31/1 -o9

The killing moon, will come to soon!
What more could anyone want? Blood?

All the simple stuff never uderstood
Like right from bad and wrong from Good - Never stop

30/1 -o9

Äntligen fredag! Hon sitter nu och pimplar kaffe som om det vore flera år sedan hon drack det. Hon älskar kaffe och speciellt att dricka det i lugn och ro en ledig förmiddag! Så skönt det ska bli att va ledig idag.
Kvällen igår blev inte så mysig som hon trodde. Efter uppdateringen här drack hon en öl, sen gick hon och lade sig i princip. Men det var skönt att få sova länge imorse. Hon känner sig piggare än på länge idag, och det bådar gott inför pubjobbet ikväll. Ojdå, då är hon ju inte ledig hela dagen endå. Men puben räknas inte riktigt som ett jobb, hon gillar det för mycket!
Hon har inhandlat en ny parfym också. Det spontan gjorde hon igår efter nagelfixningen. D&G's  nya, dyr men väldigt väldoftande. Dessutom behövs det bara ett sprut av den för att hela hon ska dofta och det kallar hon drygt. Hon införskaffade sig dessutom nya ögonskuggsborstar. Hon förstår inte hur hon kan ha använt dom där små "puffarna" man får till i alla år. Det går ju att arbeta med skuggan om man har borstar. Dessutom blir det inte tjocka fula lager utan tunt och fint av dem. Toppen grej! Hon vet att hon är sen på det, men hon är inte så inne i det hela med "finnesser i sminkningen". Nu ska hon se om J vill smatala lite över en frukost, eller om han ska iväg. Han gick nämligen precis upp, efter ett telefonsamtal, så dom har inte snackat idag. Hej svej

29/1 -o9

Då var det torsdag, och hon är ledig imorn. Hon tog ut en kompdag i sista sekund och nu är hon fri! Hon sitter och dricker en öl och gottar sig i det hela en stund nu. Snart ska hon och J äte lite. Dom vet inte riktigt vad det blir men det ska bli gott i alla fall! Hon är inte riktigt på humör för att skriva nu ty hon vill mysa och dricka öl just för tillfället.
Men vi hörs av imorn hönni. Kram

28/1 -o9

Nu sitter hon här igen. En dag av sovande,tv tittande och lite tvättande har det varit idag. Hon mår nu mycket bättre och känner att det ska bli skönt att komma hemmifrån och gå och jobba imorn. Hon har tvättat all tvätt hon hade idag. En väldigt skön känsla av att allt är klart fyller henne nu. Allt är gjort och det känns skönt eftersom hon antagligen inte har någon ork efter jobbet imorn.
J kom hem precis när hon och SLa skulle ut och gå, så dom möttes bara i trapphuset. J var dock hemma när hon kom tillbaka från promenaden. Han var på ett glatt humör och skulle hem till föräldrarna på middag, dom hade tydligen en del att disskutera. Men det gör henne inget, hon sitter gärna själv och skriver. J kan bli ganska irriterad på hennes bloggande. Han är urusel på datorer och förstår inte alls varför man skulle vilja ha en blogg och "blotta" sig på. Men, men hon antar att det är en vanlig reaktion hos dem som inte kan datorer eller tycker om att skriva. SLA är helt och hållet på J sida när det gäller bloggandet också. Så hon tycker att man kan kalla henne lite motarbetad. Men hon arbetar bäst i motvind, hehehe.
Hon ska iväg och göra vid naglarna imorn vid fyra. Det ska bli så skönt att få dem hela och fina igen. Dom har blivit ganska sargade denhär gången. Och det är väl förståeligt med tanke på jul, nyår och allt jobbande. Det sliter...
Hon ska dessutom handla present till sin Stora syster, som ska ha kalas på lördag. Det ska bli kul att hälsa på henne, katterna och M igen. Det bli så långt mellan gångerna nu. Och dom få gångerna de ses blir det bara korta träffar.hon hoppas att de får lite tid nu.
Eftersom hon ska på kalas på lördag så blir det pubjobb på fredag istället denhär helgen. Det är karaokee där då så det ska bli skoj. Det är alltid roligare att jobba om det händer något. Det kommer lite fler då och det känns inte som om att man jobbar så länge som man gör. Så det ska bli skoj tycker hon. Nu ska hon mata katter och titta ännu mer på tv.


28/1 -o9

Idag är hon hemma från jobbet. Den skumma känslan hon hade igår, gick inatt över till illamående och oförmåga att sova. Detta innebar att natten blev väldigt jobbig och lång för henne. Hon har precis gått upp nu och försöker trycka i sig lite frukost, ingen lätt match. Men det är alltid bättre att ha lite i magen. Hur som helst har hon sovit gott från fem imorse (när hon skulle gått upp) tills nu. Så hon känner sig lite bättre redan. Hon ska snart gå och lägga sig ett par timmar till, för att förhoppningsvis kunna jobba imorn. Antagligen blir det så, för hon är en jäkel på att sova bort sjukhet. Det är det bästa läkemedlet enligt henne. Sömn hjälper något enormt. Vatten dessutom är en väldigt effektiv hjälp också.
Hon ska nu inta soffläge och titta på en film. Hon tror att det blir Micke och Molle. Världens gulligaste film. Och sentimental också. Hon undrar om det blir någon tår idag, hon grät nämligen första gången hon såg den. I och för sig var hon cirka fem-sex år då, men man vet aldrig. Hon kan bli sentimental även i dagsläget.

27/1 -o9

Nu är det redan mörkt ute. Hon har knappt ens hunnit komma hem och så är det mörkt! Trist. Aja, det innebär bara att hon kan sitta inne och ta det lugnt ikväll. Hon orkar nog inget annat med tanke på att hon kännt sig skum hela dagen. Inget illamående eller så men endå en sorts känsla av att hon kanske blit sjuk nu. Igen! Hon har inte tid eller lust att hamna i sängen ett par dagar. Det är så jäkla tråkigt. Men visst hade det varit skönt att bara vara hemma och ta det lugnt lite. Det händer inte ofta att hon gör det.
Idag stannade hon och Hennes mor i Hlm ett litet tag efter jobbet. Dom skulle inhandla ett par saker. Hon införskaffade sig dubbletter av allt sitt smink. Smart tycker hon eftersom hon nu inte behöver handla sånt på ett tag! Plus att hon inte bara vaknar en dag och är utan något. Hon hatar att göra det. Även om det går bra utan det mesta så är det endå en jävligt jobbig sak att upptäcka på morgonkvisten.
För övrigt så är hon en morgonmänniska och älskar att gå upp tidigt och ha en lugn start. Till och med när hon måste sticka hemmifrån vid fem eller sex på morgonen går hon upp i god tid. Heldre en tidig läggning på kvällen än en övertrött morgon. Antar att alla är olika på den punkten. Hon gillar i alla fall morgonen skarpt. Det bästa med den är att det är lugnt och tyst och alla sover. Hon kan till och med föra lite oväsen, utan att J reagerar det minsta. Och hon är en ganska klumpig människa så det är skönt när hon slipper störa honom.
J däremot är tvärt emot och gillar kvällar. Detta är inte speciellt roligt alls nu när J är ledig och ska hålla henne vaken HELA tiden. Näe, hon klarar inte av att pressas till att vara uppe, speciellt inte när hon vet att hon måste gå upp tidigt. Men J bryr sig inte det minsta om hennes morgondag inte. Han tänker mest på sitt eget välbefinnande i dessa stunder. Usch, nu blev hon lite negativ till och med. Dags att  "think happy thoughts"  flicka. Hon behöver en paus i skrivandet nu...

26/1 -o9

Hmpf, ingen rolig dag. Bestående trötthet och allmän förvirring. Ingen kul start på veckan, men en vanlig måndag. Hon har inte haft koll på något idag känns det som. Dessutom börjar tröttheten nu gå över i en sorts fnissighet. Det känns inte bra med fniss just nu med tanke på att hon inte riktigt känner sig i form. Hon får nog börja käka lite vitaminer eller något så att tröttheten och det övriga försvinner.
Hur som helst hade hon tänkt fixa lite mer med utseendet på bloggen. Hon är helt såld på att få den ännu finare nu. Så hon kommer kämpa med den tills den är perfekt. Om den nu någonsin kan bli det. Hon är nämligen aldrig riktigt nöjd. Det ska man väl inte vara heller, för då slutar man helt enkelt kämpa. Men, men hon ska jobba lite till med det i alla fall. Hon tycker ju att det är kul.


25/1 -o9

Nu har hon donat om lite på bloggen, hoppas att ni gillar det. För det gör hon! Känns kul att få den lite personligare. Dessutom är det skoj att testa sig fram och bara leka lite med det. Aaa, hon är ganska lättroad, men gillar att styla saker. Speciellt om det blir bra efteråt.
Hon hörde precis en tragisk sak också. En av hennes ungdomsvänner har gått bort. Endast tjugoett år gammal. Det får en att börja fundera en del. Så snabbt det kan vara över. Hon hoppas att han har det bra där han är nu och att han får vila i frid! Hon skänker även en tanke till hans familj. Så hemskt.
Det finns inte ens ord för det, hon får tunghäfta fast i fingrarna.
 † R.I.P min vän!

25/1 -o9

Sådär ja... Nu har hon varit duktig. Hon har städat allt hon skulle, håller för fullt på att tvätta och har diskat undan allt sen igår! Duktig flicka. Dessutom har hon handlat frukost till SLA och Jippy och hårdkokat ägg till dom också. SLA sov nämligen över inatt. Jippy sa att han skulle sova i Kristiansstad, så då bjöds SLA in att övernatta i hans ställe. Men Jippy dök in någon gång under natten endå. Hon hörde inte honom men när hon vaknade låg han där. Men heldre det än att han sover borta.
Hon är pigg och väldigt energisk idag. Det känns bra att för en gångs skull känna så en Söndag. Söndagar som för övrigt är VÄLDIGT ångestdrabbade. Men idag är det inte så. Eller det är det inte än i alla fall. Hon hoppas att denhär energin och piggheten håller i sig hela dagen. Hon gillar att vara pigg och go!
Nu ska hon förbereda inför frukosten. Det blir en lyxfrukost med allt gott man kan tänka sig idag. Hon har handlat och fixat allt så att det ska vara klart när SLA och Jippy kommer ner.



Vakraste lilla katten i världen
. Såhär låg hon bredvid mig hela eftermiddagen igår. Hur mycket mys som helst. Irjah är mammas kisse. Eller rättare sagt så är hon mamma tokig! Men det gillas, hon är lika älskad tillbaka. Hon glömmer inte sin lilla prinsessa nu väl?! Näe, Ella är också väldigt älskad. Hon dock är en mer egen katt. Ella söker sig inte lika mycket till mamma som Irjah gör. Men dom älskas lika mycket bägge två!

24/1 -o9

Hon är trött som ett djur i dvala. Känns inte riktigt bra med tanke på att hon ska jobba ikväll. Men, men det blir väl en liten lur på soffan innan hon böjrar. Hon ska trots allt orka till två inatt. Idag har hon hämtat SLA i hlm och handlat massa städ och tvätt profukter. Skönt att bunkar allt sånt så hon slipper handla det på ett tag!
Hon har ont lite varstans idag också. Hon klättrade nämligen ur badtunnan på fel ställe igår. det fungerar inte att kliva ur om man inte når marken. Man slår sig då, och det gjorde hon! Aja, det går väl över antar hon. Hur som helst har hon nästintill alltid blåmärken så det gör ingen skillnad. Hon var nämligen hos Fam. Roe och åt kräftor igår, och hos fam. Roe badar man alltid i badtunnan. Det hör till!
Nu ska hon sjkutsa hem SLA, dom har nämlgen tittat på film ihop nu. Efter det ska hon sova, vila, duscha och sen jobba. Fullt upp hela tiden för henne. Men hon gillar det.



22/1 -o9

Kattmat är inköpt, tvätten är tvättad, datorn är fixad, allt känns i fas för en gångs skull. hon sitter nu klockan 16:47 och bloggar lite. Det har hon inte haft tid eller ork för att göra det så tidigt på länge. Kanske är detta en nystart för flickan?! Kommer hon att palla hålla humör och känslor på topp länge denhär gången måntro? Hoppas att det håller för hennes skull i alla fall. Hon orkar inte det mer.
Torsdag idag och snart är denna veckan över också. det ska bli väldigt skönt med helg. Speciellt efter dagen idag, skitdag! Den började med att hon vaknade en kvart innan bussen gick, fan! Det första hon gör därefter är att hoppa i duschen. Aaa tjena, nu hinner du aldrig med den! Därefter frågar hon snällt Jippy om han inte kan jöra henne till jobbet. Det vill han inte, men hon får ta bilen. Efter det går hon ner och gör lite kaffe, står och filosofierar i köket. Hon kommer efter ca fem minuter på att; visst ja, hon har bråttom! Denhär starten sumpade hela hennes dag!
Hon är glad över att internet, antivirusprogram och hela datorn fungerar nu i alla fall. Tack så jättemycket för hjälpen fabjoj. Sicken "hacker" han är, eller datormänniska är väl bättre ord för honom. Han har hur som helst löst problemet till henne. Så nu sitter hon här framför datorn och dricker en cola och bloggar, en perfekt eftermiddag!


Ännu en bild på henne, men det är trots allt en blogg om henne.
Så varför inte?

21/1 -o9

Äntligen, nu fungerar det. Hon har till och med stängt av datorn fem gånger typ för att verkligen bekräfta att det går att få igång både den och antiviruset igen! Och det går! Fan va skönt om det håller sig såhär nu. Hon pallar inte med att trixa med sånt mer nu.
Aja, nu ska hon gå och lägga sig, hon var uppe arla imorse. övertid som vanligt. Och inte nog med det två timmar till och med. Så hon är trött nu och behöver lite skönhetssömn.
Håll tummarna för att det fungerar imorn också nu. För det kommer hon att göra!


21/1 -o9

Sådär ja. Nu har hon strulat lite med antivirus igen. Datorn startade inte och när den väl gick igång så fungerade inte internet. Jävla skit. Massa saker som hörde till det gamla virusprogrammet var kvar, trots avinstallation. Så datorn fixade inte det... Näe, så nu gör hon ett nytt försök att ladda ner det nya och installera det. Hör hon inte av sig vet ni varför. Hon har nämligen inte myckte ork att skriva nu i all stress av detta. Men hon lovar att komma tillbaka med nya friska tag innom kort, förhoppningsvis.
Men hon mår bra och känner en del motivation igen i alla fall. Så det gör henne lite glad i all denhär skiten. Hur som helst har hon lite att göra nu. Hörs!



19/1 -o9

Det blev en dag utan bloggande igår. Mycket på grund av att hon var trött och dessutom var ute och åkte skridskor hela dagen. Det var inte vidare fint väder men det var skönt ändå. Hon åker bättre och bättre nu för var gång hon ger sig ut. Det är alltid kul att se lite resultat på så kort, men intensiv, tid. Hon är väl långt ifrån proffs, men tycker att hon börjar närma sig dom bättre (i Vittsjö) i alla fall. Ehehe, det gör hon nog inte alls. Men hon klarar det bra nu.
Hennes antivisus prenumeration håller på att ta slut också. Störigt. Det jobbigaste av allt är att det kostar, men vad gör inte det? Hon vet dessutom inte riktig om hon gjort rätt och det oroar henne lite. Men vad skulle kunna gå fel? Hon betalade programmet precis som vilken faktura som helst. Enda skillnaden var att hon inte fick någon faktura, utan uppgifterna stod i ett mail. Men hon antar att det fungerar, eller hoppas på det. Jävla skit, nu är hon orolig också. Näe, hon måste kolla upp detta ordentilgt nu...
Ca. 2-5 minuter senare
Nu har hon undersökt det och hon hade gjort rätt. Alla företag som pysslar med skydd vi ju ha pengar innan de ens behandlar ens uppgifter. Och det är just därför hon gjorde rätt i att betala direkt. Visst vet hon att det finns antivirus som är gratis, men hon vågar inte riktigt ge sig på det. Mycket för att hon är trygg med det hon har och gillar det. Men, men nu är det förnyat i alla fall. Nice, en tyngd har lyft från henne.
Nu ska hon snart ut och gå så nu måste hon sluta. Hej svej!


17/1 -o9

Som hon mistänkte lite igår, så blev det inte en lugn hemmakväll. Visst var dom hemma, men det var massa folk där också. Så det blev kortspelande och öldrickande för hela slanten. Men det va skoj. Hon kommer ju inte kunna parta idag så det var väl okej att det blev lite sånt igår.
Det var dock kämpigt för henne att ge sig ut på isen idag. Men hon tog tag i sig själv och gav sig ut, trots huvudverk och illamående. Hon tyckte att det var trist och kallt till en början men så fort hon kommit igång var det helt okej. Hon, Jippy och Matti körde runt hela sjön. Så fin isen var. Och det var vindstilla, nästan i alla fall, så det var inte speciellt jobbigt. Efter sjö rundan, körde de lite i viken. Matti vek av och Familjen Roe dök in istället.
De körde rundor ett bra tag och bara mös. Hon har blivit ganska duktig på skridskor nu. Hon vågart framförallt köra fortare och kan stanna. Men efter ca 2-3 timmar på isen var det dags för Jippy att hjälpa sin syster med lite prylar, så det stack hem. Hon la sig på soffan och halvsov en timma. Det behövde hon efter en aktiv dag.
Nu sitter hon och äter en Ben and Jerry's - Cookie Dough, jösses så gott. Hon laddar sig lite inför jobbandet ikväll, men mest av allt så längtar hon tills imorn när dom ska ut på isen igen. Hon gillar det väldigt mycket. Nästan lika mycket som promenaderna. Dessutom skulle familjen Roe ha lite skridsko - disco imorn med massa folk och då blir det bara ännu roligare. Jobbandet känns ännu lite avlägset för henne, trots att det bara är två timmar kvar tills hon börjar.


Såhär var hon klädd igår. Hon bytte dock til kjol innan folket kom.

16/1 -o9



Äntligen är veckan över.
Hon älskar att hon är ledig från DA (heltidsjobbet) nu i två dagar. Hon njuter så att det käns som om hon vore liten och förväntansfull igen. Vilken lycka det är att det äntligen är fredag! Hon ska åka till Bjärnum och handla mat lite senare/snart. Hon och Jippy tänkte ha en lugn hemmakväll med lite god mat. Så maten tills ikväll ska inhandlas. Det är lite roligare att handla i Bjärnum, finns lite mer att välja på. Speciellt för henne som inte äter rött kött så finns det lite att variera med. Vittsjöhallen har bara två eller tre produkter till henne. Och dessutom har inte V-h alls fina grönsaker. Och grönt är a och o för henne.
Imorn blir det pubjobb igen. Skönt på något vis! Hon gillar verkligen sitt pubjobb och hade nästan velat jobba där på heltid. men det fungerar inte. Hur som helst så ska det bli skoj. Annars ska hon och Jippy hålla sig ute hela dagen imorn. De ska åka skridskor och mysa hela dagen. Hon börjar inte jobba föränn sju på kvällen så de har hela dagen på sig. Och det ska bli fint väder också, utmärkt.
Näe, nu ska hon ge sig av och handla.


15/1 -o9


Ännu en dag har passerat i hennes liv
. Denna dag var dock inget märkbart alls. Det kunde likagärna hoppats över. En tom och ganska trist dag. Hon har varit utmattad och seg hela dagen så det har väl påverkat en del.
Hur som helst så fick hon köra mor och fars bil hem och det var bra. För då kunde hon passa på att handla lite med. Hon kan inte köra sin och Jippys bil nu ty topp-packningen läcker. Och det skulle väl tydigen vara dåligt för både bilen och plånboken. Så hon har ställt in sig på ett bil-löst närmsta. Det är väl i och för sig okej att ta bussen, bara det att det är döden om man måste köpa kattmat (djursjukhuset) Eller storhandla. Hon orkar inte bära massa mat och fem kilo kattmat genom hela stan. 
Idag ska hon i alla fall ut och gå. Det ser hon fram emot idag. Det är ganska fint väder och kallt. Så det ska bli skönt för henne att komma ut och lufta av sig lite. Framförallt ska det bli skönt för henne att prata av sig lite för SLA också, dom har en del att gå igenom...
Hon handlade sitt kära lockmedel på maxi med. Hon får aldrig bli utan det! Medlet lockar håret till en rufsig effekt som hon verkligen gillar. Sluta aldirg att tillverka det! Sluta heller aldrig att sälja det maxi! Hon har använt det nu i ca två år och vill inte hitta något nytt. Det hon hade innan detta var uruselt i jämförelse och hon vill inte vara med om att det inte finns något bättre. Det hon har nu är nämligen ganska dyrt. Det kosta 90 kronor för en flaska på ca 0,4 liter. Men det är väldigt drygt så det är värt vartenda öre!
Nu ska hon göra sig iordning för promenaden. Underställ på, mössa, vantar och halsduk också. En varm och go promenad i kylan.
 

14/1 -o9

En urusel dag! Så trött hon varit och som hon jobbat. För vad? Näe, hon hittar inga svar. Allt suger. Fy vad hon bara vill gå och lägga sig och sova bort allt. En känsla av att vad hon än gör så räcker det inte till, kryper längst hennes ryggrad. Detta är inte hennes tid, absolut inte. Hon orkar inte mycket mer, vill bara sova, sova och sova igenom allt.
Hon orkar inte heller engagera sig i promenad idag. Inte ens det lockar det minsta. Hon har ont i alla leder i kroppen och är helt slut i huvudet. Hon längtar till denna veckan är över. Hon hoppas på att nästa vecka blir bättre och lugnare. Hon vill inte jobba över mer. Och hon vill framförallt inte känna sånhär orkeslöshet. Det får henne att falla isönder på något vis. Hon klarar inte av det. Dessutom är det jobbigt för henne att komma hem till en Jippy som har all kraft kvar. Hon blir nästan lite irriterad av att han orkar och inte hon. Hon vill också orka. Hon vill känna pigghet igen.
Ett ganska destruktivt skrivande idag, men hon vill bara inte!


13/1 -o9

Idag är hon trött, som aldrig förr känns det som. Hon höll på att somna på bussen hem. Och den ska ni veta att hon inte trivs på, alltså inget ställe att somna på. Näe, usch vilken jobbig dag hon haft. Alldeles slut i ögon, huvud och kropp. Men hon hade lite tur idag i alla fall, övertiden blev indragen och hon fick gå hem när hon skulle. det var det bästa hon kunde fått idag. Jobba normala tider! Va skönt.
Hon känner dessutom sig så dum när hon är såhär trött. Jippy är ledig hela tiden nu och hon har ingen ork att "sysselsätta" honom. Det känns inte alls bra för henne. Dessutom blir Jippy irriterad och dylikt av all tristess och det hjälper inte deras situation. Hon orkar inte och han är bitter. Inte en bra kombination. Men idag ska hon försöka allt hon kan för att glädja honom. Hon vill inget heldre än att han är go och glad!
Han behöver henne som mest nu och då måste hon orka, trotts att det tar emot. Han är ju hennnes gosse och har hon tagit sig an honom gäller det att jobba lite för hans lycka! Men hon tror ändå att han på någon nivå förstår henne. Samtidigt som han går ledigjobbar hon över hela tiden och hon tror att han har lite överseende med hennes trötthet. Men hon vill ändå glädja lite!
Snart ska hon ut och gå sin promenad, trotts att hon är så trött ser hon verkligen fram emot den. Hon älskar att vara ute och gå. Det känns för henne som om att det gör henne till människa igen på något vis. För nu i dessa tider känns det inte riktigt som att hon är det. Allt går bara på rutin, trotts fester och annat så känner hon ingen motivation eller ork till det. Hon har helt enkelt en dålig period just nu. Promenaderna förbättrar perioden något enormt.


The loveliest one, my ♥



11/1 -o9

Då var det söndag, en väldigt fin dag med underbart väder. Dock inledde hon dagen med att ligga på soffan och slappa till en film. Men efter det drog hon sig ut på isen och åkte lite skridskor. Det var underbart ute på sjön. Isen var helblank och utan snö. men det var lite äckligt också. Hon gillar inte när det knakar och isen spricker. dessutom var hon rädd eftersom hon inte hade isdubbar. Dumt att ge sig ut utan det!
För övrigt har hon vänt dygnet helt, den här helgen också. Igrår firades Crille och det blev ganska sent. Eller ganska är nog fel ord, hon gick och lade sig vid halv fem! fy så sent. Men det var trevligt och Crille uppskattade det. Mycket folk och en trevlig atmosfär. En lyckad fest.
Snart ska hon och Jippy iväg till pizzerian där svärmor ska bjuda dem på kvällsmat. Det är inte fel med en pizza på en söndag. Speciellt inte efter gårdagen partaj. Näe det ska bli mums. Hur som helst ska hon fixa till sig lite nu innan dom ska gå...


Närbild!

9/1 -o9

Idag har hon varit hemma från jobbet. En hemsk natt men feber, skumma drömmar och väldigt lite sömn fick henne att skita i det. Hon var helt förstörd när klockan ringde. Visste knappt vart hon var. Så hon stannade hemma. Hela dagen har hon kännt aningar av febern, men försökt att göra lite nytta ändå. Hon har tvättat, diskat och storstädat, så hon är väldigt nöjd! Men hon blev utmattad som tusan av det och var tvungen att pausa hela tiden. Det viktiga är att det blev gjort. Nu känner hon dock sig mycket bättre. Sömn, sömn, vilande och lite ordentlig mat gör susen! Men hon ska ändå vila upp sig med och ha en TV-kväll ikväll, orkar inget annat.
Hon städade sina lådor idag också. Så kul att hitta allt som man glömt vart man gjort av och dessvärre glömt helt. Och alla roliga bilder. Till och med Jippy var road av bilder och dylikt. Men dessvärre gick det för snabbt. Hon hade tänkt att hon skulle ha och göra en stund, men icke. Hon är alldeles för rastlös för att vara sjuk. Orkar inte sitta still. Så feber är döden för henne. Hon tog även lite foton idag eftersom Jippy och hon städade hyllan under tv-bordet. Några/Något av dem ska ni får se.
Nu ska hon sätta sig i soffan och vänta på att Jippy kommer från puben och på att SLA ringer. Ha en trevlig kväll och njut av helgen, för det ska hon göra.


8/1 - o9

Torsdag, vilket innebär att det är fredag imorn. Jippie! Alla veckor skulle varit som denna; jobba måndag, ledig tisdag och sen bara tre dagars jobb fram till helgen. Den har gått fort men varit förvirrande. Hon hade måndags känslan både i måndags och igår. Torsdagen, idag då, har kännts som en typisk tisdag. Men det är i alla fall helg imorgon. Undra om hon ska jobba i helgen? Hon får ringa och kolla det sen.
SLA och hon ska ut och gå vid sextiden, dom hittade en rolig runda igår, en ny! Det hör inte till vanligheterna. Men nu var dom tvugna ty hon får inte köra bilen och SLA's cyckel är trasig plus att det är massa snö ute. Så dom hittade på en runda undertiden de gick. Den var runt och igenom hela Vittsjö. En aning längre än deras vanilga, men väldigt rolig ändå. Plus att den var ljus nästan hela vägen också och det är nice. Då kan dom se saker fastän det är mörkt. Det blir en aning trevligare att gå då. Även om det är trevligt att gå med SLA i alla lägen
Annars var det inget mer tror hon... Hur som helst måste hon ringa och kolla om jobbet i helgen nu innan hon och SLA ska dra. Hon måste även äta, göra matlåda och lite sånt trams med.



7/1 -o9

En skum dag! Allt har varit mycket konstigt och felvänt på något vis. En sorts dimma har vilat framför ögonen på henne. Hon har varit pigg i ögonen, men kroppen har varit seg och fumlig. Det har kännts lite som en fylla, som gått snätt, på något vis. Inget att rekomendera alls. Men hon är väldigt trött, inte många timmars sömn alls inatt.
Gårdagen dock var underbar. Den inledde med sovmorgon och en god frukost kombinerad med en film. Efter filmen gick hon en lång promenad med SLA och pap. Vädret var väl inte det bästa men sällskapet gjorde det mysigt. När hon kom hem från denna väntade Jippy ihärdigt på henne. Det var dags för en skridskotur. Till saken hör att hon inte åkt skridskor på länge och är inte speciellt duktig. Jippy och hon hoppade i bilen och körde iväg, men vädret fick dem bägge att tvivla på om det var en bra idé. Trotts detta körde de runt en stund och bara gled. Hon älskar att åka bil och det gör Jippy också. När det väl kom hem var det kvällsmat som gällde. Under måltiden disskuterades det fram och tillbaka hur vida de skulle åka skridskor eller ej. Till sist blev det bestämt, skridsko i mörker är inte fel! Så de gav sig av för att ta en tur på pickesjön. Hon tyckte att det var underbart, och bäst av allt var att de var ensamma. Hon vill inte visa upp sig när hon inte kan. När de väl åkt i en timma så fick det räcka. Fötterna ömmade och hon frös. de körde hem och bestämde sig på vägen att titta på bio. Väl hemma ringde de SLA, som ville med. De gav sig av och gick och såg `The Yes Man'. En film som var jätterolig.
En fullspäckad dag som gav henne väldigt mycket både lycka och njutning. Det ska hon göra oftare. Kanske blir det en sån dag igen redan på Lördag. SLA, Jippy och Hon har nämligen tänkt åka utför då! Och det älskar hon att göra.

6/1 -o9

Middagen igår var väldigt god. Hon bjöds på drinkbitar till förrätt och sedan var det purjolöks bunden lax med brödsmulor och gorgonsola. Till laxen fick dom hemmagjord potatismos och rostade morötter. En underbar måltid med gott sällskap. Men hon känner ändå en viss oentusiasm gentemot sig.
"Deras bättre hälfter... Aaaa eller sämre. (paus på ca en minut) Äh, skojade bara..." 
Hon vet inte om hon tror riktigt på det! Men, men det är inget att grunna på nu. Jippy loves her at least. ♥ Pussar på honom för att han är där!
Idag blir det nog en promenad och sedan lite film med SLA, men hon har funderingar på att åka skridskor också. Hon ska undersöka om mor har sina kvar.. Har hon det så ska de lånas! Nackdelen är dock att det är ca 0 gradigt ute. Och hon är väldigt rädd för att gå igenom isen. Så hon får fundera en stund.
Hur som helst ska hon äta en god och sen frukost nu.

5/1 -o9

Redan har fem dagar av det nya året gått, vart tar tiden vägen? Allt bara rusar förbi, hon hinner inte riktigt med. Snön ligger i alla fall kvar och det är redan över tio minus. Så vintern har kommit, äntligen. En äkta vinter var det länge sedan hon såg, här nere. Skönt att känna den friska luften och kunna för en gångs skull använda underställ och dylikt. Dom sakerna har mest legat och samlat damm de sista åren.
Idag är hon och Jippy bjudna på middag till svärföräldrarna. Det ska bli trevligt, bara hon inte gör som sist... Hmpf, pinsamt värre. Hon drack nämligen vin i massor där sist och somnade på deras soffa. Hon kan inte dricka i samma takt som svärmor! Hur som helst så ska det bli kul att träffa dem och speciellt att äta svärmors mat. Den är nämligen jättegod! Men hon tror inte att det ska bli något vin ikväll. Hon vill inte riskera en favorit i repris ju. Näe, hon ska inte hålla svärmors tempo idag inte.
Hon jobbade på heltidsjobbet idag också. En lugn och fin dag. Massa folk som var illamående och sjuka till höger och vänster bara. Så det var sväljning av ett par vitpepparkorn som gällde direkt när hon kom hem. Hon tänker inte gå och bli sjuk. Det har hon inte tid med. Det finns så mycket annat skoj hon kan hitta på ju.

Men hon var en aning trött idag måste hon medge. Hon sov inte speciellt många timmar inatt och det har kännts idag. Men mot all förväntan så känner hon sig väldigt allert nu. Hoppas bara att det håller i sig. Antagligen gör det inte det, men hon dricker lite koffein nu så det ska nog hjälpa henne en bit på vägen. För det är så fruktansvärt tråkigt att gå bort och äta när man bara sitter och gäspar. Farmförallt är det inte kul för de som bjudit en. Så nej! Hon ska hinka koffein om det är det som krävs.

peruken hon skulle haft på nyår, men struntade i.

4/1 -o9

En underbart fin dag! Världens finaste väder och kallt och skönt. En dag som gjord för att vara väl påklädd och ute. Hon har varit ute och gått en runda med SLA men nu känner hon att hon behöver vila. Hon jobbade nämligen själv hela kvällen igår och det var en hel del att göra. Jösses som hon slet för lönen. Men det var kul, tiden gick väldigt snabbt. Så hon tycker att hon med gott samvete kan ta och slappa i soffan en stund nu. Medans tvättmaskinen arbetar själv lite.
Ikväll ska hon laga champinjonsoppa och hon längtar. Hon har varit sugen på champinjoner hela helgen men dragit sig för att göra det. Idag händer det och det ska bli så jädra gott. Hon har dessutom köpt lite persilja som hon ska ha i så att det ser lite finare/godare ut. För hur det än är så ser det inte så jättegott ut färgmässigt. Men det är sååå gott! Hon blir till och med lite hungrig redan nu. Men hon måste vänta in Jippy, om han nu kommer hem... Eh, en kass morgon och en isfiskande kompis resulterar i frånvaro för hans del. Han kommer väl förr eller senare i alla fall.
Men nu ska hon mysa lite i soffan. En film eller något kanske? Hmpf, hon vågar satsa på att det blir det.


En mysstund som denna ska det bli...

3/1 -o9

En snöig dag, som började en aning kallt. När hon vaknade var det nämligen inte mer än sju åtta grader inne i lägenheten. Pannan var paj! Men det löstes fort och nu är här ca 20 grader igen. men hon saknade värmen en stund där på morgonen. Dessutom hade någon glömt stänga dörren till balkonen ordentilgt igår så den stod lite halvöppen. Ingen bra kombination. Näe, man måste säga ifrån om man inte klarar av att stänga en dörr ordentligt. Balkongdörren är nämligen ganska svårstängd. Men det är ingen ursäkt för att lämna den öppen. Iofs, gilllar hon alla som var här igår så det får för denna gången. ♥
Hon börjar snart jobba också. För att vara mer exakt så om en halvtimma. Suck. Men antagligen slipper hon jobba tills stängning, och det uppskattar hon. Elva timmar är en ganska lång arbetsdag! Så det räcker med ca åtta timmar. Hon får bara hålla tummarna för att det blir så också.
Men det blir det nog inte! Det kommer antagligen en del folk och då får hon snällt stanna. Hon pratade med chefen nyss och fick veta detta! Men hon behöver pengarna! Eller lite girig bara kanske? Hur som helst måste hon ge sig av nu!


En promenad i kylan i förrgår...

2/1 -o9

Då var det fredag igen. Hon har haft en underbar dag med lil sis' (SLA). Dagen inledden med en shoppingtur till kristianstad. Där handlade hon en tröja till Jippy och ett par jeans till sig själv, såklart! Jeans är nämligen hennes nish här i livet. Hon handla minst ett par i månaden. Så nu är januari avklarad. SLA handlade underställ och skidbrallor. Så nu har vi utstyrslarna klara för skidresan. Hon har nämligen redan allt så SLA var tvungen att införskaffa sig det som saknades. SLA handlade ett par brallor som matchande sin redan inköpta jacka, hon blev helrutig! Fint.
Efter shoppingen var dom ju tvugna att testa sakerna så de åkte ut till getahålan och gick en lång skön promenad i skogen. Och varma blev och var dem hela rundan. Fungerande saker alltså.
Jippy skjutsade hon ut till gofbanan där han skulle bygga vildsvinsstängsel. Svinen har nämligen förstört stora delar av banan med sitt bökande. Så nu fixar grabbarna det genom att sätta upp elstängsel runt HELA banan. Hon fixade dessutom en god matsäck till honom så att han skulle klara av att arbeta hela dagen. Två dubbelmackor med ost, skinka, gurka och skagenröra och kaffe till det såklart. Så nu hoppas hon att han arbetar så att han blir hungrig.
Nu har hon tänkt sätta sig i soffan och dricka en kopp kaffe och titta på TV fram tills Jippy ringen och vill komma hem. Vad som händer ikväll är ännu inte planerat. Men hon antar att kvällen kommer innehålla Jippy, SLA och kanske lite karaoke?

1/1 -09


Hon hade ett underbart nyår. Med mycket av allt. Världens godaste middag, massa gott att dricka. Plus champange, kan det bli bättre? Näe. Det ska mycket till för att kunna toppa gårdagen. Visst blev det missöden också, men hon tänker inte grunna på det idag. Nu ska hon bara njuta av det nya året. dessutom är hon lite bakfull, så hon behöver inte mycket för att inte orka idag. Hur som helst hoppas hon att alla hade det lika bra som henne igår. Gott Nytt allesamman. Låt oss starta det nya året med bravur!

         
Världens finate. ♥