cuz i am not in the mode!


med denhär gamla bilden avslutar jag dagen. jag är helt av banan och ska ut och försöka springa igång mig nu. sen ska jag tamejtusan gå och lägga mig innan klockan slagit åtta. för jag är sliten och trött som en tok. jag till och med skiter i att solen skiner, deså. PUSS!

liten triss i fina bilder.




är lika trött idag också.

img_4942 (MMS)

är lika trött idag också...


and she does love stripes


efter världens jädra soffdag, så drar jag och firar robbz födelsedag. jag är inte pigg alls, men ska göra allt för att bli det. för ikväll ska det skrattas och dansas för fullt. även om jag inte orkar. oavsett så ger jag mig av för att fira nu. PUSS!

ispired by a lovely foto!



jag satt och kollade igenom lite pictures och såg denhär bilden (i kollaget nedan). jag blev en gnutta inspirerad av den och kände för att göra ett litet kollage med den i. och jag blev så nöjd att jag lägger ut den här tillsammans med an liten önskan om att se ut såhär någon ruggig dag i höst. det hade inte varit fel alls. gillart!

jag lever men orkar inget!

img_3941 (MMS)

jag lever men orkar inget!


don't feel like doing this

nu jäklar är jag redo inför kvällen, men peppen är som bortblåst. fasen så trist. ingen fredagsfeeling alls! så därför sitter jag bara här och tänker lägga ner denhär fredagen helt. (jag tror att regnet som öser ner utanför gör sitt till dethär) men det är ju fredag trots avsaknad av pepp. så jag ska göra allt för att få migsjälv på lite humör i alla fall. PUSS!

(vägrar till och med fredagslåten. snacka om illa humör!)


it's just as easy as that



a morning run in whitesea


godmorgon mina finfisar! som sagt är jag hemma igen och har varit det sedan igår. som jag saknat min säng och min lilla katt alltså. det är galet skönt att vara hemma igen. nu ska jag ge mig ut på morgonlöpturen innan jag dricker kaffe och käkar frulle. fin start på dagen detni. PUSS!

The Rite Official Trailer

jag såg denhär filmen för ett tag sedan och jag känner nu, efter att ha funderat lite över det, att jag vill tipsa er om den. den var galen hemsk och vissa partier kunde jag inte ens se på. men jösses så bra den var. och jösses så mycket jag påverkades av den. så se den säger jag bara.


hemma och soffmysklar...

img_2103 (MMS)

hemma och soffmysklar...


liten cykeltur till mölle!

img_6077 (MMS)

en liten cykeltur till mölle


because it's beautiful...






en solstund på gräsmattan

img_5994 (MMS)

en solstund på gräsmattan


BADDEOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

img_6214 (MMS)

BADDEOCHAAAAAAAAAAN!


redan är alldeles för sent



hon springer med fladdrande lockar, hon springer på taniga ben
(kanduintehöraden? klickedick!)

vinmys ute i solskenet!

img_6888 (MMS)

lite vinmys ute i solskenet


vackert så man avlider...

img_0269 (MMS)

vackert så man avlider...


förenat med total livsfara

img_2742 (MMS)

förenat med livsfara enl. J


i'm going away for a while

nu drar jag och lite fint folk till arild och hänger där ett par dagar. så skönt det ska bli att komma hemifrån lite och bara vara. jag ser fram emot dessa dagarna som sören. håll nu lite tumme för att det blir topptopp väder också. för allt blir så mycket trevligare med fint väder. PUSS!



lots and lots to do today


godmorgon på er mina sötnötter! nu är jag uppe, har vänt tillbaka dygnet lite, och ska springa min morgon tur. efter det blir städning och massa såntdär. så jag har fullt upp en måndag som denna med andra ord. bäst att sätta igång. så att jag hinner allt jag ska. PUSS!

SHEFELLINLOVEWITHANIRISHMAN


wooooooop! den 9onde september drar jag, manda, sla och mor till dublin en weekend. så jäkla nice. jag är galet pepp och vill typ dra dit nu! fasen så kul det ska bli. och jösses va öl vi ska dricka. hehe!

some eyecandy this sunday


it's time to make a change



godmorgon finfisar! nu är jag uppe. jösses så länge jag sover alltså. helt sjukt. dock så ska hag se till att vända tillbaka dygnet redan inatt, för såhär kan vi inte ha det. sådeså! jag hatar att vända på dynget nämligen. jag vill ha koll på mina dagar och ta vara på dom. men nog om det nu, för nu ska jag löpa min morgonrunda. PUSS!

off to work for a while...

Nu är jag åter till mitt "stylade" jag och redo för att jobba ett par timmar. Dock så jobbar jag bara fram tills klockan åtta typ. Så efter det blire nog till att mysa á lá lördagskväll. För det är det ju trots allt idag. Men nu ska jag sluta tragga här och ge mig av och göra lite nytta. PUSS!


something to think about!



i'm painting the sky pink



uff! detdär vindrickandet jag pysslade med igår känns av idg kan jag säga. jösses sicken sliten tös jag är. trots att jag gick och la mig tidigt. men det hindrar inte mig från att löpa min morgonrunda. så därför ska jag se till att ge mig av, typ nu. så att jag inte hinner ångra mig. hepp, hepp för sören. PUSS!

DENFINASTEFLICKANJAGVET...

img_8816 (MMS)

Den finaste flickan jag vet


& jump as high as you can

nu fångar vi denhär fradagen med storm, eller hur!


THESMITHS-THISCHARMINGMAN!

som fredagslåt denna kväll, så tänker jag bjussa på ett gäng som är favvisar till mig. ni har hör lite av dom här innan. men jag tycker gott att ni kan höra lite till. för dom är toppen, tycker ni inte. dethär är nämligen THE SMITHS som är galet bariga. så ikväll jazzar vi rundor till dessa.



(kanduickehöra'n? KLICKADÅDÅ!)

a guns 'n roses tshirt on!

Hallåjah mina finfisar! Nu är jag hemma från jobbet och firar härmed semester. galet så skönt det ska bli. Ikväll hade jag tänkt fira dethela med en skvätt rosé och lite fint folk. Så nu ska jag se till att fixa klart det sista så att jag kan börja fira någon gång. Hoppas att ni har det fab, för det ska jag. PUSS!


something new to run in...


igår gick löpningen så jeeedrans bra att jag såg tilla att klicka hem lite nytt att träna i. och tro mig det behövs. jösses som jag sliter saker. och träningstoppar var minst sagt MYCKET behövligt. jag håller på att tvätta isönder dom stackarna jag har. så nu jädrar ska det tränas med stil.

so sail away with me honey


flikar in med en nice bild såhär en torsdag...

black&white on a gray day

Hejhejhej mina fina! Jösses ilken lång dag dethär har varit, jag har aldrig varit med om dess like. Galet. Så snacka om att jag är en glad skit över att vara hemma nu. Fina grejor det. Och inte nog med det, så är det fredag och sista dagen innan semester imorgon. För jeefla toppen det. Så nu njuter vi lite av det. PUSS!


ATHLETEALONGDISTANCERUNNER



'cuz when I start drinking is when I stop thinking'
(kanduintehöra'n KLICKADÅ!)

put your rainjacket on hun

Halloj mina små rengdroppar! Nu är jag hemma för dagen och det regnar ute. Svensk sommar i sitt esse, eller hur? Men det gör mig inte så mycket alls, då jag är trött och lite inne-sittar-glad idag. Dock så kommer löpturen idag bli något blöt, men det kan jag leva med. Annars, allt väl med er? PUSS!


and today is a fasion day


SNYGGTSNYGGTSNYGGT & älska nagellacket!

something i'd like to wear


såhär, exakt såhär, hade jag velat hoppa rundor en dag under min kommande semester. hur fint! jag gillar hatten och ryggan mest av allt. och vem säger nej till ett par perfekt pösiga jeans, inte jag. så dethär vill jag ha tills helgen, tackpåförhand. PUSS!

outside playing in the sun

Goddagens mina små gurkor! Idag är det tisdag och solen skiner som attan. Så jädra gött. Jag vill att det ska vara sommar för evigt. Och jag vill ara ledig NU! Det är inte okej alls att jobba när det är såhär fint. Det borde förbjudas. Även städning under dessa vädeförhållanden är negativt, men jag gört ändå, så jag slipper senare i veckan. PUSS!


so where is your fantasy?

´

did 3 new things yesterday

igår var jag på bio och såg Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2! och jag säger bara jösses nu är det över. kan inte riktigt få in det. men filmen var i alla fall sjukt bra och jag tycker att alla borde se den. plus att den ju var i 3d, som jag aldrig kollat på inna. fan så coolt det är. helt sjukt. inte nog med detta så åt jag poppisar med såndär amerikansk-bio-krydda för första gången också. galet gott och galet bra. helnöjd är ordet!


a good start of the week

Hejsan mina små yllegyll! Då vart det ny vecka igen och jag är ganska mån om att just denhär veckan går undan. För nästa vecka har jag nämligen semester. Så jädra gött. För övrigt så är jag en lite pigg en idag, så jag ska försöka vara lite produktiv i hemmet såhär på eftermiddagskvisten. Och såklart springa min dagliga tur. Så jädra gött i dethär vädret. Fint som snus. PUSS!


your head will collapse...



try this trick and spin it, yeah!
(kanduintehöra? KLICKA!)

& it all takes a new turn


godmorgon mina små kaninungar! nu är jag uppe, blidde sovmorgon i dag också. väder på dygnet helt nu känns det som. inte bra. det kommer jag att få sota för imorn minsann. hur som helst så blire löptur nu och sedan ska jag ta det lugnt heeela dagen för att sist, men inte minst, se på bio. sista harry potter filmen är det vi ska se. jag längtar som en toking. PUSS!

ready for a great evening!

såhär efter en dusch och massa-ta-det-lugnt-dag så känner jag för att hitta på skojigheter ikväll. så nu ska jag se till att fixa klart med mina bestyr sedan ska det grillas och drickas vin ihop med fint folk. en superlördag med andra ord. och vädret är toppen det också. så jäkla fint. Puss!


brand new pair of converse


domhär finingarna köpte jag mig nu när jag var vid havet. har suktat efter ett par helsvarta converse länge och äntligen har jag dom. attans så glad jag är över det.

a god morning to you honey



godmorgon, eller middag, mina fina! idag sov jag ut och låg och drog mig megalänge. så jädra gött. var inte helt på banan igår, så jag kände att sömnen är prio ett för mig. så först nu ska jag ge  mig ut på löpturen. och efter den ska jag se till att ta det lugnt och samla mig lite till. för jag vägrar blir sjuk igen. jag tänker inte bli det. mår ni fint? PUSS!

one funny picture for you!


hah, jag blir så full i skratt!

Flux Pavilion - Excuse Me

som fredagslåt idag så kör vi på en ny variant. jag fick höra denhär fina biten förra helgen på flotten, och tyckte att den var sådär lagom skönt somrig och go'. så nu tycker jag att ni kan lyssna in den och få lite sommarfeeling ni också. för den är grymt skön.



(ifyoucannothear, KLICK!)

är på roadtripp i mölle...

img_5979 (MMS)

är på roadtripp i mölle...


En drink innan middagen

img_4122 (MMS)

En drink innan middagen


converse + sommaren = sant





and that's all i have to say about that!

nu drar jag och 501orna

img_0336 (MMS)

nu drar jag & 501:orna iväg


you'll do anything for it


godmorgon alla finfisar! regnet öser ner ute, typiskt. men vad gör det, jag ger mig ut och springer ändå. och efter det drar jag ig ut till havet och ängelholm. mor har hyrt en stuga där som jag ska inta under min minisemester. aja, nu ska jag ut och bli blöt och starta denhär dagen i alla fall. PUSS!

i see pic's in the clouds!

en liten såndär saker ni inte visst om ronniL lista...

  1. jag hatar att få smuts under naglarna det kan vara det värsta jag vet. så nu förstår ni allt mitt pill med nailsen hela tiden. jag håller rent, som fasen. hähä!

  2. jag få hosta av våran ac i sovrummet. så jag kan inte ha den igång mer än typ 3-4 timmar i stöten. jag tror att det beror på uttorkade slemhinnor i halsen.

  3. jag älskar att se på barnfilmer på bakfyllan. dom är så gripande och vackra då. eller så är det så att jag är lite mer mottaglig under dessa tider.

en random bild, som tilltalade mig!


FEELSSODAMNTRUEATTHEMOMENT




one of those good days...

Halloj mina små fjäderfän! Så var det onsdag och fredag för min del. Jag har nämligen semester resten av veckan. så jädra fint. Så ikväll ska jag fira in semestern med ett glas vin eller två. För det är jag värd efter denhär veckan, jisses. I alla fall så ska jag se till att vara en glad en hela kvällen, deså. PUSS!


disappointment has a name



clouds of sulfur in the air, bombs are falling everywhere, it's heartbreak warfare once you want it to begin, no one really ever wins, in heartbreak warfare... if you want more love, why don't you say so?!

(kanduickehöra? KLICKA!)

LISTENTOTHESOUNDSOFSILENCE

Hejsan mina fina! Jag är hemma nu. Dock så har jag en massa att göra framför mig, så därför ser jag till att sätta igång med det. För nu jäklar ska det fejas och donas. Efter det blir såklart en löptur, då det är det enda som räddar mig från ett annars ganska trist liv just nu. Hoppas att ni har det fint och njuter av solen. PUSS!


sitting down on the ground




a movie about a ballerina

igår så hyrde jag och j en rulle, som vanligt. och jag känner att jag vill berätta om den för er. Inte för att jag tyckte att det var en toppenfilm, utan för att den berörde som tusan. man visste varken ut eller in ett tag. stundvis var den så obehaglig att jag ville att den skulle ta slut omedelbums. sådär obehaglig så att till och med j ville sluta titta. men jag vill ändå visa er trailern, för det berörde en som fan. får nästan lite rysnings-varning här och nu.


on the right path again...

Hejsan mina små kottelikottisar! Nu har jag jobbat klart för idag. Jisses som det märks att alla har semester alltså. På jobbet var vi inga alls. Och när jag körde till jobbet så trodde jag nästan att det var söndag och jag kört fel dag, för det var inte en bil ute. Men jag var rätt på det och har jobbat som en tok hela dagen. Nu vankas klick på datorn och efter en stund av det blire löpning. Finfin måndag på er gullisar. PUSS!


klassikern oliver & gänget

Idag hade jag tänkt tipsa er om en gammal goding, nämligen denhär. Ligger faktiskt och ser på den just nu. Och jag tycker att alla borde se denhär disneyklassikern för den är fin som fasen.


and it's a beautiful day!


godmorgon mina finfina! idag tog jag en välbehövd sovmorgon. och först nu ger jag mig ut på min löptur. kanske lite illa planerat då det känns som om det blir en varm tur idg. men skit i det. vädret är topp och jag ska se till att fånga denhär dagen som tusan. nu rusar jag innan jag ångrar mig. PUSS!

ute på sjön ikväll, guld

img_4071 (MMS)

ute på sjön ikväll, guld


and this one made my day



pourtant quelqu'un m'a dit



(kanduickehöra? KLICKA!)

vissa dagar önskar man att man inte hade vaknat. andra hoppas man att man vaknar till tusentals gånger. en dag som denna finna det inte ord för. men värdet är fint, så jag hänger med det och skiter i att förklara eller försöka ordna upp. PUSS!

GovernorAndyBonusPåKortet

ey! fredag som det är, sjuk eller ej, så kör vi på en fredagslåt. och i detta deppväder så kan jag inget annat än att spela lite svensk reagge för er, så att ni blir pigga och glada. så nu sätter vi igång och gungar till oss litta finfint väder. PUSS!


it's a gray and tired day


så jag vilar i hopp om bättre tider eller nåt

takes long time to recover

godmorgon mina sötnötter! som ni märker är jag hemma idag också. jag är bättre men inte alls hundra. och i och med at jag varit så dåligt hela veckan vill jag inte riskera något. så jag håller mig hemma och lugn även om det känns bätter. så har jag hela helgen att kurera mig på också. nu ska jag inleda dagen med en kort promenad (lite denhär sjukdomens signum) för att få dagens dos av friskluft. PUSS!


rock & roll can never die



once you're gone, you can't come back,
when you're out of the blue & into the black
(ifyoucan'thear, KLICK!)

those are some true words


kör en vilopaus efter dessa visdomsord.

start the day by walking!



godmorgon mina fina! precis som igår så tänkter jag inleda denhär dagen med en promenad för att glömma allt skit. dock så mår jag något bättre idag och kan till och med andas, utan besvär, såhär direkt på morgonen. så medecinerna börjar verka. jag hoppas verkligen att dom gör mer "utslag" under dagen, för nu vill jag bli kry. håll lite tumme för mig va. PUSS!

& we do love french music



sometimes we look at the things as they are
wondering why sometimes, we look at them
as they may be saying to ourselves, why not?
(ifyoucannothear, KLICK!)

tankar en onsdag som denna

efter att idag tagit fyra pencilintabletter , en sinova, en promenad (kort sådan) och cortisonnässpray så känner ja såhär...

  1. promenaden hjälpte inte ett skit. visst glömde jag bort 'the pain' en stund. men jag snörvlade ur alla 'hål' i huvudet hela rundan. inte okej.

  2. jag undrar när medecinerna ska fixa väck allt skit. för jag börjar allvarigt fundera på att söva mig tills dethär är över. jag orkar inte mer.

  3. ellabellabusboll är den enda som njuter till fullo av sjukdommen som drabbat mig. sällskap 24-7 är hennes coup of tea liksom.


att mina clubmasters kom är det enda positiva idag!

will it ever stop hurting?


godmorgon mina fina! jag är fortfarande kass som sören. men jag har i alla fall sovit lite bättre inatt. jag hoppas verkligen att alla jädra piller börjar verka mot sjukan idag. för det är förjävligt att vara sjuk när det är såhär varmt. så jädra jobbigt. jag har tänkt mig en morgon promenad nu, för att sluta tänka på smärtan en stund, dock bara en kort sådan, då jag är galet sliten. PUSS!

i'm going to get well now

sådärja, bihålsinflamation var det. och en "stor" sådan. så nu går jag loss på antibiotika och cortisonspray i tio dagar. jag vill att det ska sluta göra ont medelbums. orkar ite mer. så nu tar jag och lägger mig igen. puss!

sickar med en blom-bild som stämningshöjare.


painfull painfull painfull



ajajaj! nu är jag uppe, efter en natt utan sömn. jag har om möjligt ännu ondare idag och ska snart dra mig ner till vårdcentralen. jösses säger jag bara. make the pain go away! fy fan. så nu drar jag innan jag får ett psykbryt på ondheten(?). hoppas att allt är bra med er finfisar. Puss!

come on baby light my fire




it hurts more than hell...

Hejsan mina gullefjun! Nu är jag hemma efter vad kan vara den värsta dagen i mit liv. Allt började igårkväll. Jag fick massa ont i en tand. sådär hysteriskt ont så att jag inte kunde tänka. Detta resulterade då i att jag inte sov ett skit. Det onda höll i sig på morgonen också, så jag ringde och fick en akutttid till tandis. Dock så visade det sig att jag inte har fel på tanden utan att jag nog har bihålsinflamation. Så nu måste jag till vårdis imorn. Och jag har så jeeefla ont att jag kriverar. Har ni det bättre? PUSS!


ray ban clubmasters for me



domhär skönheterna klickade jag hem igår. och jag kan knappt bärga mig tilla de kommer. fina så man förgås. jag är ett stycke kär i dom redan innan dom sitter på nästippen. heja, heja, kom snabbt som tusan!

sleeping until you wake up



godmorgon, eller middag mina fina! idag har jag sovit som en tok. jag har fantamig aldrig sovit såhär länge innan. vad jag minns. så nu får jag lida lite för det, då löpturen bir varm och jäklig. det är nämligen 28 grader varmt ute. men ingen sol. alltså kvavt som attan. aja, nu drar jag. PUSS!

sing-a-long, sing-a-long!

Jag är redo för kvällen, det har slutat regna nu och solen skiner igen. Fint! Nu ger jag mig av upp till furuliden för att jobba som en tok. Där är musikquizz ikväll så titta in vetja. (en order!) Det börjar klockan sju och grillat serveras från klockan fem. Nu ser ni till att dyka upp, så att jag kan slå er i tävlingen, eller ni slår mig tror ni? PUSS!


a laaaarge coffe with milk


häh, sitter och dricker det just nu faktiskt.
jag dör lite så gott det är.

rain won't stop falling...


godmorgon mina små gryn! nu är jag upe och redo för en våt löptur. det har regnat hela natten och ser inte ut att vilja sluta. dock så har det lugnat sig en hel del, så jag passar på att löpa medans det är lite stilla. håll lite tumme och så för att det ljusnar frammåt dagen. för uppehåll vill vi ha. eller hur? ni kan/får inte inte neka. PUSS!

it's the workout of today



just ikväll hjälper jag denhär finingen att flytta närmare mig!
fint med henne bara ett par steg ifrån.

I N T E R P O L D E V I L

woooop wooooop! då var det dags för fredagslåt igen. jisses som tiden går va. galet. i alla fall så har jag snöat in lite på engelsk punk (typ) för tillfället, så håll tillgodo med en sådan goding. visst är dom väl härliga dessa låtarna va. jag gillart skarpt. så se till att göra det ni också vettja. PUSS!



(ifyoucannothearit, KLICK!)

the place where we belong

Hejsan mina goa! Idag äre fredag och jag är glad och på g. Nu ska jag iväg och göra en grej, för att sedan grillidilla. Vad det är jag ska göra får ni se lite senare. Vid sju typ. Jag ska i alla fall se till att var en duktig heeeest och springa och så i massor. Dethär ska bli kul-jobbigt-rörigt-bra. Hehe, men till sist blire toppen. Puss!