8/1 - o9

Torsdag, vilket innebär att det är fredag imorn. Jippie! Alla veckor skulle varit som denna; jobba måndag, ledig tisdag och sen bara tre dagars jobb fram till helgen. Den har gått fort men varit förvirrande. Hon hade måndags känslan både i måndags och igår. Torsdagen, idag då, har kännts som en typisk tisdag. Men det är i alla fall helg imorgon. Undra om hon ska jobba i helgen? Hon får ringa och kolla det sen.
SLA och hon ska ut och gå vid sextiden, dom hittade en rolig runda igår, en ny! Det hör inte till vanligheterna. Men nu var dom tvugna ty hon får inte köra bilen och SLA's cyckel är trasig plus att det är massa snö ute. Så dom hittade på en runda undertiden de gick. Den var runt och igenom hela Vittsjö. En aning längre än deras vanilga, men väldigt rolig ändå. Plus att den var ljus nästan hela vägen också och det är nice. Då kan dom se saker fastän det är mörkt. Det blir en aning trevligare att gå då. Även om det är trevligt att gå med SLA i alla lägen
Annars var det inget mer tror hon... Hur som helst måste hon ringa och kolla om jobbet i helgen nu innan hon och SLA ska dra. Hon måste även äta, göra matlåda och lite sånt trams med.



Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0