blådåre.

Vilken dag jag har haft idag! Den inledde med en riktig vårstädning, allt rengjordes! Till råga på det så har jag även tvättat som en galning. Som vanlig så satte jag igång med allt på en gång, så jag sprang som en blådåre och slet och jobbade i cirka två timmar. Men gud så fint det blev/här är.

Mitt i mitt städnings/tvätt-pass så ringde Sla och vi bestämde att vi skulle ta en roadtripp. Så, så fort jag vart färdig med alla mina sysslor så tog jag en promenad upp till henne för att ge mig av. Vi begav oss ut och det blev Sölvesborg som blev målet. Vi glassade runt i mors clk (merca) i solen och hade det mysigt till tusen. Väldigt mycket traffik dock, men det gick att hantera. Vi tog oss även tid till en lite mysig picknick bland vitsipporna!

Väl hemma igen bestämde jag mig för att ta en promenad tillbaka hit igen. Och nu är jag här. Det känns som om att jag har uttnytjat denhär dagen till max. Allt jag fått gjort på en dag hade jag kunnat sprida ut på en vecka. Och det som nöjer mig mest är att jag promenerat två gånger! Nu kan jag med gott samvete sitta och titta på tv heela kvällen! Gött!

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0