4/12 Moa & SLA

Äntligen har hon slutat jobba och kommit Hem. Skönt att komma därifrån. Denhär veckan vill man nämligen inte vara där. Dator strul mm. har gjort att det blivit övertid, vilket hon inte gillar. Hon fick te x  i n g e n t i n g  gjort igår. Inte för att hon skulle gjort något speciellt, men det är alltid skönt att kunna komma på vad man ska göra... Dessutom kändes gårdagen och idag som en sörja, har knappt varit hemma och så dit igen. Dagarna blandas något enormt. Vet inte ens om det var igår eller idag vissa saker hände. Men, imorn blir det bättre.


nog om arbete.


Fredag imorn och allt vad det innebär, helg... Skönt att få en liten paus. En helt ledig helg, inget arbete alls! Det ska bli skönt att få pyssla om sig själv en helg och inte passa upp på andra (som hon brukar göra när hon jobbar). Nej, denhär helgen blir det Jippy och Familj för hela slanten. Mysigt att träffa alla i sällskap av god mat och dryck. Lilla Julaftons firandet blir nämligen av i helgen. Och med det menas att Familjen med respektive samlas till ett knytkalas, där julbord blir måltiden. Dessutom införskaffar alla delaktiga tre presenter för ca 10 kronor styck, dessa lottas sedan ut så att alla får tre presenter vardera.  En underbar tradition. Som uppskattas av allasom har deltagit.



Där kommer även SLA att deltaga, detta är dock inte konstigt, vi är ju syskon. Hon är dessutom en av mina bästa vänner. Underbar. Och här har ni henne och mig tillsammans, en aning berusade, men goa' ändå. ♥

Aja, nu får jag återgå till pojken...

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0