5/1 -o9

Redan har fem dagar av det nya året gått, vart tar tiden vägen? Allt bara rusar förbi, hon hinner inte riktigt med. Snön ligger i alla fall kvar och det är redan över tio minus. Så vintern har kommit, äntligen. En äkta vinter var det länge sedan hon såg, här nere. Skönt att känna den friska luften och kunna för en gångs skull använda underställ och dylikt. Dom sakerna har mest legat och samlat damm de sista åren.
Idag är hon och Jippy bjudna på middag till svärföräldrarna. Det ska bli trevligt, bara hon inte gör som sist... Hmpf, pinsamt värre. Hon drack nämligen vin i massor där sist och somnade på deras soffa. Hon kan inte dricka i samma takt som svärmor! Hur som helst så ska det bli kul att träffa dem och speciellt att äta svärmors mat. Den är nämligen jättegod! Men hon tror inte att det ska bli något vin ikväll. Hon vill inte riskera en favorit i repris ju. Näe, hon ska inte hålla svärmors tempo idag inte.
Hon jobbade på heltidsjobbet idag också. En lugn och fin dag. Massa folk som var illamående och sjuka till höger och vänster bara. Så det var sväljning av ett par vitpepparkorn som gällde direkt när hon kom hem. Hon tänker inte gå och bli sjuk. Det har hon inte tid med. Det finns så mycket annat skoj hon kan hitta på ju.

Men hon var en aning trött idag måste hon medge. Hon sov inte speciellt många timmar inatt och det har kännts idag. Men mot all förväntan så känner hon sig väldigt allert nu. Hoppas bara att det håller i sig. Antagligen gör det inte det, men hon dricker lite koffein nu så det ska nog hjälpa henne en bit på vägen. För det är så fruktansvärt tråkigt att gå bort och äta när man bara sitter och gäspar. Farmförallt är det inte kul för de som bjudit en. Så nej! Hon ska hinka koffein om det är det som krävs.

peruken hon skulle haft på nyår, men struntade i.

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0