13/1 -o9

Idag är hon trött, som aldrig förr känns det som. Hon höll på att somna på bussen hem. Och den ska ni veta att hon inte trivs på, alltså inget ställe att somna på. Näe, usch vilken jobbig dag hon haft. Alldeles slut i ögon, huvud och kropp. Men hon hade lite tur idag i alla fall, övertiden blev indragen och hon fick gå hem när hon skulle. det var det bästa hon kunde fått idag. Jobba normala tider! Va skönt.
Hon känner dessutom sig så dum när hon är såhär trött. Jippy är ledig hela tiden nu och hon har ingen ork att "sysselsätta" honom. Det känns inte alls bra för henne. Dessutom blir Jippy irriterad och dylikt av all tristess och det hjälper inte deras situation. Hon orkar inte och han är bitter. Inte en bra kombination. Men idag ska hon försöka allt hon kan för att glädja honom. Hon vill inget heldre än att han är go och glad!
Han behöver henne som mest nu och då måste hon orka, trotts att det tar emot. Han är ju hennnes gosse och har hon tagit sig an honom gäller det att jobba lite för hans lycka! Men hon tror ändå att han på någon nivå förstår henne. Samtidigt som han går ledigjobbar hon över hela tiden och hon tror att han har lite överseende med hennes trötthet. Men hon vill ändå glädja lite!
Snart ska hon ut och gå sin promenad, trotts att hon är så trött ser hon verkligen fram emot den. Hon älskar att vara ute och gå. Det känns för henne som om att det gör henne till människa igen på något vis. För nu i dessa tider känns det inte riktigt som att hon är det. Allt går bara på rutin, trotts fester och annat så känner hon ingen motivation eller ork till det. Hon har helt enkelt en dålig period just nu. Promenaderna förbättrar perioden något enormt.


The loveliest one, my ♥



Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0