like locking yourself out

 

and put a belt on it girl

det finns få *småsaker* som kan piffa upp en hel outfit, såsom ett bälte gör. det kan få vilka plagg som helst att se mer välburna och fina ut. och det gör dessutom en liten markering i midjan som är fint som fasen. dock så passa det ju inte till exakt allt, men det gör ingenting alls ju. nedan så har jag valt ut ett par som jag tycker är fina som fasen. speciellt moshino bältet, mums!
 

me with a shade of blue

 
godmorgon på er! precis som jag ville/hade hoppats på igår, så fick jag mig en lång skön löprunda på kvällen, dock så regnade det lite första kilometrarna, men den vart hur skön, snabb och bra som helst. väl hemma efter turen, så styrketränade jag litegrann och sedan hoppade jag nöjd och glad i säng.
 
idag blir det lite samma bana som igår, då det är spinning direkt efter jobbet och lite senare efter det är det torsdagspasset som gäller. fina dagar dethär. man hinner liksom inte mer än det vardagliga och träning. ingen plats för massa hjärnspöken alls. ha nu en finfin dag, för det ska jag försöka ha. PUSS!

& in love like foxes are

 
SÅ. HIMLA. JÄKLA. DÖDSSÖTA JU!

the streets have no names


one new day has broken.

 
godmorgon på er små troll! igår vart en hektisk dag med både jobb, tandläkabesök, nagelvård, och en massa träning såklart. dock så kände jag mig inte helt på topp, och gör't inte idag heller. jag hoppas att förkylningen jag ligger inne med kan bryta ut ordentligt snart så att jag blir kvitt den. för gå runt lite halvkass är inget kul alls.
 
idag är det i alla fall jobb, städning av huset och träning som står på shemat. håll lite tumme för att snön töar väck så att det blir en lång löptur ikväll. mums vore det. var ett par dagar sedan jag sprang nu (tackar gudarna för spinningcykeln. den är toppen) ha en fin dag nu hörrni. PUSS!

got to look nice to feel

 
hohoho! visst är det väl så att man ska vara lite modeinriktad när det gäller workoutkläder också? det tycker i alla fall jag. även om man inte alltid orkar så är det lite lättare att ge sig ut i löpspåret, iväg till gymet eller dylikt om man har nya fina träningskläder. och just idag så hade jag velat ha dessa här ovan. jag gillar ju rosa som ni vet. och rosa är desstuom den färg jag gillar mest att träna i. så fin att jag vill klicka hem allt på stuts.

& don't you ever give up.

 
 

and just when you're late

 
morrn' morrn' på er gullefjun! som ni nog anade, så var jag ledig igår. så himla skönt kan jag säg. jag är nämligen inte helt kry, förkyld och krasslig. så jag tog en kurrerardag och gluttade massa film hela dagen. dock så tog jag mig upp ett litet slag för att spinna ett pass och köra lite fys-pass. aja, jag har försovit mig en sväng och är sen och har brått till jobbet nu, så det var väl allt. PUSS!

P.B.A. - THE LONGER I RUN


Tell my brother please not to look for me
I ain't the man that I used to be
But if my savior comes could you let him know
I've gone away for to save my soul

If I wander til I die
May I know who's hand I'm in
If my home I'll never find
And let me live again

& just some monday humor

 

cutest thing i ever saw!

 
MEN HERREJÖSSESKORS! denhär krabaten kan vara det absolut gulligaste jag lagt mina ögon på. jag vill bara ta hem honom/henne och gosa isönder med den. ohw! jag dör lite varje gång jag tittar upp mot skärmen när jag ser den. så himlans söt. hur kan jag ha missat dessa underbara varelser innan. favorit nu, helt klart!

& walking over the bridge

 

the best knit ever seen

såhär när det är vinter så kan jag sukta ihjäl mig efter fina stickade och varma tröjor. och domhär godingarna hittade jag på BIKBOKs hemsida för bara 349sek. så himla fina och säkert hur gosiga som helst. det suger lite i shoppingtarmen. men jag avvaktar lite till ändå. för jag vill ju någonstans ha vår nu.

from a apartment in 1994


give me the icecream plz


BLIND MELON - N O R A I N

så var det ännu en fredag och jag har, som vanligt laddat upp med en toppenlåt till er. denhär får mig att le varje gång jag hör den. och den får mig att vilja sjunga och gunga i takt dessutom. jag tycker väldigt massa om den. hur fin som helst. så SMÄLL igång den så gungar vi lite tillsammans hörrni.
 

just come & give me LOVE!

 
godmorgon på er fina, fina ni! så var det fredag och jag är på tipptopp humör då alla mina träningar igår gick super. och jag har dessutom masat mig upp tidigt idag och kirrat ett spinningpass och lite fys-pass på det. massa bra. så denhär tösen är redo att fira fredag på alla vis må ni tro. humöret kunde inte varit bättre. så jäkla nice att vakna och ha dethär humöret en fredag. PUSSSOMFAN!

BEAUTIFULBEAUTIFULNIGHT!

 
städer i nattskrud är så himla fint om man tittar på det med rätt ögon. dessa är en del av miga favoriter. och jag gillar när dom är i svartvitt då de matchar bättre som svartvita. men, hur som helst så är dethär den vackraste delen av stadslivet enligt mig.

looking out on the ocean


& when you hit the gound

 
huhuuu på er små trollisar! nu är jag uppe efter en god natts sömn. visst har jag varit vaken till och från, men jag känner mig utvilad och lite pigg rent av. jag skulle egentligen gått upp i ottan och spinnat innan jobbet, då det är träning i kväll. men jag valde att sova så länge jag kunde. så hela eftermiddagen och kvällen går i träningens tecken. först spinning och sedan friskispass på det.. fina fisken på det valet. men först ska det jobbas ett tag. PUSS!

COUNTINGCROWS - ROUNDHERE

 
And in between the moon and you
The angels get a better view
Of the crumbling difference between wrong and right.
I walk in the air between the rain
Through myself and back again, Where?
Maria says she's dying
Through the door I hear her crying
Why?

standing in the sunshine.


i'm in a pretty bad mood

 
godmorgon, godmorgon! fasen alltså. jag sover inte bra alls nu. jag vaknar och kan inte somna om och ligger och vrider och vänder på mig hela nätterna. sen går jag som en zombie på jobbet. så jäkla störigt. och varje kväll, liksom igår, så tränar jag som en toka. det borde få mig att somna snabbare och lättare, men icke. så idag är jag en bitter och trött tös som lunkar iväg till jobbet. PUSS!

& some time for yourself

 

& a fringebag for spring

 
en sak jag verkligen känner att jag behöver införskaffa mig till i vår och sommar, är en fransväska. dom är så himla fina och jag kan se hur finte det kommer bli med en moccaväska till en tuff skinnjacka. massa bra. så nu ska jag börja kika rundor efter den perfekta väskan och inskaffa den tills solen skiner vårlikt igen.

& we can't get rid of it

 
godmorgon på er hörrni! jag kan inte säg att jag har blivit piggare alls sedan igår, snarare tvärt om. jag skulle göra vad som helst för att få sova kvar ett par timmar till. dock så gick träningen toppen igår trots trötthet. spinningen gick som en dans och cirkelfysen vart topp. så jag är ändå lite glad i mitt trötta sinne. nu ska jag ta och gäspa mig iväg till jobbet. PUSS!

T S D - D O N T F I G H T

såhär en måndagskväll så tycker jag att denhär låten är en finbit. jag kommer att natta migsjälv med den efter träingspasset jag är på i denna stund. så mysig och lugn. helt lagom en trött måndag som denna. intesant?!
 

not to leave the ground.

 
 

and i want my bed so bad!

 
godmorgon på er finfisar! så vart det ny vecka igen. jag är trött som en idiot idag. har sovit illa som tusan inatt. men jag hoppas att det går över under dagen för ikväll är det cirkelfys som gäller. och cirkelfysen vill jag vara pigg till. jag så till att träna lite igår dessutom, både spinning och fys-pass blev det. så jag går ut hårt som attan. jaja, nog om det, för nu är det jobb som gäller. PUSS!

A HOLLYWOOD TRASH BARBIE!

 

P O I S O N A N D W I N E

 
SÅ HIMLA, HIMLA, HIMLA FINT LÅT!

let's do the hamsterdance

en sak ni inte visste om mig...
 
även om jag tycker att hamstrat, marsvin, möss och dylikt är jättesöta. så blir jag rädd som attan så fort dom rör sig. precis som jag blir med spinldar. jag drar mig dessutom för att klappa eller hålla i dom, då jag är rädd att dom ska bitas. så summan av dethär är att jag inte är speciellt förtjust i smådjur som dessa alls. detta beror ju då helt och hållet på rädsla och inget annat. hehe?
 

the meaning of the word!


we don't need any words.


ANNA NALICK - BREATHE 2AM

så vart det fredag igen och jag ska ge er en udda, lite deppig låt idag. men den är så fin att jag är tvungen att göra det. jag kan lyssna på den hur många gånger i rad som helst. så bra är den. och jag älskar hennes sätt att sjunga. det påminner lite om alanis morisette. hur som helst är den mycket fin, så lyssna nu.
 

i just can't get you out

 

we need spring now please

lite inspiration till våren tycker jag allt behövs nu. speciellt eftersom vi fick snö och vinter i dethär landet igen. så jag tänker nu bortse från det och drömma lite om våren och bara armar och sådant. och ljuset i bilderna, visst påminner det sjukt mycket om vårolen om eftermiddagarna. så himla gött att börja längta efter vår.
 
 

i've got that shit going

 
godmorgon på er finfisar! idag firar jag fredag, då jag är ledig imorgon. så himla nice. därför tog jag mig upp i ottan och spinnade ett pass och körde lite fys såhär innan jobbet. jag gjorde samma sak igår, då det inte går att springa i kylan utomhus. tokkallt! så nu sitter jag här, redo för att åka till jobbet och efter det blire sesongsstrat för torsdagsträningen. så jag kör dubbelpass såhär sista jobbetdagen i veckan. ha nu en fin dag, för det ska jag. PUSS!

& let the sea consume her

 

WEAREALLHIDINGBEHINDAMASK

 
så äkla fina masker. jag känner bestämt för att skaffa en liknande och dra på maskerad när jag ser dom. hur festliga som helst ju! så nu får vi se till att fixa en maskerad innom kort.

it's so darn cold outside

 
godmorgon på er hörrni! idag jobbar jag sena skiftet och har därför fått lite sovmorgon. jag skulle egntligen gett mig ut och sprungit innan jobbet idag, men den var cirka sjutton minus ute. så jag tar det efter jobbet istället. lika bra eftersom jag tränade både spinning och fys-pass ganska sent igårkväll. så då får kroppien vila lite. men den får inte vila från jobb, så dit hoppar jag iväg nu. PUSS!

let's do it together then


some ACNE in beige & blue

 
som ni nog märkt, så är jag en aning kär i ACNE och dess kläder, skor, ja allt! så jag har gjort iordning ett litet collage här dagen till ära med lite finbitar som jag mer än gärna har på mig i vår. så himla mysiga färger. och jag fullkomligt älskar domdär blåa skorna. fräcka som fasen! 

tuesday & snow is falling

 
godmorgon på er mina små snögubbar! snöar det hos er idag också? för här dalar det ner massor. trist med tanke på att jag tänkte springa en långtur i eftermiddag. men förhoppningsvis går det ändå. på tal om träning så gick all min träning igår (spinning, cirkelfys) alldeles utmärkt. och jag känner att jag är på topp fysmässigt. massa bra. ha en fin jobbedag, för det ska jag försöka ha. PUSS!

S T R O N G E N O U G H !

 

CATS PLAYING PATTY-CAKE

HAHA! dethär är seriöst det roligaste klippet jag sett på länge. jag skrattade så att det rann tårar när Manda visade det för mig i torsdags. så nu måste jag visa det vidare för er. hur kul som helst!
 

keep up the good work...

 
morrn' morrn' på er söthönor! så var det en ny vecka igen. jag avslutade min veck igårkväll med en massa träning (både löpning 9km och fyspass), så idag är jag aningens mör i musklerna lite varstans. dock så får jag se till att bita ihop och strunta i det, då det är terminsstart för cirkkelfysen idag. så himla kul det ska bli. men först lite jobb, ett spinnpass (härhemma) och sedan är det dags. PUSS!

and like a flatering bird

 
 
 

M I X E D M E S S A G E S


walking in the sunshine.


times they are a-changin'

åhej, så var det dags för fredaglåt igen. idag tänkte jag köra på en lugn och väldigt bra låt. den har alltid, sedan jag hörde den första gången, haft en speciell plats i mitt hjärta. den är så fin att jag tror att jag aldrig kommer att släppa den. och så vet ni att jag har en kärlek till domdär amerikanska gamla grabbarna. jajamen!
 

and we are in the shade.

 
seems a bit sad, doesn't it?
 
 

S I L L Y L I T T L E M E

 

and one girl gone pink!

 
godmorgon på er mina små sötnötter! idag är jag en pigg tjej, i alla fall än så länge. förstå så häligt att få vara det för en gångs skull. jag har ju gått och dött trötthetsdöden på sista tiden. jag tror att piggheten idag beror på att jag jobbade i ett igår.
 
först jobbade jag som vanligt, efter det slängde jag ut granen och städade hela huset grundligt. och sedan så sprang jag en mil. till sist så styrketränade jag i en halvtimma, för att sedan somna som en liten docka i sängen. bra sätt att trötta ut sig på. så då kör vi väl lika ihärdigt idag då eller? näerå, men nästan. PUSS!

just when you think of it

 

REBECCA AND FIONA GILIAP

 
SÅ JÄDRANS BRAIGT! en tipptopp låt  att springa, spinna eller bara styrketräna till. sån musik som får en att kämpa tills man skakar i hela kroppen. fina grejor detni.

i'm running wild and free

 
godmorgon på er små trollisar! idag är jag till gott mod, men jag sover bannemej som en kratta hela tiden. skit i det dock. för igår gick löpningen toppen. jag kutade på en supertid och sprang dessutom längre och med mer ork än jag brukar. fint som fasen. så idag ska jag vila från löpningen och spinna och köra fys-pass istället. vad ska ni träna idag? PUSS!

let's drink some skulls!


who needs colours anyway

 
jag hade alsolut inte tackat nej till att springa runt lite i domhär kläderna. jisses så fint. jag är ju glad och tokig i svart och just svart och grått ihop är lite mitt signum. så jag ser gärna att dessa skaer letar hem till mig och ser sig som mina inom kort. fasen så fint.

something good and bad!

 
morrn' morrn' på er små finisar! dagen igår slutade betydligt bättre än den började. jag sprang en lång runda på topptid och tränade fys-pass i en jädrans karriär. känns hur bra som helst idag.
dock så kom jag fram till en mindre rolig ska också. men jag vill inte berätta det här innan jag meddelat dom berörda. men det är en himla trist grej tycker jag i alla fall.
men för att inte deppa ihop helt så vill jag meddela er att töjningen i örat är i massa god form och jag har 'as-we-speek' läktunneln i. hur kul då! massor. men nu är det dags för jobb och allt sånt. PUSS!

IN TIME OFFICIAL TRAILER

det var ett bra tag sedan jag tipsade er om en bra film, eller hur! och nu så är det så att jag såg en väldigt bra igårkväll. nämligen In time. den handlar om en snar framitd (2051) då man slutar åldras vid 25års ålder. alla får dock en klocka på armaen vid denna ålder och så fort tiden på den går ut så dör man. i alla fall så är det ganska svårt att förklara allt. men den är massa bra så jag tycker gott att ni ska se den.
 

go a head & make a wall


a bad start of the week

 
godmorgon på er finfisar! idag har jag varit en trött tjej och försovit mig aningens. jisses så skön kudden var inatt allstå. men nu är jag uppe och har massa bråttom eftersom jag ligger efter i tidsschemat. som det kan blir va. typiskt att det ska ske just en måndag när man är som virrigast. aja nu är det dags för jobb och efter det är det träning hela kvällen som gäller. PUSS!

looking thrugh glasses!


EOTS - walking on a dream

 
We are always running for the thrill of it thrill of it
Always pushing up the hill searching for the thrill of it
On and on and on we are calling out and out again
Never looking down I’m just in awe of what’s in front of me

just think about it hun'


WE'RE LONGING FOR SUMER!


and something a bit funny

 
HEHEHE! lite humor såhär en fredagskväll är väl aldrig fel va? näejuste!
bruttan på bilden egentligen Lana Del Rey och sjunger en låt som heter Born to Die. och dethär var lite roligt tyckte jag i min stilla trötthet.

E. L. O - CALLING AMERICA

denhär låten som jag tänker spela för er idag får mig att bli så himla glad. den piffar upp vilken dyster dag som helst. jag kan inget annat än att älska den och dess svängiga melodi. så bra att jag inte vill sluta lyssna. så se till att klicka igång den oh lyssna isönder den ni också.
 

when the shit gets going

 
godmorgon på er mina små troll! så var det fredag igen och jag ligger inne med världens goaste träningsverk sedan igår. massa bra. jag har dessutom varit uppe och spinnat plus kört lite fys-pass nu innan jobbet. whoop, whooop, vilken vältränad jag blir va! tokigt. och bäst av allt är att det gör frullen och morgonkaffet så jädrans mycket godare. aja, nu ska jag se till att komma iväg till jobbet. PUSS!

paint the sky in purlpe!

 
ohw! så fin denhär outfiten var. och så jäkla mig. jag är nämligen, som alla säkert vet, tösen som hoppas rundor i färgglada leggings hela tiden. och jag älskar det. speciellt till en stor stickad tunika som den ovan. sen tycker jag inte ens arr jag behöver nämna skorn. hur fina som helst. och lite lila ögonskugga piffar väl alltid upp en sånhär klädsel till dess max. massa bra!

like rockets in the sky


time to get going again

 
morrn' morrn' på er mina fina! idag är jag en trött tjej som helst av allt hade stannat i sängen hela dagen. jisses, så segt det är att vända tillbaka från ledigheten. dock så gjorde löpning och fyspass igårkväll att det vart lätt att somna. så sömnbrist lider jag inte av. bara lathet. hehe! men strunt i det nu, för nu är det dags för jobb. ha nu en fin dag hörrni, så hörs vi i eftermiddag. PUSS!

& making it into reality

ohw! jag har en lite grej att dela med mig av till er faktiskt. som många av er säkert minns, så har jag skirvit ett antal gånger om att jag vill töja ett av mina hål i örat. och nu under julledigheten så har jag gjort slag i saken och börjat. dock så har jag bara en töjpryl nu. så ni får se det förat när resultetet är klart. men jag är massa glad över beslutet ska ni veta.
 

WEMAKEITINTOSOMETHINGGOOD


& the first one this year

 
godmorgon på er gullefjun! som ni nog har märkt så har jag tagit lite jullov under ca en och en halv veckan. helt fri från daton. ganska skönt faktiskt. men nu är jag tillbaka och redo igen. och gott nytt år förresten. hoppas att ni hade ett lika fint firande som jag. aja, nu är det dags för första jobbedagen dethär året och efter det blire träning och städ för fullt. PUSS!

the worlds most beautiful

 
jag har gått och blivit GALET förtjust i tigrar!