhär veckan, knappt så jah hinner blogga) PUSS!

when you have to pick one

fem snabba (pest eller kolera) en tisdagskväll...

  • vad äter väljer du att äta en måltid av, maskar doppade i lera eller lite ruttna gråsuggor?
  • vad gör du helst, springer naken längs drottningatan eller poserar naken utanför slottet?
  • vilket bär du helst, vargtröja resten av livet eller en dräkt gjord i rått kött en vecka?
  • vad hade du helst gjort, simmat i urin (vet att det inte går, men endå) eller brottats i avföring?
  • vad stämmer mest in på dig, du är dum och fet eller opropotionerlig och ful?

 


ett plask i en vattenpuss



got alot going on today

jisses så mycket jag har att göra idag. har inte tid alls att sitta här om jag ska hinna med allt. först ska jag städa, sedan ska massa kuligheter fixas och till sist ska jag springa. sen hade jag tänkt, försöka att lägga mig TIDIGT då jag icke sovit mycket alls på sistonde. så nu ska jag sätta igång och försöka hinna. (huvudverken är borta förresten, och jag är glad). PUSS!


some real pain that shit


godmorgon eller nåt! igårkväll fick jag min första migrän ever. jag låg och kved som ett spädbarn i flera timmar. helt sjukt hur ont det gjorde. men till sist somnade jag ifrån det. av ren utmattning. och då var väl klockan närmare ett på natten. så om jag var trött igårmorse, så kan ni tänka er att jag är det dubbla nu. usch! men jobbet vankas. så vi hörs efter det. PUSS!

and some humor with toys






NOTALWAYSWHATITSEEMSLIKE



got the good mode on me!

hallåjsan mins fina! nu är jag hemma efter en tuff och tröttsam dag. som vilken måndag som helst vill säga. hehe! men jag är ändå på JÄVLIGT bra humör idag. och jag ska snart iväg och träna vilket gör mig ännu lyckligare. fin start på veckan dethär, trots väldigt få timmars sömn. aja, nu ska jag pussa på min j och tagga inför träningen. PUSS!


and the storm is over now



morgens, morgens mina fina! så var det ny vecka och stormen sedan igår är över. jisses som det har blåst alltså. jag var så rädd att jag inte kunde sova. så sömntimmarna inatt kan lätt ränkas på en hand. för att inte tala om hur det var att springa imorse. tokmycket grenar, soptunnor och träd som låg huller om buller. hoppas att ni klarat er från skada som jag i alla fall. nu drar jag och jobbar. PUSS!

softsöndag står på shemat


and build me up buttercup



godmorgon! vilket jäkla adventsväder vi har idag. vågrätt regn! helt sjukt. det blåser och regnat tokmycket. så löpturen jag ska ge mig ut på nu är inte alls så lockande. visst gillar jag att springa i regn. det kan vara helt okej men blåst är aldrig okej. inte ens när det är sommar och varmt. så jag hoppas att det mojnar lite, nu. (kul ord detdär) hehe! aja, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. PUSS!

i got a good thing going

tjolahopp hörrni! nu är jag redo för att inta furuliden och jobba lite på årets första julbord (för mig då). jag kan nästan redan känna doftern av allt. hehe! annars är allt toppen med mig och jag känner mig taggad inför en kvälls hårt jobbande. hur har ni det? vinar eller ölar ni denhär lördagen? eller kanske ni käkar julbord? PUSS!



black&brown is the thing


whooop, så glad jag hade varit om jg hade hoppat runt i domhär kläderna en solig höst/vinter-dag innom kort. fint som snus är vad det är. och kameran. hur fin, liksom! tröjan kommer inte långt efter heller. jag är som sagt lite tokig i prickigt och randigt. det är massa pretty det.

he had to love the sound


godmorgon mina sötnötter! idag tog jag sovmorgon som attan och det var lätt värt varenda missade sekund. jisses så gött det var. så först nu ger jag mig ut och springer. snacka om sent. aja, är det helg så är det. jag gillar att jag är så tafatt vad gäller allt idag. hehe! plötsligt händer det liksom. jag som annars är så jädra ordning och reda. men icke idag. PUSS!

make the light look nice



A V I C I I - L E V E L S

whooooop! så var det fredagslåts dags, eller hur! och idag så tänkte jag köra på en klubblåt. för det var så sjukt längesedan jag var ute och svängde mina lurviga. kommer dock inte svänga dom denhär helgen heller, men det hindrar inte mig från att tagga lite till musiken i alla fall. så lyssna och dansa. PUSS!


(ifyoucannothear, KLICK!)

making a quick turn out!

hejsan igen mina vänner! ikväll ska jag och j fira lite med god middag och så. så därför avlägsnar jag mig lika fort som jag dök in. för ibland är livet värt lite mer. sådeså! så nu ska jag äta och dricka gott. hoppas att ni har det bra ni också. PUSS!


when leaving home is good



morrn' morrn' mina sötisar! jag höll mig utan feber och ont i kroppen igår. så idag är det jobb som vankas. fasen så gött det ska bli att lämna lägenheten ett par timmar. är aningens trött på att bara sitta här efter denhär sjukan. jag var till och med så pigg imorse att jag tog mig en liten löptur. dock väldigt kort. men det gick bra och jag skuttar glatt iväg till jobbet nu. PUSS!

& the little black dress



här har ni en liten sneakpeak på vad jag hade tänkt ha på mig på nyårsafton iår. jag hoppas bara att den är lika fin i verkligehet som den är på bild. och så hoppas jag dessutom att den sitter som en smäck. i alla fall så håller vi tumme för att den är perfa visst!

look at the fluffy clouds



make the day mine please


godmorgon mina fina! inatt har jag tro det eller ej sovit gott en hel natt (förutom grannens partajjande som höll mig vaken en timma eller två. inte okej en onsdag vid tre på natten. inte okej alls!). men jag har sovit helt utan att känna feber. så idag känner jag mig så pass pigg att jag ska ge mig ut på en liten promenad i friskluften efter frukosten. håll tummar och tår för att dethär är slutet på min influensaliknande grej. PUSS!

ONEOFTHOSETHINGSYOUKNOW


jag kom på en sak när jag såg denhär bilden. jag har ALDRIG åkt spårvagn. aldrig i hela mitt liv. ganska skumt med tanke på hur mycket jagv varit i göteborg, då det är min favvostad. men aldrig. så nu är frågan, ska jag göra en grej av det och försöka undika det hela livet? eller ska jag se till att åka det så fort jag kan? vad tycker ni?

making myself get well...


hugaligen! idag är jag inte alls pigg heller. gjorde lite halvdumma beslut igår när jag tykcte att jag kände mig bättre. så idag får jag lida för det men jag ska se till att vila och kurera mig hela denhär dagen så ska det nog bli bättre ska ni se. för jag är nämligen en sådan som inte har tid eller ork att vara sjuk. deså!

something true a tuesday




4 totally different ones!

så jäkla vackert att man spyr, eller nåt

 

kärlek som kräver att man naffsar och så

 

otäckt som tusan men likt förbannat värmande

 

en kul, mysig, söt och udda som avslut...


take me out of this shit


uff! jag är dålig som en jäkel idag. har massor med feber och ont i hela kroppen. jag har inte heller sovit ordentligt på hela natten, så jag ska se till att sova hela denhär dagen. hoppas att ni inte lider av denhär sjukan, för det önskar jag ingen. godnatt!

cute little winter bunny

  • En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli (okänd)

  • Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker (Bert Karlsson)

  • Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag (Samantha fox)

  • Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre (Lily Tomlin)

  • Om jag ska tro på något som jag inte ser, då föredrar jag under framför baciller (George Bernard Shaw)


time is moving very fast!



i'm taking my energy back

hoppsan-sa! som saker kan ändra sig. för efter en dag på jobbet, trött som sören, så är jag nu pigg och redo för att träna cirkelfys hela kvällen. fasen så gött. annars så är jag fortfarande lite snuvig, men jag orkar inte lägga ner någon energi i det. så jag hoppas att min brist på energigivande gör att det försvinner. hehe! alla sätt är bra utom dom dåliga, visst. hur har ni det? måndagspigga? PUSS!


i came out like a breeze



morrn' morrn' mina fina! ny vecka och nya tag eller hur var det? jag är trött som en tok i alla fall och jag har gått och fått tillbaka min förkylning litegrann. hoppas dock på att det bara är såhär på morgonkvisten och det skulle jag tro att det är då löpningen gick bra imorse. så håll lite tumme med mig va. PUSS!

film & saft är söndagsmys

image description


SOMEBODYTHATIUSEDTOKNOW!

så jedrans bra låt att jag dör litegrann. kommer att lyssna isönder den idag känner jag. och visst gör det nästan lite ont i en när man hö låtar som är såhär bra. jag menar när dom tar i, i mitten. jösses. så se till att trycka på play för dethär är finfint.


(ifyoucannothear, KLICK!)

you can go your own way


godmorgon allihopa! så var det redan söndag. jisses så snabbt det går. men det gilllar jag i och för sig. för jag längtar efter julpyntandet. ska bli gött som fan. dagen tänker jag spendera på min soffa, iförd myskläder. och det bästa är att vädret tillåter det. regn med andra ord. men först ska jag se till att springa min älskade morgonmil. vi hörs lite senare. PUSS!

in my new monki sweater.

hejsan igen mina pandor! nu är jag iordninggjord och redo för en birakväll med sla. så gött att umgås lite med min bästa. var ett tag sedan, eftersom jag jobbar hela tiden. men ikväll kör vi. så nu ska jag se till att skynda iväg till henne. för jag är redan en kvart sen. PUSS!


& just give me that kiss!



and it's time to get wet!



godmorgon mina fina! idag öser regnet verkligen ner på gatorna här i whitesea. så idag bllire till att springa i regn och jösses så längesedan det var jag gjorde det. men det är gött på något vis. jag gillar att träna i regn. men innan jag drar ut och blöter ner mig ska jag se till att tvätta lite och så. hoppas att ni får en fin start på eran lördag. PUSS!

put your boots on my dear



K A T Y P E R R Y - E . T

så var det fredag som ju innebär fredagslåt. denhär låten har vi tränat till hela denhär treminen, på torsdagspasset. jag har inte lagt ner så mycket energi i den alls förän nu i veckan då jag och sla disskuterade den. och den är liksom tokbra. hur har jag bara kunna förbise det? tokigt! så nu ska ni få höra på en nice-ig låt.


(ifyoucannothear, KLICK!)

& turle neck is the shit

hejsan och god eftermiddag folks! så var det helg och jag ska bege mig upp till furuliden för att jobba även denna fredag. ska bli kul. jag gillar vekligen att jobba/vara och hänga däruppe. ikväll ska det fredagsmysas och dippas däruppe, så jag håller tummarna för att ni kommer?! aja, nu drar jag i alla fall. PUSS!


she put the heat back on!



godmorgon! fredagen är kommen och det goda humöret med den. som om inte den vore nog så är dessutom minusgraderna puts väck igen. så imorse slapp jag springa i mössa. fint det! för hur mycket jag än vill ha vinter och snö, så tar det emot, då det kommer att bli svårt med löpningen och det gillar jag inte alls. dock så tänker jag vägra att låta det bli ett problem, deså. jag tänker fortsätta löpningen som om det vore sommar. PUSS!

ALLIWANTFORCHRISTMASISTHIS


jag vill ha snö och jag vill pynta inför jul. MYSIGT!


jag vill ha glitter på mig och runt mig. för det gör en glad!


jag vill ha en uppsjö av stickade tröjor och halsdukar. VÄRME!


jag vill ha massor med acessoarer och ett par toksköna kängor.


jag vill resa med fint folk, prisklass kvittar. PUSS!

and he's sort of angry...



some hot chocolate please

whohoooo! nu är jobbedagen gjord och jag är lycklig som attan över det. så nu sitter jag och sörplar en gooood kopp o'boy. fasen så sugen jag vart på det idag, när jag och en jobbarkompis stod och snackade om det. så jag hann knappt innanför dörren härhemma innan jag började fixa med o'boyen. och fan vad värt all längtan det var. tusan så gott!

om ett par timmar ankas det träning och as usual är jag pepp. kan nog inte vara annat nuförtiden. men det ska i alla fall bli gött att spralla av sig lite innan det är dags för sömnen. man sover så jäkla bra efter att ha tagit ut sig ordentligt. ni håller med, visst? hur som helst ska jag återgå till o'boyen nu. PUSS!


to take the time to smile



güten morgen! så var det en ny dag och jag har precis gjort mig klar för jobbet. fasen som jag gillar mina nya löparskor nu alltså. och bäst av allt är att dom har massa reflexer på sig, så jag syns nu i vintermörkret. på tal om det så gick löpturen imorse topptopp. men jag börjar bli lite förkyld så jag får se till att kurera med massa c-vitamin och te idag. men innan kureringen startar, så ska jag jobba ett par timmar. PUSS!

so just put your mask on




it's just the way you are






she's cold into the bones

hejsan hoppsan mina finfisar! då är jag hemma med halmen. jisses sicken vinterdag det har varit det tinade inte upp förän vid 13tiden i dag. helt sjukt. så jag är lite lagom frusen kan jag säg. därför blire till att dricka lite varmt te innan jag ska ge mig ut och springa. så att jag får upp ångan igen. har ni det kyligt värre också? PUSS!


cold and wintery morning


godmorgon onsdag! idag har vi mycketmycket att göra på jobbet. så idag drar jag dit en timma tidigare och jobbar över en skvätt. det är för övrigt vinter ute denhär morgonen, över 5 minusgrader. och jag kan säg att det käns till och med inne i lägenheten. hoppas att kylan för med sig en solig dag till oss va! och för övrigt (#2) så gick löpningen superbt igår. jag kutade hela 15kilometer och var helt på topp under hela rundan. bra skit. men nu vankas jobb. PUSS!

THETHINGABOUTCHAINLETTERS



the outfield - your love

HAHA! jag hörde denhär gamla godingen i helgen och kom med ens på att den gör mig så himla lycklig. visst är det gött när man hör låtar som får det att pirra till i magen på en. man ler utan att veta varför och allt känns liksom supergött för en stund. just så kände jag när jag hörde denhär i helgen. hoppas jag smittar av känslan till er.


(ifyoucannothear, KLICK!)

i got to keep on moving!

tjolahopp! nu är jag hemma igen och allt är fixat med jobb (för dagen) och nagelfixning. så nu ska jag ta och sätta igång med tisdagsstädningen innan jag hinner slappa till mig. för sånnahär försovningsdagar är det lätt att göra sådant. och efter städet ska jag ge mig ut och springa en lång och väldigt efterlängtad runda. tusan så skönt det ska bli. men först så är det städning som gäller. PUSS!


to remember what you did


guten morgen! idag tog jag en alldeles för lång sovmorgon som höll på att resultera i att jag inte gick upp alls. vilket då innebär att jag någonstans imorse stängt av alarmet helt utan att minnas det. dock så kom jag upp ändå, om väl lite senare och under mer stress. så nu ska jag se till att fortsätta stressa så att jag hinner i tid till jobbet. vi hörs efter jobb och nagelfixning. PUSS!

SKRATTARMEDSMÅHATTIFNATTAR

HAHA! jag dör så mycket nostalgi dethär ger mig. helt sjukt. och dialekten, jag säger bara dialekten. hur kul. jag kan knappt skriva i denna stund är helt ur spel. fasen så jäkla kul.


(kanduickese? KLICKA!)

such a lovely little bear



and my love is back again

jag lyckade fixa den, HAPPINESS! nu blire träning.


the camera is messed up

hejsan igen mina fina! nu i eftermiddag så bestämde tydligen min systemkamera sig för att faila totalt. och jag fattar inte alls hur jag ska fixa det. så jag sitter och donar till tusen med det. dethär (se nedan) är den bästa bilden jag kunnat ta med den. så nu ska jag se till att fixa dethär och sedan blir cirkelfys och träning tills jag stupar eller något. PUSS!


be the best you can be


godmorgon mina små trollisar! då var det ny vecka med nya utmaningar. fasen som tiden springer iväg. morgonspringturen gick som smort idag och nu sitter jag och avnjuter en god kopp kaffe innan jag ska ge mig av och jobba ett par timmar. jag hoppas på att dethär kan bli en finfin dag. gör inte ni? PUSS!

the hard way of baking!


flying over the rooftops!



take the long road home!


godmorgon (middag) på er! idag tog jag och sov ut rikitg ordentligt. jisses så skönt det är att göra det emellanåt. men som vanligt så får jag alltid lite ångest över hur mycket av dagen som försvunnit utan att jag gjort ett skit. men idag behövdes sömnen så jag tänker inte ångra mig. nu ska det springas, morgonmilen ska tas innan jag intar söndagsmysläge. PUSS!

i'm going up to furuliden

efter en ganska produktiv dag med massa hittepå har jag nu gjort mig redo för att även denna kväll inta furulidens trånga bar och jobba lite. ikväll är det trubadurafton däruppe och jag hoppas på fullt ös. ni kommer väl!? det tycker jag allt.

på tal om något helt annat så känner jag en sväng för att plocka svamp imorn om vädret tillåter. det hade varit nice att göa det en sista gång innan vintern. mor berättade nämligen för mig att hon hittat lite kantareller imorse, så ännu är det inte försent. någon som vill haka på? hade varit trevligt med lite sällskap. aeh! nu får jag ta mig i kragen och gå och jobba. PUSS!


this made me laugh today


just come give me a hug



and baby i came to dance



godmorgon! vilken fin dag det ser ut att bli idag. solen skiner nästan igenom molnen och det är ljust ute! det har varit så jäkla mörkt ett par dagar nu, så lite ljus kan vi allt behöva. jag ska alldeles strax ge mig ut och springa min morgontur och efter det ska jag iväg en skvätt. så egentligen borde jag stressa lite nu, men jag orkar inte. aja, ska se till att springa nu så att j inte blir arg över min seghet. vi hörs senare. PUSS!

she's sleeping in her car



BORNTOBEYOURSOCKERBAGARE!

hehe! ikväll så bjussar jag på en rolig liten bit som jag tycer att ni gott kan ta och lyssna igenom. den är kanske inte sådär fredagsfestlig som mina fredagslåtar brukar vara, men den är go och ger en ett litet leende. så fortsätt le och ta denhär fredagen med storm. PUSS!


(can'thearit? KLICK!)

doing all that i can do!

hejsan hoppsan mina små frön! nu är jag hemma, eller har varit hemma ett tag. jag har tvättat och fixat iordningen massa och till slut migsjälv också. så nu är jag redo för att inta jobbpass nummer 2 uppe på furuliden. jag hoppas på en massa kul och trevligt folk där ikväll. kan jag räkna med er? hoppas. aja, nu ska jag ge j en kyss, ella en puss på nosen och sedan dra. PUSS!


you spinn my head around


godmorgon sötnötter! så var det fedag och jag har precis gjort mig redo för en dags jobb. jag har varit ute och sprungit en lång runda nu på morgonen och jag känner mig redo för att inta denhär fredagen med stormsteg. jisses, som morgonspringturer gör mig allert och glad. sjukt jäkla bra. men som sagt så vankas det jobb nu, så jag ska se till att röra på fläsket. PUSS!

THEPHOTOISNOTSTEADYATALL



making me happy in pink!



nu när det är såhär höstigt, ruggit och kallt ute så tycker jag att det är finfint med lite rosa detaljer i ansiktet. det blir så fint ihop med den lite höstbleka hyn. i och för sig så är jag aldrig negativ emot rosa. men just såhär i allt dystert och grått så blir det trevligt som attan med lite rosa upp-piffning.

can't seem to stop flying

hejhejhej hörrni! nu är jag hemma och jag är fortfarande på ett kalashumör. så jäkla gött. visst hade jag en dipp i humöret på jobbet. men nu är jag pigg och på glatt humör igen. ikväll ska jag träna (på petti-passet!) som en tok (som vanligt) och innan dess ska jag se till att gosa en aning med ellabellabusboll, för hon tycks vilja det. fasen så mys med lite kattkel. PUSS!


when it's all working out



godmorgon mina små trollisar! idag vaknade jag tidigt som attan av att grannarna hade lite fest och så. dock så var det inget som jag blidde arg över då jag ändå skulle upp typ en halvtimma senare och springa min morgontur. morgonturen gick för övrigt massa bra idag och likaså löpturen igår. fint som snus detni! och mina nya dojjz fungerar fortfarande toppen (älska compeed extreme). allt är liksom ganska sådär super denhär morgonen. hoppas att det håller sig så. PUSS!

and i want you to know it

denhär eftermiddagen/kvällen sammanfattar jag såhär...
  • compeeds nya tränings-skavsårs-plåster är helt jädra otroliga. jag kunde kuta en hel mil i mina nya dojjor ikväll. utan det minsta ont. helt sjukt, med tanke på hur sjukt ont jag haft både igår och i förmiddags.

  • kaustiksodan bubblar loss i alla avlopp här hemma ikväll. för nu ska det bli rent och rinna snabbt må ni tro. btw, så älskar jag efftekten av kaustiksoda. helt grymt!

  • jag tänker svulla gurka och dippa till grey's ikväll eftersom jag känner mig lite ensam och sorglig såhär mitt i veckan. fasen så fint det ska bli.

en random-fin-bild som avslut. pusshej!


R A A A A A A A A A G E !



(ityoucannothearit, KLICK!)

and i can see clearly now

nu har jag äntligen kommit hem efter att ha letat som en tok efter skor, väckarklockor och vattenkokare tillsammans med mor och sla. dock så fanns tyvärr inte mina löparpjucks i min storlek, så jag får glatt leta vidare. håll tumme för att jag lyckas hitta dom va. om inte annat så finns dom säkert på nätet och då blir jag lyckans!

nu ska jag sluta sitta här och dega och se till att få lite gjort. och när jag är klar med det ska jag se till att springa av mina ben litegrann (läs; dryga milen). hoppas att löpningen käns lika bra som igår för fy tusan så gött det var. PUSS!


i've got to face the fact



godmorgon! idag har jag brått som sören. sov lite extra länge idag. gött, men störigt nu när jag måste stressa. för övrigt så gick löpningen super igår trots skavsår. och detta fick mig att inse att jag nog aldrig ska byta modell på löparsko. har man hittat en som funkar så bra som den jag har, så ska man icke byta. så dom nya rosa skorna (som skapade skavsåret) får bli promenad och vardagsskor istället. nu blire jobb som vanligt. PUSS!

and paint it all in pink




the questions run so deep


When I was young, it seemed that life was so wonderful, a miracle, oh it was beautiful, magical. And all the birds in the trees, well they'd be singing so happily, oh joyfully, oh playfully watching me. But then they sent me away to teach me how to be sensible, logical, oh responsible, practical. And then they showed me a world where I could be so dependable, oh clinical, oh intellectual, cynical.
(kanduickehöra? KLICKKLICKA!)

haven't got any time over

nu är jag hemma och sitter och taggar till med en kopp o'boy innan jag ska dra igång med städningen. och efter det ska jag som vanligt ut och springa min mil. önska mig lycka till med det förresten, med tanke på skavsårsblåsan. men det ska nog gå, så länge jag plåstrar om väl och har mina gamla inslitna skor. aja, nu ska jag se till att komma igång med allt som ska göras. PUSS!


something good and bad



morrn' morrn' alla glada banditer! då var det en ny dag med nya möjligheter. träningen igår gick kanon. fasen som jag slet och tog i, som en tyngdlyftare. grymme! därav mitt goda humör idag. dock så har jag fått världens största skavsårsblåsa på hälen (av nya pjucksen), så ont som fasen har jag. men har laddat med massor av plåter så att jag ska fixa dagen. nu drar jag och jobbar en sväng. PUSS!

don't we just love b&w!






echoes, silence & grace



so build me up buttercup

ännu en dag har jag lyckats skaka av mig sjukheten. fasen så gött! så nu när jag mår bra så blire till att träna ikväll. cirkelfys för hela slanten. och jag är helt övertvygad om att det var min ihärdighet med löpningen imorse som fick mig frisk. man mår bra av motion, serrni! aja, nu ska jag se till att mysa till det lite, med mina fina härhemma, innan jag drar och tränar. PUSS!


STOPBEINGSICKANDGETWELL!



godmorgon! idag är allt lite uppochner för mig. jag känner mig inte alls bra. och det som oroar mig mest är att j varit sjuk hela helgen så risken är ganska stor att jag smittats av honom. han har gått och varit dyngförkyld, haft feber och inte haft någon röst alls. och när jag sprang imorse kände jag bestämt av rossel och snuva. men jag trycker c-vitamin för att fösöka slippa. nu; jobb för hela slanten. PUSS!

tidig sänggång är skitet

lägger in en mysig bild från i somras. mest för att jag saknar sena sommarkvällar på dendär bryggan. och så saknar jag värmen också. fasen så snabbt sommaren försvann. Och hösten med för den delen, för nästa månad är det bannemej vinter. sjukt! aja, nu ska det söndagsmysas för hela slanten. PUSS!

 

 


palying UNO is the shit


när jag fyllde år fick jag en jättekul prsent av sla. nämligen UNO. hur roligt liksom! jag kan spela det hur mycket som helt. exempelvis så att jag och j och lirade det igår eftermiddag. så har ni trist och känner för att spela något, spela UNO då. spring och köp!

running in my new shoes!


godmorgon! idag tog jag en lååång och jäkligt skön sovmorgon. jag var inte uppe speciellt sent igår, men kände att jag behövde verkligen sova ut. så först nu ger jag mig ut på min morgonspringtur. håll lite tumme för att det går fint, då jag börjar bli lite fökyld. och jag ska dessutom inviga mina nya pjucks. som är fina som fasen. så håll tumme för att allt funkar bra och att förkylningen springer sin kos. PUSS!

making the evening funny

då var frillan fixad för att fira lördag. dock så har jag inte en aning om vad denhär kvällen kommer att bjussa på. men jag ska se till att göra det bästa jag kan av den. för en lördag kan man ju inte bara låta passera utan kuligheter, eller vad säger ni? jag tycker inte det i alla fall. så nu kör vi på tills vi skrattar hörrni. PUSS!


it's what you want to do




a foggy saturday morning!



godmorgon mina sötnötter! då var jag uppe denhär lördagen också. och jisses vilken dimma det ligger ute. helt sjuk. så jag kommer inte att se mycket alls när jag springer idag. men vad gör det, men gör det bästa av löpningen oavsett. aja, nu ska jag sätta igån lite tvätt och sedan dra ut på min morgonmil. PUSS!

just pulling your leg hun



KAPTEN RÖD SAKNADE VÄNNER

eftersom hanhär spelar i helsingborg på tivoli ikväll (och jag borde varit där!) så lirar jag en fredagslåt för honom. jösses sån bra han är. jag måste bara se till att pallra mig iväg och se honom innom kort. häng med mig vet jag! och lyssna nu, för denhär biten är go!


(ifyoucan'thaerit? KLICK!)

i love you when you're it

whoooop! så vart det helg och lycka i och med det. nu vankas det ytterligare jobb för min del, då det ska firas fredag i furulidens vardagsrum. så se till att pallra er dit vet jag. för vi kommer att ha det massa mys, med spel och tilltugg. och om inte annat, så kom bara så att jag får träffa er. jaja, nu måste jag se till att röra mig ditåt. vi ses där (mer uppmaning än något annat). PUSS!


to get on the right track



godmorgon hörrni! äntligen fredag och helgen är snart här. dock så är jag aningens negativ då jag inte känner mig helt på banan. är snuvig, frusen och så. men morgonspringturen gick superbt, så jag hoppas på att av-banan-grejejn är inbillning bara. nu ska jag se till att skutta iväg till jobbet, så hörs vi efter det. PUSS!

warm me up & breathe me!



Help, I have done it again, I have been here many times before
Hurt myself again today and, the worst part is
there's no-one else to blame
(kanduickehöra? KLICKA!)

2 pink adidas on her feet



i födelsedagspresent fick jag massor med pengar för att inhandla nya pjucks att springa och träna i. så nu har jag sett till att införskaffa mig ett par löp och ett par inomhusträningsskor. och jag hittade dom på rea, så dom kostade inte mer än 900sek ihop. så jävvra bra. men bäst av allt. dom är ROSA som fan. så jäkla göttit. jag är gladast i stan!

& you make me wanna live

hemma med en klump i halsen. tio minuter senare sitter jag med rödgråtna ögon och har haft det bästa samtalet, med mor, jag haft i hela mitt liv tror jag. (älskar dig mamma!) tusan så skönt det känns. så nu ska jag se till att leva på dethär en stund. för om en timma är det dags att tagga inför träning. så denhär eftemiddagen som böjade i ett kaos ser ut att bli en bra en ändå. som det löser sig ibland. PUSS!


wake me up & make me up!



godmorgon mina fina! idag vaknade jag på rätt sida och utvilad, för första gången denhär veckan. och jag har till och med sovit gott hela natten inatt, vilket man inte kan säga och föregående dagar denhär veckan. gött skit! hur som helst så inledde jag i alla fall denhär torsdagen med att springa en morgonrunda och nu dricker jag typ världens godaste kopp kaffe. ibland är dom små sakerna guld värda. aej, nu måste jag dra till jobbet. PUSS!

something for the winter!



domhär två tröjklänningarna klickade jag hem idag. dom kommer att sitta superbt i vinter då det är ruggit och isisgt. plus att dom var billiga dessutom. sånt gillar vi. jag kommer att matcha dom till ett par leggings och tjocka stickade sockor. fasen så sköna dom kommer att bli.

and one picture says more


got the smile back on me

vipps så var mitt kassa humör som bortsuddat. och inte för att vara sådan, men jag gillart skarpt och tänker inte hålla på att försöka hitta tillbaka till det. näe, jag gillar att vara glad och pigg igen. så nu ska jag se till att mysa loss lite med min kisekatt som jag inte ägnade alls någon tid till imorse. stackars! hon ska få kel så hon storknar nu. och efter det ska det springas som sören. det går bra nu. PUSS!


stop trying to feel good


FAN! jag har försovit mig idag igen och jag har dessutom huvudverk som sören. gårdagskvällne bjussade inte heller på något kul ALLS. men löpningen gick bra i alla fall, sprang som en toka. men det var också allt som gick bra igår. så nu ska jag dra vidare och sura loss på jobbet. hoppas i har det bättre. PUSS!

DRIVEANGRYOFFICIALTRAILER

i söndags, när jag fyllde år. så hade jag och j en mysdag, då vi bara tittade på film och åt skit. fasen så gött det är med sådana dagar emellanåt. i alla fall, så såg vi ju skitfilmen som jag skrev om igår. men vi såg även denna som jag tyckte var rikitg bra. dock visade den lite väl ingående när folk blev isöderskjutna och liknande. men allt var väldigt bra gjort och lite våld fixar ni väl? aja, den är värd att se i alla fall.


(ifyoucannotseit, KLICK!)

it's as random as it gets






not one of my best days!

hemma och redo att ta tag i allt vad städ heter. egentligen vill jag bara lägga mig på soffan och dö en skvätt, men jag har inte tid till det. för nu ska det städas och efter det ska det springas. döendet får helt enkelt vänta tills jag har tid. hehe! (och med dö menar jag såklart inte bildligt, utan mer jag är trött som fasen). aja, nu ska jag se till att få allt gjort så jag kan lägga mig. PUSS!


vaknade på helt fel sida


godmorgon mina finfisar! nu är jag uppe denna trista och regniga tisdag. jag är inte alls upplagd för dethär och har dessutom fått typ en miljard förkylningsblåsor i munnen. håll lite tumme för att jag klarar att äta med dom. och som om inte det vore nog så har jag fösovit mig aningens. så jag har brått som tusan nu. got to go ppl, vi hörs senare. PUSS!