something for the summer?

Som jag nämnt innan, så har jag gått och blivit kär i converse. Och jag nöjer mig INTE med de tre paren jag har hemma utan har numer utökat samlingen med dessa. Lövlie! Och domhär kommer vara goa i sommarvärmen. Dock så får jag vänta ett par dagar på att det levereras. Men jag håller alla tummar som finns på att de hinner komma tills helgen.


ENLITENLISTAELLERNÅGOTSÅNT!

Dethär ska ronniL se till att få gjort idag...
 • Boka klipptid, då mitt hår knappt går att borsta (ALLS) längre.
 • Se till att bli av men plit-jävlarna som kommit på min armbåge (rädd!).
 • Beställa hem ny mat till katten, för hon blir negativ på mig annars.
 • Städa lägenheten, som är smutsig som bara den.
 • Gå ut och promenera, som alltid (trots att solen icke skiner).

råbocka i en liten stuga!

Onsdag och solen gick i moln. Skönt med lite skugga faktiskt, även om jag vill slå ihjäl migsjälv för att jag skrev det nyss. Men solen ska och kommer dyka in igen innom kort. För till helgen ska det vara kalasväder och jag ska bada i havet. Jajamen, badkrukan kommer/måste plurra i havet i helgen. För i helgen ska råbocka invigas och det ska schteeekas som aldrig förr. Nu är det sommar va? Jomenvisstäre, höddu. Puss!


& smoking in the window

Efter en jäkligt go skogspromenad så tar jag mig upp till sängen och kränger massor med gurka. Fasen så gott. Och jag ska sova så mycket jag bara kan inatt. För nu ska "bara-sova-ett-par-timmar-grejjen" vara som bortblåst, annars orkar jag inget alls. (och bilden är väl lovlie!) Gonajt!


when the weather is fine

Some shoes are made for walking... Men detni, det är ganska tungt att göra det i värme som denna. Men jag ska allt ge mig ut ändå. Om jag så måste hoppa i vattnet på kuppen (för att det är så varmt då). Och jag måste säg att jag ÄLSKAR att det äntligen är sommar. Toppen. Allt blir lättare då va? Puss!


en bild säger tusen ord

Eller hur var det? Hur som, så går jag i typ dvala nu. För dethär är inte okej.


en liten serie, perhaps?


good things come in four

Vi kör en liten fyra (var) på helgen sista två dagar, då jag inte orkade igår. Dom fyra första bilderna är på lördagens, spontan, helsingör besök, som vart jätte trevligt och väldigt soligt. Och icke att förglömma god öl.

Dom fyra sista bilderna är på strandsöndagen med nut (även här sken solen!). Natten har jag inte fotat alls, vilket nog är tur. Då nattsud inte är attraktivt eller? Näe men håll tillgodo med finbilderna. För solfoto gör sig bäst. Visst!


with a graffiti t-shirt?

En kort, en lång, en pil, en stång, hej bingelibong! Nae så glatt va? Lite att ta i. Eller massor? Aja, jag är fortfarande inte pigg sen min och Nut's "sennatts&dagpåstranden". Utan kommer sova bort ikväll också. Men det var det väldigt värt. För hon kan få ronniL att fungera trots blablabla. Och så är jag ett stycke paj, men det skiter jag i nu. (här finns ingen logik va?) Puss!


to tired to do this...

En toppen kväll igår. En lång och galen efterfest. Mycket lite sömn. En toppen dag idag. Ett stycke trevlans med fiiina Nut vid havet. En del ångest. Massa sol. Mera sol. En lånad vit bil som man tankar med diesel. Ett grönt coca cola glas. Två cheesburgare utan typ allt, hah! Och dethär var söndagen. Och nu lägger jag mig.


Sommar, sommar, sommar!

dsc00019 (MMS)

Sommar, sommar, sommar!


Out by the sea idag.

dsc00018 (MMS)

Out by the sea idag.


Helsingör är jäkla lovlie!

dsc00017 (MMS)

Helsingör är jäkla lovlie!


Helsingör here I come!

Nu drar jag till helsingör och alla kära danskar. För nu ska det pubrundas där. Fasen så gött. Jag har saknat danmark en del under vintern. (för vem åker till helsingör på vintern? Inte ronniL i alla fall!) Men dethär blir toppen. Häng på vetja! För ju fler desto roligare, visst. Puss!


jag trivs bäst på flotten

Midsommar var som sagt lovelie. Och jag älskade vädret mest av allt. Dock så fotades det mest natur och vatten, och inte mycket människor. men håll tillgodo med dessa mysbilderna. För mysigare än såhär kan det väl inte riktigt bli va? Häh. Jodåsåatte!


i don't sleep well at all

Morrn' finisar! Då var midsommar över. Och den vare ett stycke underbar. Dock så kan jag meddela att jag nog inte tål öl och snaps, då jag blir aningens vinglig av dem. Höh! Så lättis är jag. Dock så kan allt sånt kvitta när det är shortsväder, för det är underbarast av allt. Puss!


WHENOURHEARTSSOFTLYTUCH!

Jag ÄLSKAR verkligen sla, hon ger mig så mycket fint. Och en av sakerna som glädjer mig mest nu är denna! Tack som fan för att du finns bästa sal (höh, felskriv som jag inte vill ändra pga rolighet!), KÄRLEK!


Lotta på bråkmakargatan!

Glad midsommar ppl! Fasen så gött jag har det här. Sitter just nu och pimplar kaffe, kollar på lotta och ska innom kort ordna till mig tills ikväll. Och jösses sån ung "pappan" är i lotta, jag är chockad. Vad hände liksom. Likaså så är konduktören typ ASTREVLANS när blev dom det? Hah! Jag gillar lotta och ska se massor av det nu. Go morrn' i alla fall. Puss!


i'm at JÅN's place now!

Och här kollar jag på tennis. Varför? Jo för att det är något rekord eller något. Aja, jag får öl i alla fall, så jag gillar läget. Plus att jag är med loved one's också. Och solen skiner.  Puss!


fashion against aids ftw!

Hallojah! Allt väl med er? För jag mår toppen. Lite trötter bara. Men solen skiner och det är högsommar värme ute. Så därför ska jag bege mig igen. För innomhus är inte okej alls idag. (och det görfina klänning-linnet är från h&m's fashion against aids, och jag älskar det!) Puss!


ITISMYHEARTYOUARESTEALING

Idag är en sådan dag. Då jag känner jag för lite lugn, mys musik. Och denhär är en av favoriterna som strömmar ofta ur högtalarna nuförtiden. Är den inte fin? Och jag kan säg så mycket som att dethär känns som KÄRLEK, sådeså! Puss!finally at home again!

Som sagt, eller som ni förstår, så var jag och jobbade idag. Jag fixade även nailsen och solade lite. För det är ju midsommar på fredag. Jippie! Men jag är bara hemma och vänder, för typ nu, ska jag ut och gå med familjen i finvädret. Så Pusssålänge!En aning sen hem...

dsc00015 (MMS)

En aning sen hem...


hur sugen blir man inte?

Jag säger bara en sak; låt mig vinna massor med pengar på trisslotten jag köpte i förrgår, så att jag kan festivalhänga hela sommaren utan att det ekar i plånboken. För såhär festligt vill jag ha det flera gånger om i sommar.


VISSACITATÄRBÄTTREÄNANDRA.


tycker du som jag så...

...rider vi, för då känn, för då känner, för då känner jag mig fri....

Näe men, seriöst så hittade jag dethär erbjudandet igår och tyckte att det var en massa generöst. Tre nummer av veckrevyn, en randig tröja och en klocka (antingen orange eller rosa) för endast (59 kr + 29 kr porto.) alltså 88 kr  totalt. Så därför vill jag dela med mig av det till er också. Och ifall ni vill veta så valde jag den orange klockan, då jag redan har en rosa.


this is actually NOT okay

Man kan inte vara sjuk en vacker dag som denna. Det är inte rätt. Så nu ska jag dricka te och äta bafucin tills jag är bra igen. Så nu jäklar gäller det för mig, ronniL, att sätta igång och jobba på det. Plus att jag ska snyta ihjäl mig, då jag är snorigast i världen. Lovar!


lots and lots of colour!

Jag kom på att jag glömt att visa er min finfina bikini som jag köpte. (det var den jag handlade fel storlek i brallorna på, om ni minns?) Såhär ser den i alla fall ut. Och i sommar hade jag tänkt vara såhär fin på stranden. Känner jag migsjälv rätt så kommer jag dock inte palla måla nailsen, men jag ska försöka i alla fall. Och linnet kan jag dö lite för.

today i'm feeling sick!

Efter en söndagsnatt som innehöll typ noll timmars sömn, och en väldigt öm hals, så stannade jag hemma från jobbet. Fy tusan, så sliten jag är alltså. Så efter lite drickbart, ska jag sova väck allt är planen. Puss!when nothing's happening.

Jag har egentligen inget vettigt att skriva alls. Detta beror nog en hel del på att jag inte gör ett skit idag. Och jag planerar att fortsätta med det hela dagen, så ha en bra dag, så hörs vi imorn. Puss!


JAGHARBLIVITENTEXTJÄKEL!


flowers in the sunlight.

Godmorgon gullungar! Idag är det söndag, och vilodagen enligt bibeln. Jag tror att jag tänker vara lite biblisk idag och vila. För vädret är inte great och jag är en skvätt trött också. Så en soffdag med J är en jäkligt bra plan idag, visst?! Jag tycker det i alla fall. Puss!


today will be a good day!

Jodåsåatte! Det kommer det att bli. Även om det regnar sönder just. Men JÅN sa igår att det skulle sluta regna vid 18 tiden och bli fint. Så jag tänker hålla honom ansvarig om det inte blir så. Deså!

Snart kommer Nut hit för att kolla i klänningen. Och jag antar att jag inte behöver förklara att det är kronprinssesans jag menar, för det förstår väl alla. Jag och Nut ska fira vigslen med att sluka en öl eller två. För sånna är vi en dag som denna! Pusspåer!


HÄLSNINGTILLRESTAURANGEN!

Ojojoj, jag har verklien en humortopp idag. Dethär fick mig till och med att fälla en tår så mycket jag skrattade. jag rekommenderar dock att ni ser den två eller tre gånger, för den blir roligare då. HÄH!


whitesea is the place...

Igårkväll var vi efter 'obervatorie-stunden' hemma hos Hea och umgicks. Där var det trevligt som attan. Och jag har kommit på att jag verklien älskar att vara hemma hos Hea, där är dömys! Så jag tänkte flytta in där, om hon inte protesterar. Häh, detdär var ett skämt, fatta! HAH! Jag känner att min humor är på topp idag, likaså humöret. Fasen så skoj, PUSS!Stuffa&Andy-PrettyGirls!

Idag går vi (läs JAG) loss på denhär. Och jag HATAR att den inte infinner sig på spotify, då det hade varit lättare och bättre då. Men jag ska nog se till att gå loss ändå ska ni se. För dethär är NICE! (och udda?)


my girl in the storm!

Som sagt (igår) så hängde jag med nut och hade mysigast och trevligast i hela vittsjö (så vitt jag vet!!!) Häh! Och i och med att jag älskar att köra bil, så gav vi oss ut i skogen, till dom tuffaste ställena i snärshult. (och för er som inte tror på mig, där finns både ett öde obeservatorium och en ödestad, TUFFT!) Så där körde vi rundor och kollade in. Och här har ni bilderna. Puss och godmorrn' btw!


today i don't want to.

Idag pallar jag inte blogga. jag ska ut med finNUT och titta på när hon dricker öl. Och dethär kan bli det bästa denhär veckan, eller det BLIR det. Så nu drar jag ut och njuter, så hörs vi imorn. Puss!


some things never change

Jag gick in med att jag BARA skulle handla en långklänning. men så visade det sig att man måste handla för en viss summa för att kunna beställa. Heh, jag gillar det. Och jag är nöjd. PUSS!i forgot all about it.

Juste! Jag var ju på både en konsert och en student i helgen. Men min kamera var utan batteri på de bägge. Så därför fick jag endast hem dessa bilderna från studentfesten (med undantag för tre bilder på Lajsa och Sla, där Lajsa blundade stenhårt) Och INGA bilder alls från konserten. Illa, nu ska här se till att laddas kamera som fasen, serni!


update (17.43): nu laddar batteriet som sören!

here comes the sun...

...little darling, here comes the sun....

Visst gillar vi väl Beatles, va?! Ja, jag gör i varje fall. och just den där låten passar toppen nu när solen finns synlig, och bara ben är ett måste! Hah. jag har gått och blivit en riktig shorts-flicka, tro det eller ej. Och kan jag inte ha shorts så kavlar jag jeansen eller klär mig i klänning/kjol. För barbent ÄR sommar. Och sommar piggar upp. Puss!


just leave it like always

Hur gick dethär till då?
 1. Jag är negativ mot en som egentligen är fin (inte J!).
 2. Jag tycker att ljusningen varit borta FÖR länge nu.
 3. Jag hatar att känna mig som en skurk (för det är jag ej).
 4. Och jag ogillar verkligen att jag inte kan fixa ALLT, nu!

note to me, myself & i...

Det känns som om denhär bilden "says it all" alltså. För precis sådär vill man aggera, men ska inte. För skulle man "råka" göra det, så blir det så JÄVLA fel, oftast. Och Ja, jag är nere för 'saken' still! Och dethär handlar absolut om det. Men fuck det nu jag ska lägga av på direkten. Promise. Pusspåer!


it's the final countdown?

Halva veckan gjord och nedräkning inför whiteseadagen, som är två dagar. Vad hände? Varför bytte det inte namn till whiteseadagarna istället? Skumt! Dethär är ett jobb för "våga fråga" på rixmorgonzoo, visst!?  Hur som så...  Whiteseadagen iår blir något speciell då kusse kommer och partajar med oss. Plus att storesyster och hennes man också kommer. Gött kött!


some sunshine and beauty.

lite finfint såhär en tisdagseftermiddag. (bara för att solen skiner igen!)


she did it, she did it!

Idag (den 15 juni 2010) så har min älskade SLA fixat körkortet. Och jag är mega glad och stolt över finisen! Jag har aldrig skådat sådan lycka hos henne, som när hon skuttade/galopperade fram till mig idag och berättade det. Det var så att det anades tårar (både hos henne och mig). Ja, jösses den dagen man fixade det glömmer man aldrig. Och jag får tillbaka lite lycka för den sakens skull. Puss!


varför har jag aldrig...

...lärt mig massa lagar och förordningar, va? För det hade suttit fint just nu. Så nu får jag tydligen ta och bli advokat minsann (känn ironin?). För dethär ska inte hända igen. (tur att jag kan läsa i alla fall!)


just another manic monday

Måndag. Jobbigt. Illa till mods. Mja, det är typ så min dag ser ut, och bättre lär den inte bli. Fast jag hoppas med allt jag kan på att den blir det. Men jag tvivlar på att "hoppningar" kan hjälpa mig här. Aja, jag mår i alla fall bra fysiskt. Trots att jag har mega myggbett överallt. Och dom är fasen enorma, ska ni veta. Och kliar typ lika mycket. Puss!


sunday humor it sure is.

Häh! Denhär bilden hade J's lillebror som sin första profilbild på fejjan. Och han visste nog inte riktigt vad en "tagg" var, då han bara skrivit och "hej=)" under bilden och taggat den med "tja" Jag hoppas att ni kan se detta och skratta lika mycket som jag gjorde åt det. För det är tamejtusan humor.


something to smile about.

(bara en parentes, såhär på söndagen)

fucking, fucking, sunday.

Söndag. Seg. Och jag har dessutom typ ont i hjärtat. Jag kommer inte vara människa på ett tag nu. Jag hatar det. Men kan inget göra. Jag är dock gladast över att jag har J som lugnar och tröstar. Men FAN för dethär säger jag bara. Det har pajat hela mig. Piss!


Brothers in arms.

dsc00002 (MMS)

Brothers in arms.


Sla is the driver...

dsc00001 (MMS)

Sla is the driver...


the rain is poring down!

Nu är jag klar och duschad inför middag hos Mor och konsert. Fasen sicken trevlig dag dethär blir. Dock så gillar jag inte faktumet att jag kommer åka i regnjacka. Fy på dej moder natur. Sluta böla nu! Jag vill ha sol eller i alla fall uppehåll ikväll. Faktiskt! Så nu håller vi tumme för det. Puss på er!


mark knopfler konsert!

Ikväl ska jag iväg och se denhär rackaren lira. Som jag längtat efter detta. Okej, bilden är liiiite gammal, men jag tog en "ungdomsbild" för hans skull. Häh! Fasen så kul det ska bli att se honom spela gitarr, för han är faktiskt awesome, på det. Sådeså! Fatta att jag är glad idag. Puss!


stromae - alors on dance!

Här kommer en lite parteyhöjare (dock inte enligt LuddePuh!). Men jag gillar och hör den gärna, när jag är har partyskorna på. Sådeså! Dock så är videon urkass så titta inte på den. Men sluta titta på den då! SLUTA! Såja!


FÖRDOMHARTAGITSTUDENTEN!

För idag har massor med folk tagit studenten här i krokarna. Hurra! för dom. Plus att robban också var en av dom. Så det ska vi fira idag (läs heeela natten). Kuiiil som fasen! Och idag bär jag randigt dagen till ära, för vad kan passa bättre, va? Inget! Hoppas att ni också får en lovelie afton. Puss!


just shopping in the rain

Nu när skattepengarna kommit in på kontot, så kunde jag inte hjälpa migsjälv. Jag vart tvungen att impulshandla shorts, tunika och massa smink. Snyggt som fasen och billigt! Väskan är den jag beställde för längesedan, men den är så fasansfullt fin, så jag visar den ändå. Jag gillar att det SKA bli varmt, soligt och sommar nu. Puss!


angel - sommaren i city!

Bara för att det regnar heeeela tiden denhär (såkallade) försommaren eller sommaren, så tycker jag faktiskt att vi kan göra en soldans till denhär gamla slagdängan. För visst skriker det bara sommar om denhär godingen(?)! Och visst vill vi ha SOL! (och värme!)WHENTHEWORLDSTOPSTURNING!

Oh! Vilken jäkla vecka. Det regnar typ konstant och på jobbet är alla sjuka eller lediga, vilket medför övertid (i massor). Och jag är fan trött! Jag vill och behöver vila lite. Men icke, för helgen är fullpackad med saker den också. Så allt går i ett tills på söndag. (i helgen händer bl a student, konsert, mm) Och på söndag, då ska jag vilasatan. Puss!


this is how it should be

...nu när det är såkallad sommar!

because me like stripes!

God eftermiddag sötnötter! Idag har jag trots kyla och regn skippat jacka. För jag tror att det blir sommar om man bara härdar ut tillräckligt länge. Så det gör jag för tillfället. Plus att en randig tröja som denna är på tok för fin för att dölja. Jag har nämligen en förkärlek till randigt. Dock bara på ett plagg, för randigt-på-randigt kan vara lite väl "häftigt". Men fint är det alls. Puss!


it's always me & packman?

Nu ska jag ut och gå (dock inte jagad av packman). Och vädret har börjar ordna till sig. Så dethär kan nog bli (blir) en bra kväll. (jag har dessutom ett paket att hämta ut, JEJ!) Hoppas att ni också får en great kväll. Puss!


en styck "trendig" ronniL

Såhär vacker och välklädd var jag på SiESTA!


2 brand new familymembers

Tudeluu! Nu är jag hemma igen. och jag ska ALDRIG mer gå upp förtidigt igen. Illa av mig! Speciellt när det handlar om fem på morgonen. Men jag klarade dagen med bravur ändå, trots typ en miljon gäspningar.

För övrigt så handlade jag två, nya fina blomster till min lya i söndags. Och jag säger bara; Jag ska alltid se till att ha blommor, med blommor på, för det är fasen massa mys. Och visst är dom väl fina som få! Och finare ska dom bli, när dom växt till sig lite. Puss på er!


Waking up the neigbours?

God morgon folk. Idag har jag gjort världes grej. Jag GLÖMDE att snoza alarmet och klev upp ur sängen en halvtimma för tidigt. Va fan liksom! Plus att jag precis drack ett glas juice och det kändes som om den jäkla juicen pajade hela min mage. Fasen så ont det gör. Men jag i alla fall uppe, och jag ska jobba över dagen till ära. Så ha en fin dag, så hörs vi i eftermiddag. Puss!


JUSTALITTLEREMINDERTOMYSELF!


americas next top model?

J hade köpt nya saker (keps och t-shirt) idag när han kom och hämtade mig. Så när vi kom hem blidde det lite mannekängande för hans del. Och då såg han ut såhär;

isn't he pretty!?

the start of the week.

Trevlig sjunde juni ppl! Dock sä tilltalar inte värdet speciellt mycket alls, för det regnar och har regnat hela dagen. I och för sig så gör det inte så jättemycket när man jobbar. Det känns lite bättre att jobba i dåligt väder, när man jobbar i en bunker som jag gör. Höh!

För övrigt; dålig dag på jobbet, världens bestaste J hämtade mig från jobbet, så jag slapp ta bussen och jag längtar efter min rosa telefon.


murbruk,megaträd&iphone.

Ja, det är lite av vad lördagen och söndagen handlat om för mig. Igår var jag nämligen och grillade hos BARNA och där murades det för fullt. Och J var en riktig naturbegåvning.

Idag drog jag och SLA som sagt på roadtrip och såg världens största träd (bilden gör det inte rättvisa!). Och SLA släppte inte sin iphone på hela turen vill jag lova, hon är såld. Det är hennes nya pojkvän kom vi fram till "jag behöver inget liv, jag har en iphone" var en fras som drogs upp ett flertal gånger.


GOINGONAROADTRIPWIHTSLA!

Nu drar jag och SLA ut på en roadtrip. Som jag saknat våra turer. För så brukade vi ju ut och köra typ varje helg. Fast nu har vi inte kört på väldigt länge. Men dethär är kanske starten på en ny period? Aja, nu drar jag i alla fall. (visst var bilden typ dömys!)


pretty in pink of course!

Är man en slarvmaja (som pajar saker) så är man. Och då klickar man hem en lite billigare modell för att slippa bli pank. Bra där, va? Och inte nog med att den är billigare. Den är ROSA! Toppen. Och den anländer om ca tre dagar, fasen bra. Jag ÄR glad. (och jag längtar efter den)


i want sunshine at 3 pm.

Morrn' morrn' finfisar! Då var det söndag och solen her av någon outgrundlig anledning gått och gömt sig. Illa men sant. Så nu blir jag nog illa tvungen att se tennisfinalen. Jag som hade tänkt sola mig igenom den. Urgh! I och för sig så är dethär (dvs. dagens tennis match) en av de matcher jag kan tänka mig att genomlida. Då det är final och grejjor. Men jag hade HELLRE solat. (så håll tumme för att det spricker upp) Puss!


Gött väder och vindruvor!

dsc01839 (MMS)

Gött väder och vindruvor! Update: skickades 14.17 Lördag!


i feel like a AIK-fan!

För idag är jag klädd i bara gult och svart. Pappa hade varit stolt som fasen över mig om han sett mig. Häh! Men nog om det, för nu ska jag röra fläsket hem till BARNA för att grilla och sitta i solen och titta på när folk sliter. Tycker om! För jag är för "finklädd" för att jobba jag, deså! Hoppas hur som att ni också hittar på mysprylar i solen. Puss!


JohnFarnhamYou'reTheVoice

Uh! Jag blir så jäkla glad var gång jag hör denna. Och den är helt enkelt en topp tio låt. Trots dess ålder så kommer den ALLTID att fungera. Och jag sjunger som en galning nu (så var för fan glada att ni inte är här!). Puss på er!


YESTERDAYWASATENNISDAY!

Såhär mycket tennis är det för tillfället. Då Söderling är i final i franska öppna! Och jag kan inte annat än gilla det. Dock så ska det tilläggas att jag inte lirar själv, då jag och bollar inte jobbar bra ihop. Men att sitta ute i det finfina vädret och titta på, det gillar jag. Visst ser det görnice ut!? För det var det. Och kubben på kvällskvisten var toppen den också.


some may call it friday.

Woop tjohej! För idag är det fredag och solen gassar. Gött! Plus att jag och J ska ut och äta, bra där! Idag tänker jag dock inte klä upp mig, då det är för varmt för att pyssla med sånt. Speciellt i denhär lägenheten. Aja, jag gillar läget och vädret och allt annat också i all fall. Så PUSS!


it's time for THE dress!

Då jag är en galenfis. Så klickade jag hem denhär skönheten tills midsommar. Den och en jeansjacka och ett par trekvarts-vita-leggings ska få pryda ronniL då! Jösses sicken lycka. MUMS! Jag gillar det. Och jag älskar rabatterbjudanden. Jajamen! (nu är jag på fötter och galet glad igen!)


THE KNIFE - HEARTBEATS!

Ack denna nostalgi. I lövar det! Och fasen så gott humör jag blir på. Speciellt en vacker dag som denna. Och när jag behöver peppas lite dessutom. Denhär ska lätt köttas sönder i helgen, och alla kommer älska det. GÖTTIS!


some sort of thurrrrsday.

Kul, JÄVLIGT kul! För solen skiner och det är varmt och gött som attan. Massa bra. Men hur som så sitter jag inte här och glor mera nu, för jag har lite att stå i och tårar att fälla(?). Så jag drar och njuter av solskenet ett tag. Puss!


AJLÖVEMAJHAREMSPANTSALWAYS

Jag älskar verkligen haremsbrallor. Mest för att dom är bekväma och svala som fasen. Jag ligger atm inne med tre par, men försöker flitigt skaffa fler. För dom är görnice! dethärparet är i en kortare (shorts) model som verklien passar varma dagar som denna. Och SiESTA "bjöd" mig på ett par tokfina lila, deså! Plusnummertvå är att det känns som om man är fri i dom! Häh!


finally the summer came!

Äntligen har sommarvärmen och shortsvädret kommit. Jippie! Därav sitter jag inte inne och ruttnar utan drar ut med storesyster och promenixar. Gött skit! Jag hoppas verkligen att ni håller till utomhus en sådan här finfin dag också. För ALLA borde ta vara på dethär. Puss på er!


some thoughts & feelings.

idag känner/tycker/vill jag dethär...

 • Jag vill ha en ny telefon, så GE en till mig. SNÄLLA!
 • Jag har lite huvudverk, så vatten vore gott. Tack!
 • Jag SKA se the mentalist idag, om det så är det sista jag gör!
 • Jag tänker dricka obbe även om det inte är måndag, deså!
 • Jag vill ha en ny telefon, IGEN, för det är fan det jag vill mest!
en ny och hel sånhär tack!

can you feel my happiness

Hittade denhär bilden på "fejjan" på nut's sida (dock har jag ändrat den lite) och tyckte att jag ville låna den och visa varför jag är så trött nu. För SÅHÄR (se nedan) kul hade jag med alla finfisar. Och jag ångrar lätt inte en minut. Även om jag gnäller som sören nu. Jag har liksom lätt för att gnälla som trött.


YOUSAYCLOSEUP,ISAYCLOSEUP!

Jodå, inge vidare pigg idag heller faktiskt. Men det har mest att göra med nattsudd. Fy på mig! Men jag såg en jäkligt förvånande (och ganska bra) film. Nämligen District 9. Den var inget alls osm jag tänkt mig. och jag tror att jag gillade den på något skumt vis. Även om den inte alls var en sådan film som jag brukar gilla. Men check it out, vet jag! (closeup är dagens!) Puss!