2/2 -o9

Inatt sov hon inte mycket alls. Det blev nog bara tre timmar. Usch så jobbigt hon tyckte att det var. Hon var arg också! Eller hon blev det eftersom det inte fanns någon som helst anledning till att hon inte kunde sova. Inte varmt, inte kallt, hon hade inte sovit mycket under helgen och hon var inte sjuk eller något. Näe, hon kunde bara inte. Så imorse var hon helt förstörd när klockan ringde. Och hon såg förjäklig ut, helt mosig! Ingen skönhet inte...
Dagen har på grund av denna start också varit jobbig. Hon har varit trött och seg hela dagen. Och det var mycket att göra också, men hon orkade inte bry sig så värst mycket om det utan bara jobbade så gott hon kunde. En uppgiven tös! Så självklart blev det lite övertid idag också. En timma för att vara exakt, men det gjorde inte mycket eftersom hon då kunde åka med sin mor hem. Hon blev skjutad enda till dörren, underbart mor!

Nu ska hon kolla upp var sthlms-kortet kostar. Hon åker dit med systar och mor i helgen och kortet ska kollas, på begäran av mor. Så hon ska snällt och fint kolla upp det. Sthlms biljettsystem ska tydligen vara väldigt rörigt för en som inte kan det så det kan vara skönt med ett kort som fixar allt.
Det ska bli skönt att komma bort en helg faktiskt. Hon behöver det känner hon. En helg där hon kan göra inget och bara njuta. Och inte nog med det så gör hon det tillsammans med familjeflickorna. Underbart! Det ska bli kul att bara flickorna är iväg för en gångs skull. Det brukar alltid vara respektive och så. Men nu är det bara vi! 
♥ (J) Du är underbar men hon behöver lite alone time också.

Grattis på Din Dag Syster, hoppas den fortsatte men samma anda som "frullen på sängen!"

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0