9/1 -o9

Idag har hon varit hemma från jobbet. En hemsk natt men feber, skumma drömmar och väldigt lite sömn fick henne att skita i det. Hon var helt förstörd när klockan ringde. Visste knappt vart hon var. Så hon stannade hemma. Hela dagen har hon kännt aningar av febern, men försökt att göra lite nytta ändå. Hon har tvättat, diskat och storstädat, så hon är väldigt nöjd! Men hon blev utmattad som tusan av det och var tvungen att pausa hela tiden. Det viktiga är att det blev gjort. Nu känner hon dock sig mycket bättre. Sömn, sömn, vilande och lite ordentlig mat gör susen! Men hon ska ändå vila upp sig med och ha en TV-kväll ikväll, orkar inget annat.
Hon städade sina lådor idag också. Så kul att hitta allt som man glömt vart man gjort av och dessvärre glömt helt. Och alla roliga bilder. Till och med Jippy var road av bilder och dylikt. Men dessvärre gick det för snabbt. Hon hade tänkt att hon skulle ha och göra en stund, men icke. Hon är alldeles för rastlös för att vara sjuk. Orkar inte sitta still. Så feber är döden för henne. Hon tog även lite foton idag eftersom Jippy och hon städade hyllan under tv-bordet. Några/Något av dem ska ni får se.
Nu ska hon sätta sig i soffan och vänta på att Jippy kommer från puben och på att SLA ringer. Ha en trevlig kväll och njut av helgen, för det ska hon göra.


Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0