20/12



Bara fyra dagar kvar nu. Det känns i hela kroppen. Jul. Mysigt och varmt. för att inte tala om att man äter gott. Och dethär året har hon lyckats att inte äta julmat En enda gång. Så det ska verkligen bli gott. Dessutom får man ju presenter också, det är aldrig fel. Näe, hon längtar som ett barn!
På tal om barn hade hon en liten Emil här igår. Han blev direkt förtjust i henne och lekte loss en stund. Bland annat så försökte de fånga katterna i hoven och ja i princip fånga allt de såg. Men han ville ha henne med sig överallt och hon följde troget med. Hon var en femårings bästa vän i en kväll. Men det gäller att passa på, hon träffar inte barn så jätteofta, speciellt inte femåringar.
Snart nalkas det jobb på puben också. Det ska bli kul. Det är nämligen julkul där idag och livespelning, dessutom fyller en kollega till henne år och de ska fira på puben. Så det lär bli en livad kväll! Men det tycker hon om, tiden går fort då. Sen efter jobbet blir det hem och nana, för att sen på söndag morgon åka till Nova. Hon och SLA ska nämligen inhandla julaftons-kläder och SLA ska handla sista klappen. Jippy har sagt att han kanske följer med och det hoppas hon att han gör. Han är sällan eller aldrig med och handlar. Hon håller tummarna. Först och främst ska hon dricka ca, 1 liter vatten. Hon törstar ihäl.

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0