7/1 -o9

En skum dag! Allt har varit mycket konstigt och felvänt på något vis. En sorts dimma har vilat framför ögonen på henne. Hon har varit pigg i ögonen, men kroppen har varit seg och fumlig. Det har kännts lite som en fylla, som gått snätt, på något vis. Inget att rekomendera alls. Men hon är väldigt trött, inte många timmars sömn alls inatt.
Gårdagen dock var underbar. Den inledde med sovmorgon och en god frukost kombinerad med en film. Efter filmen gick hon en lång promenad med SLA och pap. Vädret var väl inte det bästa men sällskapet gjorde det mysigt. När hon kom hem från denna väntade Jippy ihärdigt på henne. Det var dags för en skridskotur. Till saken hör att hon inte åkt skridskor på länge och är inte speciellt duktig. Jippy och hon hoppade i bilen och körde iväg, men vädret fick dem bägge att tvivla på om det var en bra idé. Trotts detta körde de runt en stund och bara gled. Hon älskar att åka bil och det gör Jippy också. När det väl kom hem var det kvällsmat som gällde. Under måltiden disskuterades det fram och tillbaka hur vida de skulle åka skridskor eller ej. Till sist blev det bestämt, skridsko i mörker är inte fel! Så de gav sig av för att ta en tur på pickesjön. Hon tyckte att det var underbart, och bäst av allt var att de var ensamma. Hon vill inte visa upp sig när hon inte kan. När de väl åkt i en timma så fick det räcka. Fötterna ömmade och hon frös. de körde hem och bestämde sig på vägen att titta på bio. Väl hemma ringde de SLA, som ville med. De gav sig av och gick och såg `The Yes Man'. En film som var jätterolig.
En fullspäckad dag som gav henne väldigt mycket både lycka och njutning. Det ska hon göra oftare. Kanske blir det en sån dag igen redan på Lördag. SLA, Jippy och Hon har nämligen tänkt åka utför då! Och det älskar hon att göra.

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0