19/1 -o9

Det blev en dag utan bloggande igår. Mycket på grund av att hon var trött och dessutom var ute och åkte skridskor hela dagen. Det var inte vidare fint väder men det var skönt ändå. Hon åker bättre och bättre nu för var gång hon ger sig ut. Det är alltid kul att se lite resultat på så kort, men intensiv, tid. Hon är väl långt ifrån proffs, men tycker att hon börjar närma sig dom bättre (i Vittsjö) i alla fall. Ehehe, det gör hon nog inte alls. Men hon klarar det bra nu.
Hennes antivisus prenumeration håller på att ta slut också. Störigt. Det jobbigaste av allt är att det kostar, men vad gör inte det? Hon vet dessutom inte riktig om hon gjort rätt och det oroar henne lite. Men vad skulle kunna gå fel? Hon betalade programmet precis som vilken faktura som helst. Enda skillnaden var att hon inte fick någon faktura, utan uppgifterna stod i ett mail. Men hon antar att det fungerar, eller hoppas på det. Jävla skit, nu är hon orolig också. Näe, hon måste kolla upp detta ordentilgt nu...
Ca. 2-5 minuter senare
Nu har hon undersökt det och hon hade gjort rätt. Alla företag som pysslar med skydd vi ju ha pengar innan de ens behandlar ens uppgifter. Och det är just därför hon gjorde rätt i att betala direkt. Visst vet hon att det finns antivirus som är gratis, men hon vågar inte riktigt ge sig på det. Mycket för att hon är trygg med det hon har och gillar det. Men, men nu är det förnyat i alla fall. Nice, en tyngd har lyft från henne.
Nu ska hon snart ut och gå så nu måste hon sluta. Hej svej!


Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0