1/2 -o9

Hon är trött idag. Efter en hektisk och dålig dag igår orkar hon inte riktigt. Soffläge, idag med andra ord. Hon var på kalaset hos sin Syster igår. Mycket folk och massa kakor. J följde inte med, karaokeen gjorde sig lite för påminnd hos honom. Så han stannade hemma. Men det var bra eftersom vi då fick plats att åka alla i en bil.
Eftersom det var så mycket folk på kalaset fick hon inte riktigt tid att prata så mycket med varken Syster eller Systers pojkvän. Men, men det gå väl fler tåg. Efter kalaset körde familjen hem till föräldrarna och där bjöds det på lasange. Hon fick en egen vegetarisk (hemmagjord). Det var väldigt gott.


Gårdagens inlägg verkar nog en del diffust för er. Tyvärr tänker jag inte göra det mycket klarare. Hon måste vänta och se vad som sker innan hon förklarar. Men hur som helst är det inget possivit i alla fall. Men hon anar att ni redan har förstått det. Hur som helst så orkar hon itne skriva mer nu. Tröttheten har spridit sig även till fingrarna...

Kommentarerna på detta..
Upphostat av: Isabell Wretmalm

sorry vet att vi inte fick tid att pratat var mycket folk och en del att fixa . hihihi men vi träffas ju hela nästa helg jippy!!!!

2009-02-01 @ 13:47:18

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0