15/1 -o9


Ännu en dag har passerat i hennes liv
. Denna dag var dock inget märkbart alls. Det kunde likagärna hoppats över. En tom och ganska trist dag. Hon har varit utmattad och seg hela dagen så det har väl påverkat en del.
Hur som helst så fick hon köra mor och fars bil hem och det var bra. För då kunde hon passa på att handla lite med. Hon kan inte köra sin och Jippys bil nu ty topp-packningen läcker. Och det skulle väl tydigen vara dåligt för både bilen och plånboken. Så hon har ställt in sig på ett bil-löst närmsta. Det är väl i och för sig okej att ta bussen, bara det att det är döden om man måste köpa kattmat (djursjukhuset) Eller storhandla. Hon orkar inte bära massa mat och fem kilo kattmat genom hela stan. 
Idag ska hon i alla fall ut och gå. Det ser hon fram emot idag. Det är ganska fint väder och kallt. Så det ska bli skönt för henne att komma ut och lufta av sig lite. Framförallt ska det bli skönt för henne att prata av sig lite för SLA också, dom har en del att gå igenom...
Hon handlade sitt kära lockmedel på maxi med. Hon får aldrig bli utan det! Medlet lockar håret till en rufsig effekt som hon verkligen gillar. Sluta aldirg att tillverka det! Sluta heller aldrig att sälja det maxi! Hon har använt det nu i ca två år och vill inte hitta något nytt. Det hon hade innan detta var uruselt i jämförelse och hon vill inte vara med om att det inte finns något bättre. Det hon har nu är nämligen ganska dyrt. Det kosta 90 kronor för en flaska på ca 0,4 liter. Men det är väldigt drygt så det är värt vartenda öre!
Nu ska hon göra sig iordning för promenaden. Underställ på, mössa, vantar och halsduk också. En varm och go promenad i kylan.
 

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0